Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Grazvys_Nfs

2020 metų abiturientas...

Recommended Posts

Sveiki visi Rls.lt serverio žaidėjai. Manau serveryje yra pakankamas abitūrientų skaičius, kurie šiemet laikys brandos egzaminus ir būtent kankinasi nutuolinio mokymosi namie.
Viskas prasidėjo nuo kovo 16, kai įsigalėjus karantinui Lietuvoje, buvo nutarta daryti mokymosi namuose per įvairias platformas (Zoom,messenger,moodle,skype ir t.t.). Mano mokykla naudoja ,, Microsoft Teams" programą, asmeniškai man ji patogesnė nei ,, Zoom". Bet mokymasis namuose nėra tas pats, kas mokykloje. Kai nebuvo šių dalykų, tikrai esu pagalvojęs ,, Kaip būtų smagu, jeigu mokymosis vyktų namuose... Nereiktų anksti keltis, galėčiau praleisti namuose daugiau laiko ... " Na žinokit, kai visa tai patyriau - tai tikrai norėčiau grįžti į mokykla. Jau geriau sėdžiu mokykloje nei namuose. Kodėl? Namuose užduodama labai daug darbo, kurį yra sunku padaryti, nes negauname kokybiškos konsultacijos. Mokytojai pastoviai užsiėmę, nes reikia ruoštis jiems pamokoms, viską sukelti į programą ir ištaisyti jau atsiųstus darbus. Paskirti darbus dažniausiai reikia atlikti per dieną arba blogiausiu atvėju iki savaitgalio. Tai viena savaite patingėjau dirbti ir susikaupė labai daug darbų. Asmeniškai aš, spėjau per savaite iš anglų pamokos gauti tris vienetus ir dar negana to, turėjau parašyti du rašinius ir viena oficialu laišką. Aš tikrai prisiekiu, kad per anglų pamokas mes neturėdavome tiek rašto darbų per savaite! Manau čia rekordas :D Toliau, kūno kultūros pamokos. Iš pradžių pykome, kad uždavė nueiti tam tikrą skaičių žingsnių ar nusifilmuoti tam tikrus pratimus. Nes klasiokės iškart pradėjo sakyti ,, Kaip mes nueisim tiek žingsnių, jei karantinas " arba ,, Aš nedarysiu tų pratimų, nes tai per daug iškrypeliška ". Pilnai suprantu jas, nes darant kai kuriuos pratimus, išryškėja kai kurios kūno dalys :D Bet mokytojas suprato, kad nedarysime tų pratimų, liepė nueiti dar didesnį žingsnių skaičių. Labiausiai patinka man lietuvių pamokos. Įsijungi pamoka, ji ten pasakoja apie autorių ar apie kokį kūrinį, o aš susirangau ant sofos, pasiimu sąsiuvinį ir rašau konspektus į sąsiuvinį, šalia kokia kavytė garuoja. Žodžiu miela, malonu lietuvių pamokos. Kalbant apie matematikos pamokas, aš jų nelankau, nes esu su mokytoja susitaręs, jog nelaikau egzamino, tai, kad nesedėčiau nieko neveikdamas, galėčiau ruoštis kitoms pamokoms. Tai aš vistiek matau, kaip klasiokai dirba :D Gaila net pasidaro, kad per valanda reikia išspręsti daug užduočių, o mokytoja retas atvėjis, kad galėtų padėti :D Nes ji yra pasakiusi, dvyliktokas pats mokosi. Na ir prasideda visokie pykčiai iš klasiokų, kad nieka nemoka. Toliau turiu istorijos ir biologijos pamokas A lygiu. Istorijos pamokos vyksta neblogai, diskusijos forma. Pasiimam egzamines užduotis ir aiškinames jas. Dažniausiai susiginčijame, nes vienam atrodo taip, kitam kitaip. Tai realiai pamoka praeina greitai, nes dažniausiai visi susipykstame :D Na, o biologijos pamokos visada buvo įdomios, bet dabar vis sėdžiu ir galvoju, kodėl aš ją pasirinkau ir kodėl aš biologijos egzaminą laikysiu :D Na, bus kaip bus. Auksinė frazė: Bitik Išlaikyti.
Kalbant apie egzaminus. Laikysiu istorijos, lietuvių, anglų ir biologijos egzaminus. Ir manau, kad šiemet laikyti abiturientams egzaminus bus sunku, nes lietuvos švietimo ministerija nesupranta mūsų abiturientų ir nors esant karantinui Lietuvoje, vistiek vykdys brandos egzaminus. Lietuvos moksleivių sąjunga (LMS), sukūrė grupė ir klausė mūsų (Abiturientų) nuomonės, ką manome ar mes už, ar prieš, kad vyktų egzaminai. Ir dauguma abiturientų buvo prieš, bet LMS priėmė poziciją, kad mes norime egzaminų, nors apklausos ir visos diskusijos rodo, kad buvo prieš. Todėl ir dauguma dabar yra nusivylę LMS. Aš irgi buvau prieš, nes nutuoliniu būdu neįmanoma tinkamai pasiruošti egzaminams. Jau ir taip, vienuoliktoje klasėje daug pamokų praleidom dėl mokytojų streikų, šimtadienio rengimo ir dar dėl gripo karantino. O dabar dar dvyliktoje klasėje, kai būtent vyksta patys pagrindiniai ruošimosi egzaminui pasiruošimai, atsirado dar COVID-19... Švietimo ministerija nori daryti egzaminus dėl universitetų ir dar sako, kad jei nebūtų egzaminų, tai šiemet įgyti brandos atestatai neatitiktų praeitų laidų atestatų. Nu bet palaukit ar praeiti dvyliktokai išgyveno visas šias nesąmones? Jie turėjo visas galimybes pasiruošti egzaminams ir GYVAI kontaktuoti su mokytoju ir su visa klase. Galėjot gyvai spręsti kartu su mokytoju užduotis, net gi gyvai galėjot pasisveikinti su mokytoju. O mes viso to negalim dabar. Vyko pas mane mokykloje balandžio 30 kalbos įskaita nutuoliniu būdu. Na ir ką, durnas buvau, kam ją mokiausi ir jai stipriai ruošiausi, nes kiti klasiokai specialiai užsiklijavo kamerą, kad susigadintų kameros kokybė, kad nesimatytų akių, kad galėtų viską perskaityti. Kiti tiesiog įsikėlę kalbas į WORD programą ir viska perskaitė be problemų. Ir gavo aukštus įvertinimus. Pati asmeniškai mokytoja suprato, kad jie skaitė, bet nieko jiems nesakė. Ir surašė gerus įvertinimus, nei man, kuris mokėsi nuoširdžiai ir per jaudulį susigadinau viską. Na, o kai bus kiti egzaminai, manau visi eisime su baime, nes nežinia kaip seksis laikyti egzaminą tokiomis sąlygomis. Tikiuosi viskas bus gerai ir nei vienas abiturientas nebus šiemet susigadinęs savo ateitį dėl nepavykusio egzamino dėl Karantino Lietuvoje. Šiemet būsime pirma laida mokykloje, kuri neturės paskutinio skambučio... Ačiū Dievui, kad spėjome atšvęsti šimtadienį...

Na, o kaip jus vyksta pamokos? O esantys abiturientai norite egzaminų?

• Cha Cha 3
  • Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

px tie egzai ukuose be mokslo kelias stukas uzdirbt gali geriau eik medikus priziuret nestovejas afk visa laika

• Cha Cha 7

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nereikia bijot tų egzaminų, atrodo čia kažkas baisaus iš tiesų viskas ok, nieko baisaus ten nėra, svarbiausia nebijot ?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.