Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vitalijus_Amerigos.

Apie servery išreiškiu savo nuomone.

Recommended Posts

Vitalijau,nepatingėdama perskaičiau viską. Daugeliuose žodžiuose tu pasakei gryną tiesą. Su šituo visiškai sutinku. Kaip buvau naujokė pati,patyriau visai ką kitą dalyką,daugelis žaidėjų manęs nepriėmė kaip svečio,iš daugelio apie pagalbą tik galėjau pasvajot,todėl visą laiką kaip buvau naujokė,pati be niekeno pagalbos apipratau serveryje,viską išmokau,visas vietas įsiminiau,viską mokėjau be niekeno pagalbos. Pirmos dienos buvo sunkios,kaip ir kitiems. Visokie šaudymai,įžeidimai,vijimai iš serverio. Seniau čia būdavo kitoks serveris,naujokai buvo paprasti žmonės,kuriems reikėjo pagalbos. O admin? Admin tuo metu,kaip jiems Pagalbos reikėdavo jiems jos niekas nesuteikdavo iš administracijos,nes  daugelis pareišdavo ''Kaip aš buvau naujokas,man niekas nepadėjo,tai kodėl aš turėčiau jiems padėt?'' Kita situacija. Kątik naujokas ateidamas į žaidimą patiria įvairiausių nesąmonių. Tokių kaip ''pasityčiojimai'' ''Šaudymai'' ''Vijimai iš serverio'' Ar bent kartą supratot,kad tas naujokas galbūt už jus gali būt protingesnis? Ir nenusistebiu niekuo,kad kątik atėję naujokai čia žaist - Išeina. Nes jie patiria per daug streso iš jūsų įvairiausių žodžių. Tokių kaip '' Pisk nachuj iš čia,dar vienas čia mum paaiškins,ir jį nušaunat. '' Ar kiek suprantat,kodėl serveryje tiek mažai naujokų žaidžia? Nes visus išvija senbuvių įvaldyti ''bazarai'' Per kuriuos jie išsigąsta ir išeina iš serverio. Ir kas keišiausia,nebegrįšta. Toliau forume. Žmogus žaidžiantis apie kelis mėnesius pasidaro prisistatymą,ir neįkelia nuotraukos. Prasideda chaosas ir pilni uraganai įvairiausių komentarų '' Nedomini be nuotraukos,pūsk iš čia,neįdomus. Kam kuri prisistatymą,jei nėra nuotraukos?'' Jei žmogus nenori pasirodyt,nereikia jo prievarta to verst,bei ant jo užsišokt,dėl to,kad jis nenori pasirodyt ar įkelt tiesiog paprastą nuotrauką. Jei ir įkeltų daugelis rašytų '' Koks storas,per daug valgai,mažiau valgyt,storuli'' Būtų ta pati situacija,kaip nebūtų įkelta nuotrauka. Prieinam prie serverio. Atnaujinimai. Kur jie? Jūs nenorėkit,kad jums kekvieną dieną darytų atnaujinimus,yra žmonių,kuriems daugiau mokslai rūpi,nei serveris. Džiaukitės,kad bent kažką gaunat,tai kur kas geriau nei niekas. Bet iš dalies,būtų labai gerai,kad padarytų tokį anaujinimą kuris buvo 3.0.0 versijos. Galbūt tada bent daugelis į serverį sugrįžtų,nes būtų visai kas kita. Visai kiti atnaujinimai. Prieinam prie Administracijos veiklos serveryje. Kiek esu girdėjusi,Administracija turi teisę padėt,banint čyterius,banint tuos kurie susikuria blogus V_P, bei palaikyt tvarką serveryje. Daugelis ''vaikų'' prisiperka 3lvl Administratorius ir daro serveryje nesąmonęs. Visus free banina ir daro kitus pažeidimus. Nepalaiko serveryje tvarkos,nieko. Daug sykių Savinikai sakė,kad reikia susimt šitais dalykais,nes serveris vis blogyn ir blogyn eis su tokiu elgesiu. Bet daugelis senbuvių pasakydavo ''Mum pochuj,tegul jie daro ką nori.'' Nors ir kiek kartų daugelis žmonių,norės susimt,jiems pakirs kelią įvairiausi dalykai. Pamatys,kad koks žmogus užbanino vieną,pasijautė kietas. Tą darys ir kitas žmogus. Ir gausis grynas chaosas. Nenusistebiu,kodėl serveryje tiek pamažėjo žaidėjų,kaip ir minėjau,daugelis naujokų išeina dėl pasityčiojimų ar kitų dalykų. Na,o daugelis čia ir su šitom problemom kentėdami žaidžia,bet ilgai nebūna irgi išeina,nes neatsilaiko. Manau,jei norim išeit iš šitos visos problemos reikia suimt rankas,ir priimt visus žaidžiančius čia maloniai. Padėt,o ne juos vyt ir pabūt kietam savo pusėje. Ir paskutinis dalykas kurį noriu pasakyt viską baigdama - Viską turit pradėt nuo savęs,savo elgesio. Jei norit,kad su jumis kiti žmonės taip nesielgtų kaip daugelis elgiasi su jais.

