Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Pitbull_Terjeras

First moto.

Recommended Posts

Hello hello žmonės taigi atėjo tas metas kai reikia rinktis pagaliau pavasariui kažką. Norisi kažko iš bėginiu, bet nelabai išsirenku kainos visų daug maš vienodos. Dabar mintyje turiu 3 varinatus Gilera DNA (Jo zn,kad automatas :D), Aprilia RS naujesnis ir Derbi Senda. Kūri labiau rinktis kaip pirma bėginuką, į ką labiausiai atkreipti dėmesi perkant( Nu jo mašinose gaudausi,mocuose nlb). Arba gal savo ką pasiūlisit. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Jeigu turi 16 metų, geriau laikyk A1, su senda, ar kitu dvitakčiu daugiau garaže taisysi, nei važinėsi, kaip sakoma, dvitaktis bestovėdamas genda, nu, su senda tikrai smagu, esu važiavęs su draugelio, per miško keliukus, tai net turėjau galvoj vietoj yzf'o pirkt sendą, bet ech, dvitaktis, tiek jo garsas vemt verčia

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Matthew_Kiwi parašė:

Jeigu turi 16 metų, geriau laikyk A1, su senda, ar kitu dvitakčiu daugiau garaže taisysi, nei važinėsi, kaip sakoma, dvitaktis bestovėdamas genda, nu, su senda tikrai smagu, esu važiavęs su draugelio, per miško keliukus, tai net turėjau galvoj vietoj yzf'o pirkt sendą, bet ech, dvitaktis, tiek jo garsas vemt verčia

16 yra,bet nesinori ten "prasipist" tose mokyklėse ir tiesiog kai turiu rankas tai ir nebus baisus pasidaryt ne 49cc,o daugiau :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tik ne DNA, mažas mocas labai nepatogus.. piaggio motoras - ištvermingas, bet dalys irgi neišpigiujų, jei norėtum bšk padaryt, kad važiuotu daugiau nei 60-70 gali nemažai pinigų atsieit. Senda zjbs tik vienintelis minusas Derbi variklis, sunku dalių gaut ir brangios tos dalys. Geriausias variantas manau Aprilia RS turėjau metus laiko, mano manymų pats geriausias variklis AM6, kurį esu perrinkęs n kartų, grupės manau visai pigios buvau pirkęs už 200e airsal išlaikė ir važiavo įspūdingai(120 km/h ėjo su airsal 80, polini evo išmetimas, 19mm karbas, tiesus kolikas ir kiti pribumbasai). Žinoma būdavo gedimų, buvo grupė parėjus lenkiška(prieš airsal), bet lenkas yra lenkas dedi 80cc palaiko 1k km ir pareina alkūninio guoliai dažniausiai.

Jeigu nori kažką pnš kaip derbi senda yra ir kiti modeliai su AM6 varikliu, tada tikrai neblogas variantas: Pežai dauguma(pežo xps), rieju mrt/spike, gilera smt ir pnš.

13 minutes ago, Matthew_Kiwi parašė:

Jeigu rankos ne iš šiknos išdygusios, gali normaliai susitvarkyt ir važiuot ramiai.

Redaguota . Redagavo Vincente_Delboske
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

piaggio variklis manes jau 3 metai nepaveda, todėl rsą siūlyčiau, bet asmeniškai, senda imčiau, labiau fun aparatas, jei susitvarkai ne pas šūdarankį, tai ir laikys normaliai

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tik ne gillera iš šitų variantų, aišku, čia būtų pigiausia variantas, bet... :D 

Pasiimk senda ir zjbs bus. 

O jeigu nori normaliai palakstyt, ieškok kaip aš, pasiimk daugiau cc su 49 regu. Pasiėmiau cbr 125cc su 49 cc registracija ir lakstau. Draugų roxai nepaveja 130~ traukia. :D 

Redaguota . Redagavo Barrio_Guerilla

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Priklauso kur nori važinėt :D, asmeniškai imčiau senda, patogus aparatas, nuo 2006m. siūlyčiau, patvarus, bet taisymas ne iš pigiausių.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

senda imi o jei negaila paklot daug pinigų imi rs

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Imčiau sendą arba aprillia sx, gali važiuot tiek keliu, tiek bekelią, miško keliukais - pasaka, nu nebent didmiestį gyveni, kur vien asfaltuota, tai tzr'as ar koks rs'as sueitų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On ‎2019‎-‎02‎-‎26 at 17:34, Barrio_Guerilla parašė:

Tik ne gillera iš šitų variantų, aišku, čia būtų pigiausia variantas, bet... :D 

Pasiimk senda ir zjbs bus. 

O jeigu nori normaliai palakstyt, ieškok kaip aš, pasiimk daugiau cc su 49 regu. Pasiėmiau cbr 125cc su 49 cc registracija ir lakstau. Draugų roxai nepaveja 130~ traukia. :D 

:DDD Pas drauga same shit tik,kad pas ji Roxas ir pasiema apie 120-140km/h tik bbžn kiek prikroves ir įnvestaves :D 

Redaguota . Redagavo Pitbull_Terjeras
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.