Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Aidas_Thebest

Ka nuveikiau šią vasarą?

Recommended Posts

Taigi išpradžių norėčiau prisistatyti. Mano vardas yra Aidas man 14 metų. Laisvalaikiu aš bendrauju su draugais, žaidžiu kompiuteriu, būnu lauke , važinėju dviračiu ir t.t. Žaidime esu žinomas kaip Aidas_Thebest . Šiandiena jau turėčiau pasiekti 200k bendros xp. Serveryje žaidziu apie metus ir nesu nusivyles šiuo serveriu ,bet žinoma yra ir blogu dalyku ,bet dabar ne apie tai.

Pereikime prie pagrindinio klausimo- Ką aš nuveikiau šia vasarą? Na ,taip dar praejo tik puse vasaros kažko įspūdingo nenuveikiau ,bet bandysiu kažką papasakot. Taigi pirma vasaros menesį  buvau sulaukęs  svečių iš Rusijos. Jie pas mane buvo 2savaites. Pagrinde su jais vaiksciojom po miesta ,bet buvom ir islekę papromogaut. Buvome Kaune jump Space batutų parke. Na jo jis ištikrųjų mane nustebino niekada nesu buves batutu parke. Visuomet galvojau , ką ten gero? , aj nesamone , bet mane tikrai nustebino ir norėčiau dar kartą būtent ten nuvykti. Rekomenduoju visiems ten nuvykti.

Šia vasara su šeima dar buvau išlėkęs į Palangą. Aplankiau delfinariuma, Juru muzieju, vaikščiojau po basanavičiau gatve ,ir geriausia dalis buvo tai atostogų parkas ( na aišku lauke buvo +26 bet jura buvo ledinė ,tai nusprendem nuvykti į atostogu parką. Tikrai nesigailėjau,  kad ten nuvykome) . Delfiunariume- Tai įprasta delfinai , vanduo , šau . Visa tai esu matęs ne viena karta ir nebuvo taip įdomu kaip pirmąji ar antrąjį karta ,bet vistiek nebutu blogo kas neišeitų į gerą. Kai sužinojau delfinariume kad sedesiu pirmoje eilėje iškarto išsigandau kad busiu kiauriai šlapias, bet nebuvo taip ir blogai pirmoje eileje tikrai geresnis efektas. Na ir kas truputį sušlapau ,bet manau buvu visai smagu. Jūrų muziejuje esu buvęs praeitais metais . Ten buvo viskas tvarkoma į pagrindini kupola negalejau įeiti ,bet ši karta viskas po remonto ir tikrai buvau sužavėtas tuo kupolu kur buvo tikrai daug ir gražių jūros gyventoju. 

Šia vasara daug ko nenuveikiau,nes dar dirbu kaime ,padedu tėvams ir nebuna laiko kur nulėkti ,bet šiokia tokia pramoga vistiek buvo. manau šia vasara dar nulėksiu kur nors papromogaut. Labai norečiau dar nuvykti į anykščius į tas vasaros rogutes girdejau geri atsiliepimai ir draugai yra buvę,tai kodel gi man ten nenuvažiavus? 

Ačiū kas skaitėtė mano vasaros nuotykius ,tai buvo mano pirmasis blog'as . Nežinau patiko, ar ne, bet aš stengiausi. Manau truputi bus klaidų ,bet rašiau kuo teisingiau,laukiu kritikos. Dar kartą ačiū ,kad skaitėte ir tariu nuoširdu iki :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.