Vitalijau,manau daugelis perskaitęs tavo nuomonę susipras patys savyje ką blogai daro. 

Šaunuolis,kad nepatingėjai laiko parašydamas visa tai. Viskas lengvai,aiškiai skaitėsi. 

Ačiū Karolina , tiesiog nebuvo kitos išeities išreikšti savo nuomonę , geriau viešai negu sau tyloje tai žinoti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Tai koks skirtumas tuomet, ar su 2k įsidarbini į medikus, ar gavęs emigruotus 10k xp įsidarbini į daugumą kitų darbų ir darai lygiai tą patį? O kalbant apie pinigus, tai kai mes pradėjom žaisti prieš kokius 2 ar 3 metus, tai pinigų turėm lygiai tiek (gal net mažiau), kaip ir dabartiniai naujokai. Ir tai, visus savo ilgu vargu uždirbtus turtus mums gerokai sumažino bei konvertavo į eurus, tad šiuo atžvilgiu dar labiau išlygino ribą. 

Ir apskritai, kam tau tie pinigai yra reikalingi? Nusipirkti naują mašiną/namą? Juk be to laisvai galima gyventi ir žaisti serveryje, nematau jokio malonumo ar būtinybės turėti tokių dalykų, todėl juos jau seniausiai esu atidavęs. O daugiau nieko čia su pinigais ir nepadarysi, tai tiesiog tėra skaičius, kurį matai savo sąskaitoje ir neįsivaizduoji, kokia jo nauda, nes realiai jos nėra.

Ir pabaigai

O kuo dabar nėra smagu? Negauni darbų su pakvietimu ir "taip toliau"? 

Aš tau pasakysiu, kas naikina čia smagumą žaisti ir ne tau vienam, bet visiems, tiesiog niekada apie  tai nesusimąstėte. Kaltinimas visų aplinkui išskyrus save. Atrodo labai parodoksalu, tačiau, mes tikimės nuolatos iš kitų stebuklo, kad KAŽKAS padarys mums įdomesnį žaidimą ir verkšlename, kai negauname, ko norime, nes esame išlepinti kvailiai, ypratę nuolatos gauti, ko reikalaujame. Bet vietoje to, kad patys ką nors darytume, jog žaidimas mums bei mus supantiems žmonėms būtų įdomesnis, mes tik kaltiname tuos, kurie yra aukščiau už mus, už tai, kad bendruomenė pūva, nors tai ne jų kaltė. Arba dar kvailiau, kaltiname tuos, kurie yra žemiau už mus (naujokus), už tai, kad jie elgiasi nesąmoningai ir gadina žaidimą, kas yra dar labiau absurdiška. 

Neketinau rašyti dar vienos pastraipos su rekomendacijom, bet tebūnie.

