Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Gytis_Duper

Susipažinsime su gerais Filmais.

Recommended Posts

Nusprendžiau padaryti mano geriausi ,,Filmai'' Tai tai man matyti filmai kurie man labai patiko.Ir biškuti jo aprašymas.

 

Olipmo apgultis.

Jo aprašymas:

 

Moterų numylėtinis ir vyriškumo idealas Gerardas Butleris (“Širdžių ėdikas”, “Pasodinsiu savo eks”, “Žaidėjas”) taps nauju kietu riešutėliu įtempto siužeto veiksmo filme OLIMPO APGULTIS, kuriame jis demonstruos dar geresnę fizinę formą nei Spartos epe “300” – aktorius treniravosi po 7 valandas kasdien, kad įtikinamai ir be kaskadininkų pagalbos suvaidintų specialiųjų tarmybų agentą, kuriam teks išvaduoti iš užgrobtų Baltųjų rūmų patį JAV prezidentą!

 

Hanibalas:

Jo aprašymas:

 

Antrojo pasaulinio karo metu naciai ir jiems tarnaujantys parsidavėliai lietuviai užpuolė aristokratų grafų Lekterių rezidenciją. Tik vyriausiajam garbingos ir kilmingos šeimos sūnui Hanibalui pavyksta išsaugoti gyvybę. Jis sėkmingai nusigauna į Prancūziją, tačiau praeities įvykių ištrinti iš atminties nesugeba – ateina laikas negailestingam kerštui...

 

Profas:

Jo aprašymas:

Kompiuterių įsilaužėlių amžiuje vienintelis saugus būdas išsaugoti ypač slaptą informaciją – patalpinti ją nieko apie tai nežinančios moksleivės galvoje. Jei slaptai informacijai iškiltų grėsmė, pakaktų nutaikyti pistoletą į mergaitės galvą. Šūvis – ir informacija ištrinta visiems laikams.

Kinų mafija 10 metų moksleivei Mei įsakė įsiminti ypač slaptą skaičių seką. Mergaitei atkeliavus į Niujorką, nusikaltėlių pasaulyje pasklinda gandas, kad mergaitės galvoje gali būti masinio naikinimo ginklo paleidimo kodas.

 

Jei žinote ir jūs gerų filmu ir kelkite čia .Bus įdomu pažiurėti .Nekelkite Rusišku.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


  • Dabar skaito   0 nariai

    • Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.