Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Armis_Txx

RLS Filmas 3 INFO

Recommended Posts

Sveiki, kas žino, kas nežino, bet anksčiau aš ir Andriuxx esame sukūrę du RLS Filmus (1 ir 2 dalys). 

Taigi, po daugiau nei pusantrų metų, galiausiai nusprendėme sukurti trečiąją jo dalį.

Video turėtų išeiti šią vasarą, jeigu viskas bus gerai.

Istorijos ir visų detalių labai jau nepasakosiu, bet šią temą kuriu, norėdamas pranešti, kad filmas jau greitai bus pradėtas filmuoti ir mums reikės aktorių.

Dėl atlygio, galėsime tartis.

Taigi, mums reikia 5-8 žmonių, kurie turėtų laiko filmuotis. Jei norite prisidėti, rašykite man į PM.

Žinutėje turėtumėte parašyta savo skype (būtina); savo amžių; serverio nicką; kiek laiko praleidžiate dieną serveryje; kiek laiko galėsite filmuotis; ar būsite kantrus ir nemalsit šūdo?; ar turėsite nors 50 kreditų skinui (būtina)?. Žodžiu, aprašykite viską, kas jūsų nuomone svarbiausia.

Su visais, kurie pateks susisieksiu per skype.

RLS Filmas: ČIA
RLS Filmas 2: ČIA
RLS Filmas 3 SZ Trailer: ČIA
už šiokį tokį trailerį dėkojame Andriuxxx_Ballas

Temoje galite rašyti tik pasiūlymus, ar dar ką nors kas susiję su pačiu video, jo filmavimu. Tokie pranešimai kaip "mldc kad kuri" "zjbs" "lauksiu" ir panašiai = įspėjimas.

• Liūdnas (-a) 1
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Siūlyčia daryti su Mafija, kad Nprekeivis atveža narkotikų ir jie taresi, bet pasalą padaro armija ir swat ar kažką pnš.

Gal ir gera įdėja, bet mes jau esame sugalvoję savo istoriją :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Siūlyčia daryti su Mafija, kad Nprekeivis atveža narkotikų ir jie taresi, bet pasalą padaro armija ir swat ar kažką pnš.

Tai visa istorija yra jau sugalvota tik reikia aktorių.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Traileris gal ir neblogas bet siulyčiau filmuoti galbūt kitame serveryje kad būtų galima išjungti vardus, nes dabar su tais vardais nelabai žiūrisi video. Čia tik mano asmeninė nuomonė.

Aktoriumi norėčiau būti, bet manau man koją pakiš aktyvumas :/

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jei norit būti aktoriais, rašykite man į PM, surašydami visą savo informaciją

Žinutėje turėtumėte parašyta savo skype (būtina); savo amžių; serverio nicką; kiek laiko praleidžiate dieną serveryje; kiek laiko galėsite filmuotis; ar būsite kantrus ir nemalsit šūdo?; ar turėsite nors 50 kreditų skinui (būtina)?. Žodžiu, aprašykite viską, kas jūsų nuomone svarbiausia.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 6/26/2013 at 11:42, Las_Vegas... said:

Traileris gal ir neblogas bet siulyčiau filmuoti galbūt kitame serveryje kad būtų galima išjungti vardus, nes dabar su tais vardais nelabai žiūrisi video. Čia tik mano asmeninė nuomonė.

Aktoriumi norėčiau būti, bet manau man koją pakiš aktyvumas :/

Jei RLS filmas tai RLS ir bus filmuojamas.

Redaguota . Redagavo Andriuxxx_Ballas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ar jums nedaeina, ar kas? Sakau, norintys rašykit į pm, tik rašydami atsižvelkite į tai ką parašiau

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Žinios tokios: turbūt šią vasarą, nieko nedarysim, nes nėra noro (nebent staigiai atsirastų :D) ir dar ne viskas paruošta. Bet tai nereiškia, kad viską taip ir paliksim iki kitos vasaros, o paskui dar iki kitos ir taip toliau... Jūsų anketos visos yra peržiūrėtos, jų yra neblogų ir jau tikrai žinau kelis žmones, kuriuos priimsim (susisieksiu prieš filmavimą arba anksčiau). Kažkada tikrai filmuosim, bet tiksliai kada - dar nežinau.

Taigi, kai ką nors nuspręsim, parašysiu čia.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Žinios tokios: turbūt šią vasarą, nieko nedarysim, nes nėra noro (nebent staigiai atsirastų :D) ir dar ne viskas paruošta. Bet tai nereiškia, kad viską taip ir paliksim iki kitos vasaros, o paskui dar iki kitos ir taip toliau... Jūsų anketos visos yra peržiūrėtos, jų yra neblogų ir jau tikrai žinau kelis žmones, kuriuos priimsim (susisieksiu prieš filmavimą arba anksčiau). Kažkada tikrai filmuosim, bet tiksliai kada - dar nežinau.

Taigi, kai ką nors nuspręsim, parašysiu čia.

Damn it... :|

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Šiek tiek galvojau apie filmavimą ir sugalvojau, kad reikia jūsų pagalbos. Kadangi serveryje yra vos keli orai, bei laikai kurie keičiasi, gali tekti stabdyti filmavimą ir jį atidėti kitai dienai, mums (man, nes aš filmuosiu) reikia kokios nors priemonės, su kuria galėčiau pakeisti serverio orą (nebereikia) bei laiką (būtinai, jei neįmanoma - nesiųskite). Tai gali būti bet kas - neleistina programa, ar paprastas cleo modas, bet kad su juo eitų keisti serverio laiką (kurį tik man rodo). S0beito galite nesiūlyti, nebent būtų kaip nors sukonfiguruotas, kad nickus rodytų įprastai kaip žaidžiant be jo.

Jei ką nors turite - rašykite į pm, dėkui iš anksto :)

Už veikiantį įrankį keisti laikui atsilyginsiu tikrai dosniai

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Šiek tiek galvojau apie filmavimą ir sugalvojau, kad reikia jūsų pagalbos. Kadangi serveryje yra vos keli orai, bei laikai kurie keičiasi, gali tekti stabdyti filmavimą ir jį atidėti kitai dienai, mums (man, nes aš filmuosiu) reikia kokios nors priemonės, su kuria galėčiau pakeisti serverio orą (nebereikia) bei laiką (būtinai, jei neįmanoma - nesiųskite). Tai gali būti bet kas - neleistina programa, ar paprastas cleo modas, bet kad su juo eitų keisti serverio laiką (kurį tik man rodo). S0beito galite nesiūlyti, nebent būtų kaip nors sukonfiguruotas, kad nickus rodytų įprastai kaip žaidžiant be jo.

Jei ką nors turite - rašykite į pm, dėkui iš anksto :)

Už veikiantį įrankį keisti laikui atsilyginsiu tikrai dosniai

Tai rudenį gali pasirodyti trečioji filmo dalis ? :o

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai rudenį gali pasirodyti trečioji filmo dalis ? :o

rudenį tikriausiai dar ne :D nebent labai greit susisuksim

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.