Taigi, pradėkime nuo savęs:

Naujokas daro nesąmones? Koks skirtumas, juk jis tėra naujokas, jis dar ieško savęs, ieško smagumo, kaip IR MES VISI elgėmes nepriklausomai nuo to, kokie išprusę esame.

Administracija ilgą laiką neišleidžia atnaujinimų? Pamąstykime, kokių eventų ar didelio mąsto renginių galėtume sugalvoti PATYS, kad pasidarytume sau įdomesnį žaidimą bei PATYS PADĖTUME ADMINISTRACIJAI pritraukti žaidėjų, jei mums patinka šis serveris. Aš nuolatos remiu tokius dalykus, jei idėja iš tiesų yra gera ir nuodugniai apmąstyta, nebijokit siūlyti arba pasidalinti savo vizijomis.

Skundžiamasi senbūviais? Faktas, kad jie čia žaidžia ilgus metus ir kartais yra pavargę nuo juos supančios rutinos, o amžinai laikytis taisyklių žaidime yra pakankamai sudetinga ir kartais tokiais būdais jie grąžina sau įdomumą žaisti (nors ir labai drastiškas būdas, tačiau už tai jų nesmerkiu, nes puikiai juos suprantu). Žinoma čia nekalbu apie free banus, įžeidinėjimus ir panašiai, čia labiau omeny turiu savęs iškėlimą virš naujoko arba šaudymo su spalva naktį. Net iki tam tikros ribos čytinimą, kuomet niekas nemato ir tai niekam nekenkia.

Random žmogelis: Bet mano skundo nepatikrina / admin ppk netikrina / mane apgavo / aš gaunu fry ban už tai, kad tik biški su s0bu prasinešiau / manęs nepriima kiti / mano kaują pastovei džeilina, kon man daba daryt? Atsakymas į visus šiuos ir panašaus tipo klausimus labai paprastas. Taip tai tėra žaidimas, dirbantys administracijos nariai ir serverio komanda skiriame kas dieną tiek laiko, kiek tik galime. Kartais nepavyksta prisijungti net iki poros dienų, bet tik todėl, kad čia yra tik žaidimas. Dauguma serverio komandos narių yra suaugę žmonės, besimokantys paskutinius metus arba jau studijuojantys, todėl akivaizdu, kaip dėliojame savo preoritetus, tačiau nepaisant to KIEKVIENAS ŽAIDĖJAS mums rūpi, vos tik gavę progą čia ateiti, mes stengiamės maksimaliai išspausti viską iš savęs, kad sukurtume jums malonesnį žaidimą. Ne viskas, nuo mūsų priklauso, akivaizdu, nes tai, kokią reputaciją žaidime susidėsite, ar tai, kaip gerai jums seksis socializuotis su kitais - priklauso tik nuo jūsų elgesio ir jūsų bendravimo manierų. Jei parašysit man (ar betkuriam administracijos nariui) 50 kartų apie tai, kad gavote free jail, o paskutinė žinutė skambės maždaug "ė lochas, davai unjailini arba nebežaisiu", savaime suprantama, kad padėti jums tikrai atbuks noras. Bet kitą vertus, dauguma tokių dalykų galima atsekti pagal kokį nors jūsų padaryta dalyką. Dauguma teigiančių, jog yra nekalti, dažniausiai meluoja ir tą patį jailą tarkime gauna todėl, kad pyškino visus iš eilės civilius.

Taigi, minėjau jau ne kartą, bet, kad geriau įsimintų pasikartosiu: norit, kad serveryje būtų smagiau žaisti? Pradėkite nuo savęs: savo elgesio, bendravimo manierų, savo indelio į serverio geresnį rytojų.

