Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Svečias Donatas_Cameron

Papeikimas Jerry

Recommended Posts

Svečias Donatas_Cameron
  • Jūsų Vardas_Pavardė: Willy_Cortez
  • Peikiamo darbuotojo @Vardas_Pavardė: Jerry_Carthy
  • Peikimo priežastis: KET pažeidimo įtarimas be jokio pagrindo
  • Įrodymai (BŪTINA)https://imgur.com/a/NaOfFfx

https://imgur.com/a/vMj0zzE

Dar įdėjo vieną itarima, kad trugdau išeidamas afk, bet mano žiniomis ir patirtimi įsisodinus į automobilį , galima nesunkiai transportuoti į kalėjima ir afk esanti žaidėja. Ir taipogi į kalėjima taip ir nebenuvežė, administratorius pasodino.. O afk išėjau, nes nedelsiant reikėjo išpeikti šita nekompetetinga darbuotoja. Įdomu kaip kompensuosite laiką kurį dabar praleidžiu kalėjime...

Redaguota . Redagavo Donatas_Cameron

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias Donatas_Cameron

ir kadangi unjail jau kaip matau nebespėsit, reikalauju piniginės kompensacijos už prarasta valanda. Savo darbe važinėjant uždirbu į minutė 75eur. tai 75x60=4500 ir dar kur plius bonusai šalinant kliūtis. Todėl reikalauju žalai atlyginti 5500.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pradėkime nuo to, kad tave sustabdžiau dėl KET pažeidimo (įrodymus turiu, tik reikia paieškoti kompiuteryje). Sudėjus starus, tu atsisakei mokėti baudą. Pasiūlius sumokėti antrą kartą – vėl atsisakei. Du kartus atsisakius baudą, pagal taisykles, privalau vežti tavę į kalėjimą. Kai jau buvai įsodintas į transporto priemonę, paspaudei ESC ir visą laiką buvai AFK. Kol buvai ESC, nebuvo įmanoma tavęs nusiųsti į kalėjimą. Palikau savo mašiną su tavimi viduje prie pristatymo vietos, tikėdamasis, kad sugrįši ir galėsiu tave išsiųsti į kalėjimą. Tačiau aš tikrai nesiruošiu dvi valandas sėdėti vienoje vietoje ir laukti, kol sugrįši, tai aš tieisog palikau savo mašina ant pristatymo vietos. Galiausiai taip nutiko, kad mano transporto priemonė atsiteleportavo ten, kur tu išėjai AFK.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.