Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Nenaudojamas101

Mano buvę svarbiausi vaidmenys šiame projekte.

Recommended Posts

1bbe2661c8c3cff02e9884c14bbd0d19894.png

Sveiki, benaršydamas po RLS.LT forumą ir laukdamas kada gražins rašymo teises iš gerosios paskyros nutariau sukurti naują blog'ą kuris bus susijęs su mano pasiekimais. Vos ne visi pasiekimai yra su direktoriavimo, tėsiog niekaip nepavyksta gauti kažko kito, bet manau kokią dieną gausiu kažko daugiau negu direktoriaus..

Narkotikų prekeivių pavaduotojas - Direktorius Jaska_Gang

Pirmajį postą gavau labai anksti, vos pažaidęs 3 savaitęs. Viskas prasidėjo kai užpildžiau į narkotikų prekeivių direktorių, pasijaučiau pirmą kartą užtikrintas kad busiu vienas iš kandidatų užpildę buvo kiek atsimenu 3-4 žmonės. Serveryje labai aktyviai žaidžiau, padėjau žaidėjams su serverio klausimais. Atėjo tas vakaras kai buvo pakelbtas direktorius ir jis buvo Jaska_Gang, o aš likau antras iš pradžių labai susinervinau paskui gerai apgalvojęs nuėjau pas Jaską į darbą. Ten vienas dalykas buvo svarbiausia gauti pavaduotoją ir gal poto ir direktorių. Labai aktyviai dirbau, visada budėdavau prie stoties ir siūlydavau narkotikų, bet jų tais laikais nelabai ir pirko. Kartu su Jaska visada sėdėdavome TS ir jam vis padėdavau ką nors [prižiūrėdavau atrankas,padėdavau vesti treniruotęs]. Vieną dieną gryžęs iš mokyklos pasikvietė mane į teamspeak'ą ir ten Jaska pasiūlė man pavaduotoją, nes pas sakė ,kad bus neaktyvus. Gavęs pavaduotoją tikėjau savimi jog surinksiu aktyvią ir didelę komandą, bet vos po pirmos atrankos suvokiau ,kad bus labai sunku. Į atranka ateidavo vos 2-3 žmonės. Ir viskas pasibaigė tuoj jog Jaska nušalino dėl neaiškios priežasties kurios pats nesuprantu iki dabar.

Cosa Nostra direktorius - DPKT Vladis_Dragon

Šį direktorių gavau ,net nesitikėdamas ,nes kitiem direktorius buvo labai aiškus - Marke Solve ,bet kiek netikėtai gavau aš. Pirmą dieną surinkau 6 darbuotojus , pusę iš jų nėrė į pavaduotojus. Antrą dieną padaręs porą atrankų surinkau apie 10-15 darbuotojų dariau pirmajį veiksmą - žmogaus grobimą. Kadangi buvo mano pirmas mafijos direktorius padariau /tpsf su Sanchez ir parašęs /direktorius rašydavau /tpsf reik pakalbėt ir nemokėdamas surišti ir įsodinti sakau sėsk pagrobsiu tave ir po kelių bandymų pagaliau sutiko. Nuvežiau į CN angarą ir per /d rašiau jog pagrobtas žmogus, po kelių minučių pradėjo į /r rašyti kad įvaryk įkaitą į narvą, atsakiau "neturiu čytų" tada porą nusižvengę sako naudok /uzdaryti komandą ,panaudojęs šią komanda pagrobtasis atsirado narve ir tada buvo tikras grobimas, tačiau jį pralaimėjo kadangi buvom šešiese ,o teisėsaugos daugiau negu 10. Diena po dienos rinkau darbuotojus ir pagaliau laimėjome pirmajį grobimą. Kai viską išmokau (visas komandas) nebebuvo jau tiek įdomumo nei per pirmąsias dienas, darbuotoju tiek daug nebūdavo ,bet gerai sutarėme su rusų mafija. O maždaug kažkur po 20 dienų po direktoriaus gavimo atsisakiau šio post'o dėl tos pačios veiklos rutinos ir tėsiog pabodo viskas ,o tada karaliavo teisėsauga.

S.W.A.T pavaduotojas - Direktorius Laimis_Zenkasdrags

Po Cosa Nostra direktoriavimo buvau nusitekęs gauti teisėsaugos direktorių/pavaduotoją. Iškarto nuėjau į S.W.A.T ,nes ten šiek tiek sutariau su Laimiu. Atėjęs pastebėjau jog pavaduotojas jau yra jis buvo Danusis_Black, bet vistiek stengiausi ir laukiau kol kažkada man pasiūlys. S.W.A.T būryje labai man sekėsi susiradau draugų, puikiai dalyvaudavau treniruotėse buvau vienas iš taikliausių net ir pats Laimis sakė jog geriausias šaudymas iš visos komandos. 6 dienom praėjus Danusis atsisakė pavaduotojo ir nemažai darbuotojų paliko darbą. Dirbamas man į /sms parašė Laimis ,kad išrinks pavaduotoją tik per savaitę, bet jam į /sms pradėjau rašinėti jog komanda nelabai aktyvi ir pats Laimis tuo metu nebuvo toks aktyvus ir tada priprašęs gavau pavaduotoją. Į atranką ateidavo vidutiniškai po 5 žaidėjus tai išties daug, mokėdavau vesti įvairias treniruotes ir pirma savaitė buvo visai nebloga. Išbuvau pavaduotojas 8 dienas ir su Laimiu nutarėme jog aš turiu atsistatydinti iš posto ,dėl mažo aktyvumo.