Tobulas atsakymas tiems, kurie to nesuvokia. Sakau, kad viskas prasideda nuo mūsų pačių. Visada tokių bus ir to neišvengsim, bet neimkim pavyzdžio iš jų. ,,O tai jis čia cheatino nebanino tai aš irgi tai padarysiu" arba "Kodėl jis gali taip daryt, o aš ne". ,,Man tik turtai ir t.t". Mąstykim patys ką darom. Džiaugiuosi žmonėmis, kurie stengiasi serverio labui, tačiau to neužtenka. Pradėkim ir patys prie to prisidėt: kažką sugalvot, kažką suorganizuot, kažką nuveikt. Tuomet ir žaidimas įdomesnis ir pačiam malonu, kad padarei kažką gero :) Negalvokit apie turtus ir kitas vertybes - ne tame esmė! Tiesiog žaiskit, linksmai praleiskit laiką. 

Negaliu nepakalbėti ir apie tai. Jūs prašot event'ų ar dar kažko,  bet nedalyvaujat. Motyvacijos ir pasitikėjimo administracijai, DPKT, savininkams ir tiems patiems direktoriams nesuteikiat. Padaro d0nt'as atnaujinimą - blogai. Tai ten mažai, tai ten tik klaidų taisymai ir t.t. Nepadaro - irgi blogai.. Tai ko jūs norit? Savininkams net net noro nebelieka kažką daryt nes jums niekas netinka. Su DPKT tas pats - blogai. Tai direktoriaus neišrinko, tai grubių nepatikrino ir t.t. Žmonės gyvenus turi.. Jie stengiasi vardan kiekvieno, o jūs taip atsidėkojat?? 

Kam jūs pildot į postus jeigu tapę jūs neproduktyviai dirbate, darbuotojų neprižiūrite. Prieš pildant pamastykit kur lendat. Iš pradžių - oho kaip gerai, aš ten tą ir aną padarysiu. Pasėkmės - priešingos. Kiekvieno anketą peržiūriu ir analizuoju norėdamas išmokti ir įgyti patirties. Skaitant tikrai pasakysiu ,,graudu" kaip įmanoma parašyti tokias anketas? Čia turi kelias dienas gert, kad taip parašyt... Va, kur galima panaudoti įgytą patirtį mokykloje pvz per lietuvių pamoką. Kaip radistai? Nu kažkaip keista ir baisu pagalvot kas bus po manęs? Bent jau aš būdamas poste kažką darau darbo tobulinimui. Dabar viskas, kas yra darbe, prieštarauja stereotipams, o kaip bus paskui - I don't know. 

Dar viena opi problema - Gaujų ir mafijų sukčiavimas. Užsipulsit čia mane dabar, bet už tiesa nepykim. Gaujos - abi drėbtos iš vieno molio, bet vistiek. Aš nesuprantu to, kad dirba tarkime Vardenis_Pavardenis GS ir jis, kaip ir kiti ir kaip visada, ,,stumia" ant TB. Po savaitės Vardenis_Pavardenis pereina į TB, nes ten dirbo jo draugas. Jis pradeda stumti ant GS, nors pats ten dirbo. Vadina cheatais ir t.t. Kai esi vienoje pusėje - kita cheatina, kai es kitoje - kita cheatina. Nors iś tikro - abi pusės cheatina. Dažnai tenka skaityti gaujų bosų apsižodžiavimus ir papeikimus. Nu bet kam? Nu esi kaltas tai ie pripažink. Kam dar galvoti durnus pasiteisinimus ir t.t 

Mafijos - panaši situacija kaip ir su gaujomis. Teisėsauga pastoviai skundžiasi mafijų sukčiavimų. Čia tas pats kaip ir gaujose. Esi vienoj pusėj - stumi ant kitos ir taip atvirkščiai. Nežinau realiai kaip čia yra, bet mafijos yra mafijos. Grįšiu prie direktoriaus rinkimų. Kodėl pildantys į mafijos boso postą siūlo mafijos veiklą tik grobimai ir DM. Nu dar būna samdomi žudikai. O kur dingo reketai? Tai juk taip pat viena iš mafijos veiklų. O kodèl to nėra? Dar yra plačiai vartojamas sakinys - ,,Kelti chaosą" aš tai įsivaizduoju kaip viso serverio chaosą. Kodėl ne sumaištis? Tai elementaresnis žodis mano atžvilgiu.  

