Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Briusas_Pro

Laimingasis pirmadienis!

Recommended Posts

Sveiki draugai ir draugės, rašau blog'ą kuris susijęs su mano keistais bei juokingais nuotykiais Švedijoje!

Taigi mano "laimingasis pirmadienis" prasidėjo tiesa sakant nuo penktadienio ;D

Po mokyklos sėdau į autobusą (kuris vežė mane namo) ir važiuodamas išgirdau kaip už manęs šneka lietuviškai porą panikių (3 sėdynėm atgal pnš), tada supratau, jog man jau su galva yra visiškai blogai, nes įsiklausęs išgirdau, jog šneka švediškai. Kad ir kaip ten bebūtų visą savaitgalį galvojau, kodėl aš girdėjau kaip šneka lietuviškai, nors šnekėjo švediškai. Iškart supratau, kad aš lengvai išprotėjau, nes pasiilgau draugų, to gang'o bazaro... Ir visiškai nesvarbu, kad kiekvieną dieną tiek su tėvais tiek su jumis šneku ir bendrauju lietuviškai..

Atėjo ir tas pirmadienis, kam įdomi mano kasdienybė spoiler'į žiūrim, kam ne - skaitom toliau

Taigi kaip ir kiekvieną dieną atsikėliau 06:00, dušas, apranga, arbata, simsponai ir 06:40 išeinu iš namų į sotelę (~2km) Stotelei būnu maždaug 07:05 o autobusas atvažiuoja 07:10-07:20. Įsėdu į tą kasdieninį autobusą (ne mikroautobusiuką geltoną ir t.t o normalų autobusą 50 vietų ir ten vien mokiniai)Mokykloje būnu jau 07:40 30min iki pamokos visad žaidžiam pool'ą (koridoriuje stovi, žaidžia kas nori ir kada nori) Prasideda pamokos 08:10 baigias pirma pamoka 09:00 pertrauka iki 09:20 kita pamoka baigiasi 10:10 pertrauka iki 10:30 kita pamoka baigiasi 11:15-11:25 ilgojie petrauka (pietūs) iki 12. Pietūs, pietūs ten žinot "švediškas stalas" 6 indai su įvairiausiom daržovės, 2 pagr patiekalo, 1 vegetarų. ir ant galo 1-5 padažų, ar šeip kokio užkandžio.Pamoka prasided 12:00 baigias 12:50 jeigu būna pirmadienis, atradienis futbolo treniruotės prasided 01:30 jeigu ketvirtadienis 13:00 pradedam šjp sport'ą (kūno k.) jei trečiad, penktad tai dar viena pamoka iki 14:00 Ir turiu laisvo laiko iki autobuso į namus kuris atvažiuoja 15:10-15:20

Taigi pirmadieno popietė, ilipu į autobusą, važiuoju namo ir iškart išgirstu, kaip lietuvės šneka (ir vėl, omg, AŠ IŠPROTĖJAU??!) Neištvėriau savam kaily, atsisugau atgal pažiūrėt į lupas, šneka lietuviškai ar švediškai, ir guess what? lietuvės! omg omg omg, aš visiškas debilas, metus važinėjau tuo pačiu autobusu, kas dieną ir tik dabar sužinau, kad yra lietuvių :DD damn so gūūūūūūūd, bet kas geriausia ir kas paskatino rašyt blog'ą, tai mano "prisistatymas" :D Aš aišku kaip visada savam stiliui, labai apsidžiaugiau, kad esu ne vienas lietuvis tarp 20afganistaniečių,30arabų,10kitaicų ir pnš.. ir visiškai nesvarbu, kad jos iš gretimos mokyklos. Taigi taigi taigi, įsitikinau, kad viena iš jų 2-jų tikrai lietuvė ir mąsčiau, kada įsiterp kai jos šnekės ir nustebint, kad čia jos ne vienos :D (kam neaišku, tai man stebint patink)

Ir išlaukiau! Jos ten prikolino abi iš vieno arabo, svaidė ten jo cap'ą po autobusą (50vt :D ) primeskit kaip jis ten jautėsi (aiškiai matėsi, kad jam jos patink ((pz, nepatiktų lietuvės.. )) ) ir jo, viena iš jų užvėlė "kiaušingalvis" (ant to arabo :D ) ir aš tada iškart pagavęs momentą "ar gražu taip sakyt dabar" Jinai atsisuko lediniu žvilgsiu, praradusi laiko stoką ir pasimetus savyje, nes turbūt nepilnai suprato, kokia kalba aš čia jai, ir aš pakartojau po 3sec pauzės "ar gražu taip iš draugų tyčiotis" :D spėkit, kokia jos buvo reakcija? susigėdo visiškai, pasislepė už autobuso sėdynių ir nesirodė, taip linksmai ir privažiavau savo stotelę, ir visą tą keią (~20min) žygiavau su dideliu smile'ų veide, nes buvua nudžiugęs, jog yra lietuvių. Ir taip, šiandien jau praeidams ofc pasisvekinau kai dievs koks, o išipant tos šelmės man iš galo autobuso (buvau mždg vidury, primenu, jog 50vt) šaukė tokį double "Ate" Aš pasimečiau kokią sekundę, atsakiau "ate" xddddd kas per lops. Išlipau ir žygiavau namo su didele šypsena veide, kokia vis dar yra dabar rašant šį blog'ą! ;) Taigi tiek su jumis ponai ir ponios buvo Briusas aka Briusas.

(Yra klaidų? p* jas)

Visko ko dabar noriu iš jūsų tai nuomonės apie tai ką skaitėt ir..

Jeigu patiko spaudžiam +

Jeigu nepatiko spaudžiam -

(iš to galėsiu spręst kur tokio tipo blog'us ar kitokio)

Orevua! B)

Redaguota . Redagavo Briusas_Pro

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias nebenaudojamas36

Jeeeeeeeeeeeeeeeeeee mes esame kereusi!!!! I da gipster

Jo gipsteris mldc irgi biski ira. Isp ant kito acc gawau :(

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias nebenaudojamas36

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sapadlo daro tas dovidas

[19:39:47] ojwiz: skrudzas

[19:39:49] ojwiz: mane uzbanino

[19:40:02] Nojuz: kur???

toxica irgi usbanino :(

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.