Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tazas_Romero

Naujoji DPKT kadencija

Recommended Posts

As isreiskiau jo nuomone apie fondu vagimus. Siaip jo, 2 pavai kelia didesne atsakomybe, bet niekas nesako jog butina juos 2 tureti. 

kaip supratau iš tazo pranešimo  jis nesako, kad gal aplamai nebus galima dviejų turėt :D :D.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

kaip supratau iš tazo pranešimo  jis nesako, kad gal aplamai nebus galima dviejų turėt :D :D.

Mano manymu jie reikalingi tik teisėsaugoj ir mafijose/gaujose. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jeigu nepastebėjai tai jis nukopino mano pranešimą ;D

Aš nesakau, kad blogas dalykas du pavaduotojai, tokiose darbuose kaip teisėsauga kaip tik jų lb reikia, tik reiktų labai atsakingai juos rinkti ir šiaip papildomų taisyklių jiem sukurt :D

Svaika, nekopinau :D Aš tik savo nuomonę išreiškiau, ką manau apie pavaduotojus. :) 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mokesčių sistema, gal galima plačiau? Labai nekantrauju sužinoti naujuosius pagalbininkus.

Mokesčių sistema būtų panaši į rinkliavą iš direktorių.

Kiekvieno mėnesio pirmąją dieną iš visų darbų /dfondų būtų paimta 5-10% viso dfondo (pvz.: fonde yra 150'000 LT, būtų paimta 15k (jei 10%)). Šie pinigai būtų panaudoti rengiant direktorių eventus bei skatinant direktorius išbūti ilgiau savo postuose (kažkas panašaus į atlyginimą).

Čia, žinoma, yra tik idėja. Niekas nesako, kad būtinai viskas bus, kaip parašiau, niekas net nesako, kad tai išvis bus įgyvendinta. Čia tik idėja.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kiekvieno mėnesio pirmąją dieną iš visų darbų /dfondų būtų paimta 5-10% viso dfondo (pvz.: fonde yra 150'000 LT, būtų paimta 15k (jei 10%)). Šie pinigai būtų panaudoti rengiant direktorių eventus bei skatinant direktorius išbūti ilgiau savo postuose (kažkas panašaus į atlyginimą).

Čia, žinoma, yra tik idėja. Niekas nesako, kad būtinai viskas bus, kaip parašiau, niekas net nesako, kad tai išvis bus įgyvendinta. Čia tik idėja.

Tokiu atveju, tą pirmąją mėnesio dieną man rodos rasit visur tuščius fondus.. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tokiu atveju, tą pirmąją mėnesio dieną man rodos rasit visur tuščius fondus.. :D

Būtent dėl šitos priežasties ši mokesčių sistemos idėja lieka tik idėja.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Puiku, 2 pagalbininkus išsirinkti.

Bet matyt vienintėlis supratau, kad man net neverta buvo siekti pagalbininko titulo, nes būnant drk nevisai logiška būtų imtis beveik DPKT pareigų :)

2 pavaduotojai? O joptararai, vėl narų kiek... xdd

Bet šiaip viskas puiku :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tik idėja, bet labai šauni, tikrai palaikau tave su šia idėja.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.