Žinau, kad visai krypstu nuo temos ir ne apie tai kalbu, bet pasinaudosiu galimybę išsireikšti. Kodėl jūs pildydami į postus pasisavinate kitų idėjas? tarkime ,,3 idėja - Misijos - tai sistema, kurios pagalba skatinsiu žaidėjus" bla bla bla ir t.t tai juk nėra idėja. Tai tiesiog sistema, plačiai vartojama visuose serveriuose. Juk galima parašyti taip ,,Naudosiu plačiai naudojamas sistemas, tokias kaip algų ir užduočių sistemos" ir t.t. Nemokinu aš jūsų kaip rašyti anketą, nes pats nesu profesionalas, tačiau pasinaudokit tuom.  

Kodèl jūs nuvertinat teisėsaugą? Žinau - ji ne tokia stipri kaip kadaise, tačiau kodėl? Nekvalifikuoti teisėsaugininkai, prasti direktoriai, mažai profesonalių darbuotojų, o tai rodo didelį naujokų susidomėjimą teisėsaugos sritimis, tai tegul direktoriai tuom pasinaudoja. Suteikit jiems patirties, įgudžių ir visko ko reikia. 

Naujokai - serverio ateitis, kurią turime paruošti. Tačiau jie patys nieko nenori apart pinigų, kreditų, paslaugų ir pakvietimo į darbą, kuriame kvailioja ir nedirba. Ką su tokiais daryr? Nu nieko nepadarysim jeigu sedėsim ir žiūrėsim rankas sudėję. Tai padėkim, pabūkim jų draugais, pabendraukim. Suprantu, kad yra tokių, kurie nieko nenori. Tokie ilgai ir neužsiliks čia, bet negalvokim kad visi tokie.  

Būkim protingi, draugiški, nesipykim. Padėkim vieni kitiems, pabendraukim. Nežaiskit tik dėl turtų, žaiskit dėl malonumo, kurį suteikti kitiems galit kiekvienas. Pats jokio turto neturiu(neskaitant pinigų, kurių išties trūksta), tačiau visvien džiaugiuos, kad užimu svarbias pareigas, jas vertinu ir tausoju. Man svarbiausia gerai praleisti laiką :) Sėkmės Armijos direktoriaus rinkimuose!!! Sėkmės DPKT, savininkams, direktoriams ir visiems kitiems! 

Ačiū už dėmesį :) Gal dar pridėsiu ko nors xD

Redaguota . Redagavo Dzioraldas_Golden

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Žiauri tiesa... Pritariu viskam ką aprašei, pritariu įdėjoms..

Nu, manau jau nieko nebepakeisi, nes žaidėjų kitokių gi nepadarysi. PVZ: Mačiau, ateina naujokas į serverį, ten administratoriai padeda jam ir visą kitą, o yra tokių žaidėjų kaip Žilvinas_Žilva, Deimantas_Kazkoss, kurie į tuos naujokus nekreipia dėmesio, tiesiog juos sušaudo, išprovokuoja taip, jog retas į serverį atėjęs naujokas jame pasilieka.

Viliau, tiesa. Jai iš tiesų, ne tik tas Deimantas ir kiti šaudo civilius, bet pasitaiko kad net ir pati mafija pravažiuoja ir naujokus sušaudo.

