Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ahlreos_Toxic

Audi, Bmw ar MB?

70 balsai

1. 1.

• audi
      31
    • bmw
      37
    • mercedes-benz
      17

Recommended Posts

Jau kuris laikas forume šaukykloj aiškinamasi kas geriau, labiau diskusija vyksta tarp audi ir bmw, bet mb nuvertint negalima, tai davai balsuojam ir žiūrim :D

Apklausoje balsuokit, o komentaruose rašykit kodėl balsuojate būtent už šią(-ias) markę(-es).

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

BMW, nes graži išvaizda, prabangios, traukia gerai.

Dėl išvaizdos nesiginčysiu, dėl prabangos tai yra įvairių modelių nuo krekždžių iki visokių f10 ir panašiai, bet nepamirškim ir audi r8, mercedes-benz s65 amg coupe ir pnš. :D O šiaip dėl traukos palygink audi rs4 b7 ir tarkim bmw e90 320d (gamybos metai tie patys).

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Audi, kadangi mano akiai gražiau žiūrisi(pats greitu metu irgi įsigysiu audine xd), bmw nepatinka tik dėlto, kad dauguma "vierchu" juos pasiema ir "vierchatauja", čia tik mano nuomonė.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Audi, kadangi mano akiai gražiau žiūrisi(pats greitu metu irgi įsigysiu audine xd), bmw nepatinka tik dėlto, kad dauguma "vierchu" juos pasiema ir "vierchatauja", čia tik mano nuomonė.

kokią pirksi?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man asmeniškai audi, nes nečiaudi, gražus dizainas kuris man ir patinka. Bmw nu ką ten.. huliganų žvaigždė, ne? Turi bmw'ą esi gangsta, man turbūt vien dėl to ir nepatinka, nes išsi*isinėja vafliukai primeta sausainiais. O mersas, tai jis čia net neturėtų būt, nes kaip sakoma.. mersas ir afrikoj mersas.

btw parašęs postą paskaičiau tavo komentarą ;dd protaujam panašiai

Redaguota . Redagavo Briusas_Pro

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jo, vierchauja čia tipo tie, kurie perka petakus (e39), trojkes (e36, e46) ir pnš. O tie, kurie perka naujesnio kėbulo (kad ir petakus, trojkes), nesimato čia jokio vierchavimo, tiesiog perka prabangią mašiną savo malonumui.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man asmeniškai audi, nes nečiaudi, gražus dizainas kuris man ir patinka. Bmw nu ką ten.. huliganų žvaigždė, ne? Turi bmw'ą esi gangsta, man turbūt vien dėl to ir nepatinka, nes išsi*isinėja vafliukai primeta sausainiais. O mersas, tai jis čia net neturėtų būt, nes kaip sakoma.. mersas ir afrikoj mersas.

btw parašęs postą paskaičiau tavo komentarą ;dd protaujam panašiai

Čia kaip ir jau stereotipas dėl tų mandrų bnv vairuotojų, kuris beveik pasitvirtinęs :huh:

Aš balsavau pats už audi ir mb, bet ir prieš bmw nieko neturiu, nebent prieš kai kuriuos arba daugumą jų vairuotojų :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Bmw, ne dėl to jog kietai atrodyčiau prieš kitus, tiesiog ši markė mane traukia nuo mažens, bet kažkodėl patinka senesnių metų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čia kaip ir jau stereotipas dėl tų mandrų bnv vairuotojų, kuris beveik pasitvirtinęs :huh:

Aš balsavau pats už audi ir mb, bet ir prieš bmw nieko neturiu, nebent prieš kai kuriuos arba daugumą jų vairuotojų :D

tg *keikiosi* bmw yra zaibys, vairuotojai (ne visi, *keikiosi*) yra ne zaibys.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man asmeniškai patinka ir BMW ir MB, bet šiaip labiau prie širdies BMW (gal dėl to, kad brolis ir tėvas turi juos). Aš BMW mieliau rinkčiausi, nes man ji komfortiškesnė.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

BMW, nes gražiai žiūrisi, prabangios, traukia gerai.

Šiaip visos šitos mašinos išvardintos (BMW, MB, Audi) daug maž vienodai patrauklų dizainą. Aš dėl to nelabai išskiriu mašinas šitas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Man asmeniškai patinka ir BMW ir MB, bet šiaip labiau prie širdies BMW (gal dėl to, kad brolis ir tėvas turi juos). Aš BMW mieliau rinkčiausi, nes man ji komfortiškesnė.

Bnv komfortiškesnė? Oj, bičiuli, nesėdėjęs turbūt normaliam merse :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Mąstau pradžiai pasiimti a4, a6, a8 kažką iš šitų modelių.

klounas kr.v :D a8 :D :D :D a8 iš studento kišenės nepavairuosi

Redaguota . Redagavo Sniegiuz_Pukis
Įspėtas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nedai klaunas esi tik tu vienas, sakai nepavairuosi, jei kalbi del degalų, tai mąstytojau emi dyzelį arba benza ir dedies dujas ir problema išspresta.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

klounas kr.v :D a8 :D :D :D a8 iš studento kišenės nepavairuosi

Vieno studento kišenė nelygi kito studento kišenei. O 2,5 tdi motoras ne ypač daug srėbia, Nedi :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Audi, aš nežinau dėl ko man jos patinka, bet jau nuo mažens as jomis domiuosi :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.