Grove Street direktorius pirmas kartas - DPKT Makaras_Corleone

Po dviejų Grove Street pavaduotojų gavau Grove Street direktorių. Užpildęs į taxi direktorių, toliau labai aktyviai žaidžiau, iki to kol paklausiau Makaro kada išrinks direktorių ir iš jo gavau tokį atsakyma "o tu nenori GS direktoriaus,nes pavaduotojas buvai". Iškarto sutikau ir Makaras ateleportavo į GS bazę ir paskyrė direktoriumi. Po paskyrimo Makaras sakė ,kad jeigu neišbūsiu 30 dienų direktoriumi gausiu raudoną blist'ą[visam]. Poto prie Makaro susitelino keli žaidėjai ir klausė už ką gavau direktorių ,bet nesupratimai buvo iškarto išpręsti ir kibau į darbus. Tada dar buvo šaltieji ginklai[lazdos ir kiti velnei] ,o TB direktorius tiksliai pamenu buvo Alonze_Bryant. Iš atrankų vos išeidavo surinkti 5 žmones ,nes tada mažiausiai reikėjo 5 ,kad galėtu pradėti GW. Iš pradžių buvom smarkiai triuškinami,nes jų buvo žymiai daugiau. Bet savaitė po savaitės pasiėmėme kelias zonas ir pradėjome karaliauti FC miestelyje. Kai Alonze atsistatydino iš posto paliko iš 10 apie 4 darbuotojai ir niekas nebėjo į atrankas ,nes tie 6 kurie paliko buvo vieni iš ištikimiausi darbuotojai. Dėl to ir atsisakiau pavaduotojo.

The Ballas gaujos direktorius pirmas kartas - DPKT Ignas_Omny

Gryžęs po pertraukas pasikeitė gyvenimas gaujose tada jau buvo 9mm šaunamieji pistoletai. Direktorių gavau tiesiogiai užpildęs anketą ir mane direktoriumi paskyre Ignas_Omny. The Ballas gaujos direktorius buvo sekmingiausias iki šio posto direktorius. Iškarto sekėsi neprastai ,nes jau turėjome 50 procentų. Pirmas įspūdis buvo kai sutikau Tony_Cannabi ir jis išbuvęs 30 dienų GP pavaduotojas(čj daugiausiai išbuvęs žaidėjas tokiam nuobodžiam darbe). Tony išmokinau gerai vartoti kaip aš dviese paimdavome zoną prieš maždaug 5-6. Dar vėliau sutiko The_Smecher su juo irgi gerai sueidavome ir išmokinome vartoti ir tada buvome tėsiog nenugalimi pasiemėme 100 procentų ir ilgai laikėme. Ir direktoriaus privalėjau atsisakyti dėl kompiuterio problemų ,nes teko pirkti naują.

Atsiprašau ,kad visų direktorių neaprašiau ,nes tiesiog būčiau labai ilgai rašęs.

Direktoriaus/pavaduotojo postai apie kuriuos dar neparašiau.

Grove Street pavaduotojas [DRK - Evaldas_Pesliakas]

Grove Street pavaduotojas 2x [DRK - Valerka_Superis]

Grove Street direktorius 2x [DPKT - Sky_Line]

The Ballas gaujos 2x direktorius [DPKT - Cooler_Master]

The Ballas gaujos pavaduotojas [DRK- Guccer_Chelly]

The Ballas gaujos pavaduotojas [DRK - Kuce_Kobra]

The Ballas gaujos direktorius 3x [DPKT - Cooler_Master]

TRV pavaduotojas [DRK - Grazvys_Nfs]

Mechanikų pavaduotojas [DRK - Ahlreos_Toxic]

Rusų Mafijos pavaduotojas [DRK - Jaska_Gang]

FTB direktorius [DPKT - Tazas_Romero]

Policijos Departamento direktorius [DPKT - Daivaras_Marvel]

Taksistų pavaduotojas [DRK - Armin_Freeman]

Pasiekimai planuoju dar pasiekti.

Serverio prižiūrėtojas

Cosa/RM direktorius

Forumo moderatorius

DPKT(gal kadanors)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

linksma istorija apie CN drk ;D spaudžiu žalią ;D

Pirmas direktorius visada linksmas kai nieko nežinai :D

Apie DPKT patyliu.. o prižiūrėtojo manau reikia labiausiai. Dėkui už nuomonę

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

bet parasei tai mechaniku, o berods nebuvai pas mn mech pavas

Buvau medikų ir mechanikų. Mechanikų buvau kai žadėjai leavint servą ir prašiau ,kad perleistum drk. Tuo metu dar mokei mane su zmodeler dirbt.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Pasiekimu tikrai nemažai, manau siekiant tikslo tu jį pasieksi! ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.