Vitalijau,nepatingėdama perskaičiau viską. Daugeliuose žodžiuose tu pasakei gryną tiesą. Su šituo visiškai sutinku. Kaip buvau naujokė pati,patyriau visai ką kitą dalyką,daugelis žaidėjų manęs nepriėmė kaip svečio,iš daugelio apie pagalbą tik galėjau pasvajot,todėl visą laiką kaip buvau naujokė,pati be niekeno pagalbos apipratau serveryje,viską išmokau,visas vietas įsiminiau,viską mokėjau be niekeno pagalbos. Pirmos dienos buvo sunkios,kaip ir kitiems. Visokie šaudymai,įžeidimai,vijimai iš serverio. Seniau čia būdavo kitoks serveris,naujokai buvo paprasti žmonės,kuriems reikėjo pagalbos. O admin? Admin tuo metu,kaip jiems Pagalbos reikėdavo jiems jos niekas nesuteikdavo iš administracijos,nes  daugelis pareišdavo ''Kaip aš buvau naujokas,man niekas nepadėjo,tai kodėl aš turėčiau jiems padėt?'' Kita situacija. Kątik naujokas ateidamas į žaidimą patiria įvairiausių nesąmonių. Tokių kaip ''pasityčiojimai'' ''Šaudymai'' ''Vijimai iš serverio'' Ar bent kartą supratot,kad tas naujokas galbūt už jus gali būt protingesnis? Ir nenusistebiu niekuo,kad kątik atėję naujokai čia žaist - Išeina. Nes jie patiria per daug streso iš jūsų įvairiausių žodžių. Tokių kaip '' Pisk nachuj iš čia,dar vienas čia mum paaiškins,ir jį nušaunat. '' Ar kiek suprantat,kodėl serveryje tiek mažai naujokų žaidžia? Nes visus išvija senbuvių įvaldyti ''bazarai'' Per kuriuos jie išsigąsta ir išeina iš serverio. Ir kas keišiausia,nebegrįšta. Toliau forume. Žmogus žaidžiantis apie kelis mėnesius pasidaro prisistatymą,ir neįkelia nuotraukos. Prasideda chaosas ir pilni uraganai įvairiausių komentarų '' Nedomini be nuotraukos,pūsk iš čia,neįdomus. Kam kuri prisistatymą,jei nėra nuotraukos?'' Jei žmogus nenori pasirodyt,nereikia jo prievarta to verst,bei ant jo užsišokt,dėl to,kad jis nenori pasirodyt ar įkelt tiesiog paprastą nuotrauką. Jei ir įkeltų daugelis rašytų '' Koks storas,per daug valgai,mažiau valgyt,storuli'' Būtų ta pati situacija,kaip nebūtų įkelta nuotrauka. Prieinam prie serverio. Atnaujinimai. Kur jie? Jūs nenorėkit,kad jums kekvieną dieną darytų atnaujinimus,yra žmonių,kuriems daugiau mokslai rūpi,nei serveris. Džiaukitės,kad bent kažką gaunat,tai kur kas geriau nei niekas. Bet iš dalies,būtų labai gerai,kad padarytų tokį anaujinimą kuris buvo 3.0.0 versijos. Galbūt tada bent daugelis į serverį sugrįžtų,nes būtų visai kas kita. Visai kiti atnaujinimai. Prieinam prie Administracijos veiklos serveryje. Kiek esu girdėjusi,Administracija turi teisę padėt,banint čyterius,banint tuos kurie susikuria blogus V_P, bei palaikyt tvarką serveryje. Daugelis ''vaikų'' prisiperka 3lvl Administratorius ir daro serveryje nesąmonęs. Visus free banina ir daro kitus pažeidimus. Nepalaiko serveryje tvarkos,nieko. Daug sykių Savinikai sakė,kad reikia susimt šitais dalykais,nes serveris vis blogyn ir blogyn eis su tokiu elgesiu. Bet daugelis senbuvių pasakydavo ''Mum pochuj,tegul jie daro ką nori.'' Nors ir kiek kartų daugelis žmonių,norės susimt,jiems pakirs kelią įvairiausi dalykai. Pamatys,kad koks žmogus užbanino vieną,pasijautė kietas. Tą darys ir kitas žmogus. Ir gausis grynas chaosas. Nenusistebiu,kodėl serveryje tiek pamažėjo žaidėjų,kaip ir minėjau,daugelis naujokų išeina dėl pasityčiojimų ar kitų dalykų. Na,o daugelis čia ir su šitom problemom kentėdami žaidžia,bet ilgai nebūna irgi išeina,nes neatsilaiko. Manau,jei norim išeit iš šitos visos problemos reikia suimt rankas,ir priimt visus žaidžiančius čia maloniai. Padėt,o ne juos vyt ir pabūt kietam savo pusėje. Ir paskutinis dalykas kurį noriu pasakyt viską baigdama - Viską turit pradėt nuo savęs,savo elgesio. Jei norit,kad su jumis kiti žmonės taip nesielgtų kaip daugelis elgiasi su jais.

