Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

GFX istorija

Recommended Posts

Sveiki.Pratame bloge, rašiau apie savo biografiją. O šiandien norėčiau pakalbėti apie savo GFX istoriją. Stengsiuos trumpai, bet kuo išsamiau. [Ačiū už idėją Karpiui]

Tai viskas buvo 2010 metų pabaigoje. Na vienu žodžiu pamačiau atsitiktinai video youtubėje apie Photoshopą. Na vienu žodžiu susidomėjau tuo video nes buvo gan gražus tekstas video pradžioje. Ir tą dieną pirmą kartą susidūriau su Photoshopu. Pirmoji versija kurią naudojau tai būtu CS3 ir ją naudojau iki 2011 metų. Dėja neturiu mano pirmųjų darbų nuo 2010 iki 2012 bet darbai tikrai nebuvo įspūdingi. Bet galiu pasigirti, kad už Malviną tikrai geriau mokėjau photoshopinti. Na vienu žodžiu 2011 metais padariau trijų mėnesių pertrauką. Bet per tą laiką Malvinas kažkiek išmoko to photoshopo ir vis rečiau ir rečiau prašė pagalbos. 2012 metai atėjo Malvinas jau už mane geriau pradėjo dirbti. Tada pradėjau vėl naudotis tuo Ps ir naudoju iki šiol.

2011 metais kai buvau žvėriškai "užsinešęs" ant Ps sukūriau savo kanalą Youtubės, kuris iki šiol gyvuoja ir nesenai buvau paplatinęs. Anyway... 2011 metų pradžioje įkėliau apie 3 photoshop pamokas. Ten man atrodo buvo susiję su teksto grąžinim. Pamoka buvo su Wind ir dar su kažkuo buvo :D. Nepamenu, nes tas pamokas ištryniau :(

2013 metais pastebėjau pakeitimus su mano darbais, kad jie pagerėjo negu mano senesni darbai. Atėjęs į RLS parodęs savo darbus forume po kelių savaičių atėjo porą asmeninių pranešimų ar galėčiau sukurti avatarą ar parašą. Na bet atsirado porą tokių šustrų kritikų kaip Karpiz, kurie apkeikė mano darbus, buvau įsiūtęs bšk :D. Karpiz pasiūlė GFX kovą, ją pralaimėjau, nes Karpiz kaip ir visi žinot is the best :D Po kelių dienų mes susitaikėm su juo ir iki šiol mes vos ne best internet friends :D (BIF)

Na manau 2014 ir šiuos metus nepasakosiu, nes manau sugaišiu savo ir jūsų brangų laika.

Dekui, kad skaitete si trumpa bloga. Kai kam manau patiko, kai kas gal net sugaiso laika veltui ir nieko nesuzinojo. Vps px :D Dwx

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

patiko skaityt, nors ir trumpas, bet suėjo. galėjai ir 2014 aprašyt. :D bet vienoje vietoje totaliai nusišnekėjai - „nes Karpiz kaip ir visi žinot is the best“

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Bet galiu pasigirti, kad už Malviną tikrai geriau mokėjau photoshopinti.

give it a brake madafaka. :D

Px, skaičiau ir galvojau kad nusišneki, bet paskui prisiminiau kad čia rimtai viskas. Galėjai parašyt kad jei ne tu aš dabar su PS vpš nieko nemokėčiau ir net nebūčiau pradėjas :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.