Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Pablo_Jamaica

Kaip užaugau su RLS

Recommended Posts

Nu tai sveiki! Šiame bloge norėjau papasakoti apie savo gyvenimą RLS serveryje. Pradėkime(Sunkus tas gyvenimas yo?)

RLS serveryje žaisti pradėjau būdamas 12 metų, (Dar tuomet nieko nežinojau, ir nemokėjau), aišku manęs niekas nemokino žaisti šį žaidimą, teko pačiam viską išmokti. Tai žodžiu prisiregistravau Į žaidimą su labai keistu Nick'u, kadangi galvojau kad "Galiukas" skambės kaip "Stiprus žmogus" bet ehh, yra kaip yra. Ok tęsiam toliau. Tai prisiregistravęs prie žaidimo ieškojau kur yra VM, kadangi naujas buvau, ir nežinojau kaip prašyti administratorių pagalbos, tai galvojau geriau pats surasiu, ir pyst sustojo kažkoks žmogus ir klausia - Gal pavežt? Nu aišku aš sutikau(kodėl gi ne?) Nuvežė mane į VM, aprodė visą serverį, visas komandas ir net pasakė kaip pinigų ir XP papildomai užsidirbti pirmai pradžiai. Po to paprašiau kad nuvežtų mane Į medikus , kadangi mačiau mažiausiai XP neutraliam darbe su pakvietimu reikėjo, tai kodėl gi ne išbandžius? Po kiek laiko laukimo, sulaukiau direktoriaus kuris mane apklausė, ir priėmė Į medikus dirbti. Nauja pradžia, visai neblogai sekėsi, po mėnesio pakeičiau darbą, aišku ėjau į (Mechanikus) , bet ten man valdžia nepatiko, išėjau iš dirbęs sutartyje nustatyta laiką. Paskui vis labiau įsiprates prie serverio ir žaidėjų, sugalvojau kokį nors direktorių pasiimt. Pildžiau tai į viena , tai Į kitą.. nieko nesigavo. Bet po pusės metų kankinimosi gavau laikina Gaujos The Ballas lyderį. Aišku po pirmos dienos jau norėjau palikt, nes buvau vienas, o ir eiti žmonės nenorėjo.. kitą gauja puolė, 5x1. Tai jiems lengvi pinigai. Manau šiam kartui tiek, spauskit mėlyna jeigu norit antros dalies ;)

Čia šitą istorija buvo tarp 2017-2018 metų 

• Patinka 3
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Awwww, jau kaip miela. Super gera istoryje.

• Patinka 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.