Vitalijau,manau daugelis perskaitęs tavo nuomonę susipras patys savyje ką blogai daro. 

Šaunuolis,kad nepatingėjai laiko parašydamas visa tai. Viskas lengvai,aiškiai skaitėsi. 

Karolina, pritariu.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai jei neįdomu žaist ar nubuodu , pradėk nuo savęs. Ištrink čytus visus cleo palik plika GTA SA ir žaisk. Sakai mafijos žudo visus ? Eik i Teisėsauga išgaudyk veiksmo bus tik reikia kažką daryt. Mažiau kalbų daugiau darbų :P 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai jei neįdomu žaist ar nubuodu , pradėk nuo savęs. Ištrink čytus visus cleo palik plika GTA SA ir žaisk. Sakai mafijos žudo visus ? Eik i Teisėsauga išgaudyk veiksmo bus tik reikia kažką daryt. Mažiau kalbų daugiau darbų :P 

Čytus ? Kurių nenaudoju logiška . Cleo ištrinti , ir ką tu tuo norėjai pasakyti jog be modifikacijų žaisti be gerų modų kaip free person , geresnį taikinuką , lempas , ir dar visokio gražesnio ir patogesnio dalyko . Ir be to sakai eiti į teisėsauga tai pats nueik tu į ją ir pamatysi nemanau ar išdirbęs 7 dienas bebūsi ten , kai visa teisėsauga žlugusi mano atžvilgiu mafijose susirinkę visi rimtesni rls žaidėjai ir sakai išgaudyk įdomiai tu čia pasakiai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čytus ? Kurių nenaudoju logiška . Cleo ištrinti , ir ką tu tuo norėjai pasakyti jog be modifikacijų žaisti be gerų modų kaip free person , geresnį taikinuką , lempas , ir dar visokio gražesnio ir patogesnio dalyko . Ir be to sakai eiti į teisėsauga tai pats nueik tu į ją ir pamatysi nemanau ar išdirbęs 7 dienas bebūsi ten , kai visa teisėsauga žlugusi mano atžvilgiu mafijose susirinkę visi rimtesni rls žaidėjai ir sakai išgaudyk įdomiai tu čia pasakiai.

as kalbu apie pagalbines modifikacijas , o ne apie grozines.. Teisesaugoi buvau 2x Swat pavaduotojas ir isdirbau normaliai ir komanda aktyvi buvo , tiesiog direktoriai nieko verti ir darbuotojai tokie :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Bybį dėjau, neskaičiau. :D Paskaičiau pradžią ir kelis rimtesnius atsakymus, kaip Vitalijus sakė, kad buvo smagu įstojus į darbą, taip buvo smagu, kai būdavo normalios atrankos, visi norėdavo tų direktorių, sunku į darbus patekt ir pnš. Dabar parašai direktoriui - pakviečia, arba dar blogiau - jis tau parašo ir pakviečia. Tokie direktoriai kaip tssg, gs wpš niekas nepildo kai seniau po ~13 anketų būdavo visuose rinkimuose. Jeigu nori čia praleist smagiai laiką turi pats susirast veiklos, chatint su pažįstamais ar pnš , nes , jeigu neturi kokių rimtesnių pareigų tenka važinėti su mašina ir ieškot pašnekovų.

