Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Armis_Txx

Mano istorija RLS serveryje (3 sezonas)

Recommended Posts

RLS.LT (trečias sezonas)

Taigi, po mėnesio ar po dviejų, RLS vėl atsidarė. Sužinojau, kad nusipirko domeną, su .LT galūne, bei svetainę iš PHP Fusion pakeitė į DLE (Data Life Engine ar kažkas tokio :D). Reikėjo sukurti headerį sveitainei (atrodo, kad šitas http://www.part.lt/perziura/509f2624748b984d7bc65343e297f38f83.jpg). Pati svetainė atrodė maždaug taip: http://www.part.lt/perziura/3d595849d60a94ca6c94aed57d1e3a8b868.png(vėliau buvo išversta į LT kalbą, bei pakeistas dizainas).

Taigi, atsidarė serveris, su dar labiau patobulintomis sistemomis, naujesniais mapais. Grįžo daugelis senųjų žaidėjų, taip pat atėjo ir naujų. Tuo metu pirmą kartą sutikau Dovydą_Skrudžą (tuometinis jo vardas buvo Dovydas_Apple), buvo eilinis naujokas, kuris paprašė atsiteleportuoti, paklausė kas pgr. adminai ir panašių klausimų. Serveryje tuo metu žaidė mažokai žaidėjų, bet pripasakojau, kad serveris geras, žaidėjų žaidžia ir daugiau, tiesiog kažkokia keista diena, dėl to jų mažai (nežinau, jei nebūčiau pasakojęs ir jis nebūtų pasilikęs serveryje, kažin ar jis dabar būtų pagrindinis administratorius :D). Po kiek laiko jis tapo PD direktoriumi, o aš nebuvau jokiu direktoriumi, kadangi visi jau buvo užimti (vis negalėdavau ateiti kai dalindavo direktorius :D), o į teisėsaugą labai eiti nenorėjau, todėl nuėjau į Grove st. gaują. Vėliau atėjo toks Lukas_Heltners (dabar Lukas_Dixie), jis buvo armijos direktoriumi, nors ir nelabai su juo sutariau, bet vėliau buvom neblogi draugai (ir pirmieji šio sezono DPKT).

Po kiek laiko nusprendžiau sukurti dar vieną filmuką ir nusprendžiau sukurti RLS Filmo tesinį, 2 dalį (nuoroda pabaigoje).

Video filmavome vos ne visą vasarą, nes buvo labai sunku suvaldyti žaidėjus kurie filmavosi (buvau užsiknisęs su jais, kelis buvau ir užbaninęs :D), todėl nebefilmavau. Po vasaros, rudenį nusprendžiau pabandyti dar kartą. Na, per maždaug savaitę (gal ir daugiau) nufilmavome ir pagaliau jį įkėliau. Sulaukiau neblogų atsiliepimų, todėl pamaniau, kad visai neblogai man sekasi tuos filmukus kurti, todėl  iškart pradėjau planuoti filmuoti RLS Filmą 3. Bet, jau beveik 2 metus galvoju ir nieko gero neišgalvoju :D Kokių 10 istorijų turbūt perkūriau, bet vistiek nieko gero taip ir nesigavo :D (nors jau dabar esu sugalvojęs, gan neblogą istoriją ir greitai pradėsime filmuoti).

Taigi, maždaug po poros dienų nuo video sukūrimo, sužinojau, kad Gaz_Dragon (Vladis) grįžta į projektą. Iš pradžių nelabai džiaugiausi, kadangi galvojau, kad vėl bus tas pats kaip ir pirmame sezone. Na, bet viskas klostėsi lyg ir gerai...

Kol vieną dieną kažkas nenuhackino RLS. Vieną dieną, supergames.lt forume pamačiau įmestą RLS.LT Gamemode'ą, nusiunčiau nuorodą Deividui ir jis pasakė, kad kažkas prisijungė prie failų ir paėmė visus serverio failus, bei paplatino. Vėliau tas pats hackeris įsilaužė ir į RLS.lt svetainę, užsidėjo administratorių, pradėjo daryti nesąmones. Po savaitės, jis buvo išvarytas, ar pats nuo mūsų atsikniso (tiksliai nežinau), visas vėl nurimo. Bet kadangi serverio gamemode'as buvo paplatintas, nebebuvo reikalo laikyti serverį. Todėl Deividas su Gaz (Vladžiu) nusprendė, kad kurs naują GM nuo GRP4 GM. Kai kurie serverio žaidėjai pasisiūlė padėti mappinti, aš buvau tarp jų. Sumappinau VM, Dovydas sumappino stotį ir dar kelis darbus (manau dėl to, jis dabar ir yra vienas iš pgr. adminų, t.y. dėl mappinimo :D). Taigi, serveris vėl užsidarė kuriam laikui.

Dėkui, kad skaitėte, greitu metu sukursiu ir apie ketvirtąjį sezoną. :)

RLS Filmas 2 :

Jei ko nors nepaminėjau, būtinai paredaguosiu pranešimą ir pridėsiu. Jei turite papildyti rašykite komentaruose.

Ketvirta dalis >> 

Redaguota . Redagavo Armis_Txx
bšk pakeičiau

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pataisymas, nusprendę buvom kurti nuo GRP4 :D Paskui aš vienas nuo 0 kūriau.

Pakeičiau

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš pradėjau žaisti serveryje,kai dovydas dar buvo PD direktorius,atsimenu prijamė mane į darbą,o geri seni laikai buvo su dovydu :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš pradėjau žaisti serveryje,kai dovydas dar buvo PD direktorius,atsimenu prijamė mane į darbą,o geri seni laikai buvo su dovydu :D

Tuoj vėl taz'ą pasiimsiu ir vėl primušiu maximoje :D.

Beje Armi, į Deivido serverį atėjau ne per klaidą, nes Deividas eina su manim į tą pačia mokyklą, o jo klasiokas Darius_Afro yra mano draugas, tad Deividą jau pažinojau iš seniau, tik tada kai uždariau savo serverį nusprendžiau žaisti RLS serveryje. :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias nebenaudojamas141

Beje Armi, į Deivido serverį atėjau ne per klaidą, nes Deividas eina su manim į tą pačia mokyklą, o jo klasiokas Darius_Afro yra mano draugas, tad Deividą jau pažinojau iš seniau, tik tada kai uždariau savo serverį nusprendžiau žaisti RLS serveryje. :)

Serveris tavo įtariu buvo rp'intas. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias Danillo_Karpiz

Labai įdomus armio blogai vieni iš geriausių

Armio blog'ai įdomiausi dėl to jog jis yra senbuvis ir turi ką papasakot iš senų laiku :-)

Apie blogą: Įdomu buvo skaityti :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tuo metu to dar nežinojau :D Tik vėliau sužinojau, kad einat į tą pačią mokyklą

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tu iš tada RLS servo matęs nebuvai :D Nelošiau RLS todel kad buvo mažai žaideju .+ jau greitai sueis 1 metai kaip rls lošiu :D

Jis RLS žaidžia nemažiau nei tu.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.