Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Disq_Warm

Naujoko gyvenimas RLS'e tęsiasi. #4

Recommended Posts

Sveiki, sveiki, sveiki(o gal ir nelabai). Čia ir vėėėėėll aš (Atsibodęs čj) Disq_Warm, gryžtu su jau Number #4 blog'u?!?!?!?! :O(r3p'ų trūksta.)(Juokauju)
Tai... Kaaaaipp sekasi? No no no, tai va, šiandien noriu pakalbėti apie savo tolimesnį gyvenimą RLS'e?!? X)

Teisėsauga? PAREIGOS? Wutt... x)))

Tai va, toliau tęsiant gyvenimą rls'e. Pakeičiau darbą. Šį kartą ne taxi, mechanikai ar medikai. Šį kartą, truputį rimčiau. TEISĖSAUGA. vylJ4XS.png. Kodėl būtent ji? Nežinau, tiesiog, daug kas kalbėjo kad ji žlugus (pripažinsiu, kai kelis kartus mafija laimėjo grobimus, tikrai tikėjau, kad ji žlugus), nors tikrai taip neatrodė pagal grobimų laimėjimus vėliau, po tų kėlių kartų mafijos išsireiškimų. Buvau kalbėjęs su @Rikis_Elemo, kad susikaupsiu TRV 30'000xp, ir ateisiu į mafijas, bet pasikeitė planai. Norėjau veiksmo, veiklos, atsibodo ta pati rutina, ta prasme vežiot krovinius ištisai tais pačiais maršrutais. Pabuvojau TRV ir pagalvojau, kodėl gi nenuėjus į teisėsauga palaukt tų 30'000xp ir gaut veiksmo tuo pačiu? Tai va. Palikau TRV, išsipirkau blist'ą iškart, kad nekiltų problėmų ir nuėjau į Armiją. Trūko kelių xp, tai pakalbėjom smaigiai visai su direktoriu @Aivaras_Russia x) Kodėl šulinys apvalus x)). Praėjau atranką, sulaukiau 20'000xp ir nuėjau į Armija. Įsidarbinau, grasiojausi kelis kartus dėl kvalifikacijos, vis sakė kad laukt 5d reik, principings x) Bet nieko tokio, paprašius ir hydra leisdavo, ir šjp, viskas zjbs. Pabuvojau 3 dieneles ir gavau pasiulymą. Laaaabbaaii gundantį. Būti Armijos pavaduotoju? :OO. Žinoma, kodėl gi nesutikus x) Prisiemiau šią atsakomybę.9uoqqlw.png. Dėkui labai @Aivaras_Russia už suteiktą galimybę gauti pirmas pareigas x) Tikiuosi nenuvilsiu x) Reliai, tikrai manau susitvarkysiu su šiomis pareigomis ir stengsiuosi pasirodyt kuo geriau x) DĖKUI! X) (Visi kurie galvojo, kad nardžiau, eikit patys žinot kur X) ) Dėl ko pasirinko būtent manę, manau pats direktorius geriau galėtų pasakyt x) Lauksim manau visi xD Ai bėje, dėkui visiems už sveikinimus x)

Namas, doneitai ir pnš.

Tęsiam toliau. Kiek doneiterių serveryje! Dėkui visiems kurie doneitinot papigei x) Jūsų dėka jau QADYACG.png. Man asmeniškai čia daug, kitiems nežinau x) Įpatingai tai dėkoju @Irmantas_Infernus, daugiausia pridoneitinęs xD Pataginčiau klasioką, bet nelošia, rls12x3, dėkui vstk xDD Tai va. Atėjo laikas kai reikėjo ir namo, turėjau 400'000€, žinoma, tokiom sumom niekas nepardavinės. Bet. Yra vienas bet. Dalyvavau event'e ir atvyko Benas_Oho sudalyvauti. Pasilabino, pradejom bendraut, ir tik bam. Man grobimas. Prie banko kažkaip atsidūrė Benas ir  sJ7CJAQ.png. Žinoma, padėkojau labai labai, ir dabar padėkosiu, Dėkui labai! x) Pasidėjau pinigėlius saugiau į banką, ieškojau namo dienelę, kitą. Pagaliau suradau. Kad ir koks jis bebūtų, vistiek namas x) pPUGFYA.png. (7 int). Dėkui labai Jason_Harris x) Tai va. Dėkui visiems kurie paaukodavo, prisidėdavo xD Myly mylu <3 

Na o ant galo, pora gražių savęs apibudinimų x)*
PWI9jnd.png

AzT0Ca2.png

Labai noriu padėkoti šiems asmenims!:

1. Aivaras_Russia

2. Irmantas_Infernus

3. Rikis_Elemo

4. The_Vodkius

5. The_Duszgas

6. The_Dude

7. Jason_Harris

(Nėjo per @ dėt :/ )

RLS'e gyventi galima!

3OPpDOC.png

Kaip visada, labai dėkoju skaičiusiems, padėjusiems ir visiems kitiems x)

Trumputis blog'as, tikiuosi kitas bus ilgesnis! Sėkmės!

• Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Gražu:o:o:o:o:o:o:o:o:o +rep

Redaguota . Redagavo Msw_Lukas
pamiršau parašyt plius rep

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kaip sekėsi - taip ir linkiu sėkmės ;) Gražiai aprašei, buvo įdomu skaityti. Taip ir toliau. ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

A kur aš??? :{{ Dar atsimenu daviau 100k,kad parodytum forume koks aš dosnus ;DDDD

Redaguota . Redagavo Domantas_Browse
Viskas čiki, laukiam kito blogo.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Domantas_Browse parašė:

A kur aš??? :{{ Dar atsimenu daviau 100k,kad parodytum forume koks aš dosnus ;DDDD

Ss nepasidariau, dok dar x) Ne ne, juokauju x) kitam bloge x)))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.