Šiek tiek tavo "blogas" privertė "susirūpinti", tikrai aš kaip atėjau į serverį čia pirma labai mane mandagiai pasitiko Skullas_Power su Edgaras_Black, jie man padėjo įvykdyt pasiekimus viską aprodė, kai pasiekiau 30'000 bendros patirties taškų laisvai praslinkau į mafiją ir buvo labai šaunu dirbti, daug žaidžiau šitame serveryje, dabar jau yra 10 mėnesių kaip žaidžiu šitame serveryje ir ką norėjau beveik viską pasiekiau, tad dabar tiesiog serveryje smagiai leidžiu laiką, bet aš manau ,kad serveris nežlugs, atsiras atnaujinimų, ne vien klaidų taisymai ir čia bus viskas čiki piki, tad aš tikrai nesiruošiu leavinti, nes šitas serveris man labiausiai patinka visapusiškai, ne taip kaip snarglynai, ten nieko gero, o čia kažkas yra kas mane traukia :D 

Patinka visapusiškai dėlto, kad per tokį mažą laiką sugebėjai pasiekt 64 pavaduotojų postus ir 97 drk + 500 + repų forume, tai tiesiog čia tapo viskas labai pasiekiama.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nieko naujo neperskaičiau visi beveik apie tai raše yra tema tiek Aš ir kiti. Tvarkos gal ir yra kažkiek iš aukštesnių galvų Cooler jo darbus labiau pastebiu. Deividas daro kiek matau, bet nors kažką, nes mokslai svarbiau negu samperius nustebinti. Aš stebiuosi kaip dar kažkas išvis žaidžia šį žaidimą, nes per tiek metus kiek jis jau gyvuoja ir kiek žaidžia tai tikrai apmažėti žaidėjų turėjo, bet kas stipresni tai išsilaiko  kas nesuprato apie projektus kalbu, bet apie Rls jau nuomonės neturiu nenuvertinu šio projekto, bet kažkaip jau nelabai čia ką ir yra veikti žinoma tie kas dar žaidžia tai susiranda veiklos, bet man tai jau ne savo atbuvai sampe. Niekam ir neįdomi nuomonė mano, bet kai nežaidžiu ir samp pasauli kaip ir nesirodau nu tik forume, o tai nesiskaito bent man, bet visi kažkada Jūs mesit ir nusipjausit į tai, dauguma tai yra sake velniop leavinu atia rls gg samp, bet grįžtat atgal pats ir esu taip daręs, bet po kelių mėnesiu tik atgal grįždavau.

Suprantama.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Su Tomka pradėjom žaist prieš 2 su puse metų ir tada kažkaip net RC išvežiotojuose buvo įdomiau dirbti (o ką daryt, gaisrinėj nixuja nemoka, o kelių priž. xp neužtenka xd) o dabar tai kas antras naujokas duok pinigų vietoj to, kad pvž - aprodyk serva, kur geriau dirbti ir pnš. Kai patekau į ginklų prekeivius - man tai buvo tiesiog balius nes radau pirmą ir pelningą savo darbą (išėjau po 2 dienų, duh). Nors ir išėjau VISTIEK buvo įdomiau lošti negu dabar. Kaip jau ten kažkas minėjo, kad senbuviai ale axujelina, nu tai bl nevęskit iš kantrybės ir bus ramu nes *keiksmai* dabar kas antras skaito save ale vierxu ir išmokęs kelias frazes jau mano, kad paduhins beleką ir jis bus mldc. Debilu jis bus o ne mldc ir poto visi stebisi kodėl čia ant jo stumia jeigu jis toks mldc... Krč, neseniai atėjau į serverį pažiūrėt kas ir kaip tai visi jau ten įvaldę cbugus, xujugus nh ir šaudo viską aplinkui nors tu jiems nieko nepadarei. Taip, gal nuo nuobodulio nu bet kam šaudyt, po to gaut papeikimą/jailą ir žliumbt jog tu nekaltas ir dar reikalaut supistų įrodymų?! Būtent taip ir ne kitaip nes visi tokie mandraliai, kad iškart eina skustis o kitas įrodymų prašyt ir vaidint nekaltą. Nuo saves pradėkit dalbajobai, o vėliau ieškokit xz ko xz kur.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.