Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Tony_Monarch

[● Tony Popieriaus Valdžia #2 Atseit ) Užmirštyje!

Recommended Posts

2a04cb64eab3c6c5f93cb5c172149ca0758.jpg

 

cdbd7b398c6c16a55a5e75f208684d64853.png

ca47dfe290f3865985712cac86d3645f323.jpg

 

*->Sveiki, ačiū tiems, kurie skaitote mano popierių šiuo momentu. Šiandieną norėčiau plačiau pakalbėti apie pastatus ar kitas vietoves kurios baugino daugelį iš čia esančių RLS.LT piliečių. Buvo pasikviesta įvairių sričių ekspertų, kurie bandė nustatyti padėti ar ir toliau galima ramiai grožėtis, poilsiauti juose. Dar iki šiol mes negavome tikro atsakymo, kuris uždraustų lankytis juose.

 

ĮSPĖJIMAS:[N-14]

!Warning!

Skaityti gali tik tie asmenys, kurie turi virš nurodyto metų apribojimo. Neatsakau už padarinius, nes jus buvote įspėtas.

 

Trumpai ir aiškiai 

Taigi, atvykome su šios srities atstovai toliau tirti vietoves, kurios iki šiol mus baugina savo tamsiomis paslaptimis. Toliau apie tai išgirsite tuojau pat iš - Tony

 

VIEšBUTIS BEVEIK NUGRIMZDĘS Į PRARAJĄ!

414516750f5dad5a0d76aeadcd90fd0b870.jpg

Esu matęs visko, baisaus ir be abejo gražaus. Atvykus pajaučiau kažkokį verdantį gyvenimą jame, lyg tai buvo buvo prieš labai senai senai, kai viešbučio vietoje augo vešli žolę, kuri pasisavino visų mūsų džiaugsmą/prisiminimus. Statybos įvyko niekam nepastebėjus. Šio viešbučio savininkai buvo pasižymintis pinigais. Kiekvienas iš jų turėjo atskirą gyvenimą, atskiras svajones ( Kaip pasakojo ) . Paskutinis viešbučio savininkas išsiskyrė iš kitų buvusių. Jisai labai mėgdavo įsakinėti. Kiekvienas jo noras turėdavo būti įgyvendintas, kai vieną dieną susitelkė miestelio žmonės užkapojo jį peiliais(kardais). Iš tikrųjų kaip viskas vyko tiksliai nėra žinoma. Manoma, jog jo dvasia vis dar klaidžioja šiame viešbutyje. Ne vienas žmogus skundėsi negalėjęs ramiai mėgautis gyvenimu. Kiekvieną naktį girdėdavosi įvairūs garsai, kurie kelią šiurpą ( Kažkas tuksendavo į duris, įjungdavo radiją. Naujasis savininkas teigia, jog viešbutis yra saugus. Keista, bet klientų ši vieta netraukia. Pats pastatas atrodo paskendęs tamsoje, tuštumoje.

 

 

VIETA, KURIOJE MUZIKA GRODAVO PER NAKTIS!

 

38a39ecacadb88479d2d0f3919ff0781962.jpg

 

Taigi, iš pačio savininko teko girdėti nemažai pasakojimų. Čia rinkdavosi bajorai, karaliai, dvasininkai bei kitos kilmingos asmenybės. Manoma, jog čia nukrito pirmoji žvaigždėt, kuri parodė kelią tų metų klajokliams. Toje vietoje įsikūrė pirmasis miestelis, kuriame gyveno apie 100 žmonių. Su lyg jų tobulėjimų ši vieta vis keitėsi ir keitėsi. Čia susikirsdavo visi prekybos keliai. Daugelis atvykdavo pasipuikuoti miesto aplinka. Šioje vietoje vykdavo daug puotų, kurios stebimo savo programomis/kilmingais žmonėmis/vidumi/išore.

 

 

 

->IŠVADOS: Anekdotų bei kitų žaidimų nebus, nes nebuvo laiko!Ačiū už jūsų supratingumą.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

lyg tai buvo buvo prieš labai senai senai, kai viešbučio vietoje augo vešli žolę, kuri pasisavino visų mūsų džiaugsmą/prisiminimus.

 

„tai buvo prieš labai senai, senai'', šitas sakinys neteisingas ir keistas, pasimečiau beskaitydamas šiek tiek. 

Toliau, „kai viešbučio vietoje augo vešli žolę, kuri pasisavino mūsų džiaugsmą/prisiminimus.'', tai nežinau kaip čia suprasti..

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Padariau klaidų, nes rašiau apie 3 nakties. Į tekstą žiūrėjau pro pirštus, tad čia mano problemos. Nebe suprantu aš... Kaip tai galima nesuprasti rišlaus sakinio. Viskas parašyta aiškiai ir suprantamai. Toje vietoje augo vešli žolė, kuri pasisavino mūsų džiaugsmą/prisiminimus - AIŠKINU:::ĮSIDĖMĖK!!!!! (Tarkim toje vietoje buvo žolė, kurioje žmonės galbūt pirmą kartą susipažino, atrado savo laimę, gulėdami joje sugalvojo svajonė, kuri galbūt išsipildė. Po to toje vietoje buvo pradėtos viešbučio statybos, dėl kurių žmonės nebeturės kur ateity išsilieti/parodyti jausmus/anūkams kažką parodyti ar kita..) 

Tiesiog tau kažkas netinka ir tu į tekstą žiūri atvirkščiai nei reikėtų. Tad galiu pasakyti jog tu darai labai didžiulę klaidą, dėl kurios nukentės tavo mokslai. DAROM IŠVADAS: Tas pats kaip mokytojas parašytų " Saulė teka dieną - Mėnulis Naktį ". Tu sakysi atvirkščiai. 

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


  • Dabar skaito   0 nariai

    • Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri
  • Šią temą peržiūrėjo

    1 narys peržiūrėjo šią temą:
    Tom_Back 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.