Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Adam_Archer

Prisistato Adam_Archer

Recommended Posts

Taigi kadangi manau rls.lt projekte busiu ilgiau nei maniau, sugalvojau prisistatyti, taigi gero skaitymo.

Esu Adamas. Kaip ir minėjau neplanavau aš ilgai šiam projekte užsibūti galvojau ateisiu, pora valandų prastumdysiu ir nebesijungsiu. Tačiau pamatęs "community" supratau, kad šiam serveryje pažaisiu ilgiau. Žaidžių slapyvardžių Adam_Archer, kodėl? Tikriausiai rimavosi pats slapyvardis, todėl ir užsiregistravau būtent šiuo slapyvardžių. Esu iš Kauno ir esu Žalia Balta fanas. Esu Labai praktiškas žmogus bei labai draugiškas ir atviras pilietis. Samp'ą žaidžių neilgai apie 4-5 metus tačiau apie rls projekta išgirdau neperseniausiai ir sugalvojau prisijungti. O rls projekte žaidžių apytiksliai apie mėnesį. Mano pomėgiai yra įvairus. Pagrinde tai tikriausiai kaip ir kitiem [nesakau kad visiem] eit su savo "draugeliais" prie kašio ir žaist 3x3 arba 5x5. Laisvalaikiu darbuojuos o jei yra laisvesnė dieną tai prisijungiu prie sampo. Kokius filmus žiurių? Pagrinde žiurių mokslinės fantastikos arba trilerius o dėl muzikos tai klausau labai įvairių dainų. Galiu klausyt ir 00s rapo ir 70-90s rocko/rock n rollo muzikos. Turiu aš brolių, bet ne su visais bendrauju. Kadangi tai yra jau šeimyniniai reikalai nelabai noriu pletotis 😄. Bruožais kuriais galėčiau pasigirti tai manau, kad nebijau susipažinti su naujais žmonėm arba pokalbį pradėti pirmas. 

Mano tikslas netapti nuobodžių senuku, kuris nieko negalės papasakoti senatvėje. Naudokis proga kol dar gali, kad ateityje nesigailėtum!

o dėl nuotraukos tai jį yra mano profilyje.

Redaguota . Redagavo Adam_Archer
Pataisymas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Viska parašiau prisistatime nebent praleidau, taigi man 20 ir esu iš Kauno

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Kajus_Klm parašė:

Sv labas sekmes projekte

Dėkui😄

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.