Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Anthony_Brown

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    51
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

Reputacija

-5 Nepritampantis

2 Sekėjai

Apie Anthony_Brown

  • Rangas
    Newbie
    Newbie

Profilio peržiūros

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

  1. Pranešimo apie čyterį anketa: 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Anthony_Brown 2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Alvydas_Kent 4. Kaip buvo čytinama: Alvydas su SMCM (įtarimas) išlipo iš mašinos, kad neįveščiau į Policijos garažą ir kad draugas jį išteisintų. 5. Įrodymai (būtina): https://www.youtube.com/watch?v=4DM8O1z_waY&feature=youtu.be 6. Papildomi komentarai (nebūtina): @The_Smecher Gali žiūrėti visą video arba nuo 1:17, ten pradeda čytint.
  2. 1. Jūsų Vardas_Pavardė: Anthony_Brown2. Pažeidėjo Vardas_Pavardė: Vincentas_Skol5. Įrodymai (būtina): https://www.youtube.com/watch?v=xXG-mSsYN2U&feature=youtu.be6. Papildomi komentarai (nebūtina): Išsiteleportavo stabdomas teisėsaugos.
  3. Tas pats. Labai apgailėtina ir graudu žmogaus, kai šaudo, įžeidinėja o vėliau apsiverkęs surakintas traukia interneto laidą.
  4. Nieko įdomaus serveryje neįvyksta.. Malonu girdėti, šeštadienį bus!
  5. Norėčiau, kad kritikuotum kažką rimtesnio laikraštyje, o ne liniją. O dėl serverio naujienų, tai vis galvoju įtraukti kažką įdomesnio iš pačio serverio, ar tai koks grobimas ar panašiai, bet kad nieko įspūdingo, apie ką būtų galima rašyti laikraštyje, žaidime neįvyksta.
  6. Ačiū už gražius žodžius! Jei reikės pagalbos, tikrai parašysiu! Nėra ko čia nemokėti. Paprasčiausiai, reikia turėti idėjų, šiek tiek mokėti GFX'inti ir laisvai dėlioti mintis. Ačiū.
  7. Nu žn, tuščia vieta, niekas nepadėjo, tai nėra ką ir prirašyt.
  8. Labas visiems. Iškarto pasakau, kad šis epizodas gavosi trumpas., tad sakyti „Norėčiau ilgesnio laikraščio“ nereikia, kitą syk pasistengsiu labiau. Planavau leisti RLSNEWS laikraštį tik kitą antradienį (su tokia schema būtų laikraštis leidžiamas kiekvieną antradienį, kartą per savaitę) ir tuomet būtų keli puslapiai naujienų, bet pagalvojus, tiek man būtų nelabai įdomu rašyti, tiek jums skaityti. Taigi nusprendžiau, kad laikraštį leisiu kas dvi dienas. Antradieniais, ketvirtadieniais ir - šeštadieniais. Jie nebus labai ilgi, bet ateinančius laikraščių epizodus stengsiuosi daryti vis ilgesnius. Siekiu, kad laikraščiai vis stipriau įtrauktų skaitytoją, šįsyk šiek tiek paminėjau kelis direktorius, kituose laikraščiuose, manau bus dar didesnių aspektų, kurie bus susiję būtent su šiuo serveriu. Praeitas laikraščio epizodas (tiems, kurie nematė)
  9. Neatimk iš žmogaus motyvacijos dirbti ir daryti įvairius interviu su tokiais postais.
  10. Skaitėsi maloniai, bet norėtusi, kad būtų daugiau klausimų, jie būtų įdomesni, bei skirtingi.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.