Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vincente_Delboske

Vince raš bloga wtf ? - mini blog

Recommended Posts

Tinginystė

Taigi zdarow kenty, ne ne jkj, Igor Shishkin nekopijuosiu, sveiki rls.lt projekto forumo lankytojai. Jau prieš kelis mėnesius mano atskira blogų skiltis buvo ištrinta, pats suprantu ir turbūt jūs suprantate kodėl kažkuris iš G.Moderatorių padarė tai - neaktyvumas, blogų nekūrimas. Kodėl nebekūriau dabar pats savęs klausiu, tiesiog neturėjau temų, tada dar buvo mokslo metai, besikartojanti rutina, mokykla - namai - pc - laukas - miegas - mokykla... Prasidėjo pats fainiausias metų laikas - Vasara, nors tik vasara prisidėjo kažkas jau naujo ir atsitiko, kažką jau galiu papasakot.

Real-life 

Vasaros sezonu dažniausiai "jaunimas" ieškosi veiklos kuo užsiims per visą sezoną t.y darbo. Pats kolkas jo nesu susiradęs, bandžiau įsidarbinti į kai kurias darbovietes, bet nepavyko pagrindinė priežastis - nepilnametystė :(((( ji man bus tik vasaros pačioje pabaigoje, tad šiuo metu esu labai susierzinęs, jog dirbti tokioje paprastoje vietoje kaip lentpjūvėje reikia pilnametystės - wtf. Žinoma nežadu visą vasarą sedėti ir degintis prie pc, toliau sieksiu ieškoti pinigų šaltinio, nes kiek gi galima gyvent iš mamas xddd

Pagrindinis mano hobis yra užsiimti su motorininėmis priemonėmis ir jas taisyti/tobulinti, pavadinkime automechanikas/motomechanikas, vos ne kiekvieną dieną laiką linksmai praleidžiu garaže, juos jau galiu vadinti ir antraisiais namai(fuck the school), kartais ten praleidžiu dienų dienas. Kiti turbūt sako "vaix mechanikas", pačiaml sugebėjimų dirbti prie technikos dar trūksta, drąsiai galiu teigti jog dar trūksta patirties. Daugiausiai laiko bandau užsiimti pas draugo garaže padėdamas jam taisyti mašinas, dažniausiai BMW markės automobilius, išmokau gal ir nemažai, tačiau kažkokio rimtesnio darbo dar nepadaryčiau. Kitoje srityje jau esu daugiau patyręs t.y motocikluose/motoroleriuose, ten tikrai jau nemažai ko suprantu, pats kolkas lakstau su "trimeriu" Aprilia RS, nes vairavimo pažymėjimas dar turi šiek tiek palaukti. Daug neturiu ko prirašyti, tad sugalvojau pasidalinti vaizdais tiesiai iš "garazho", ką ten veikiu, nes žodžiais turbūt, nei aš rašyčiau, nei jūs skaitytumėte.

ec5dce3eaad289d145e2a7fe2bffec1e625.jpg

7beb917a5efaf9fd7facc99ff960a30a980.jpg

152de7babb9ea5dcbcd4d7b542e7b868631.jpg

66d0a8bc0e195a4e3d89be1183d4e771723.jpg

Tolimesni planai

Kolkas real-life planų dar nesu susiplanavęs, pagrindine kaip ir minėjau - susirasti darbą vasaros sezonui, gal į uk'us palekt. Stengiuosi kuo dažniau prisijungti į serverį, forume ir taip nemažai praleidžiu laiko, nebūdamas serveryje sužinau nemažai naujienų, bet jau tas "sedėjimas" forume šiek tiek pabodo ir norisi grįžti į serverį, dėl mano neaktyvumo - kiti gal tikėjotės, jog pabėgau ir pradėjau žaisti kitur, bet jūs visiškai klystate, mano samp "karjera" prasidėjo rls, ten ir baigsis, nesvarbu kiek ant to rls bevaryčiau - "dont nedaro atnaujinimų pz, "vien citeriai dropperiai srv", "uzpizo mazai zaideju zaidzia", turbūt kiekvienas save gerbiantis rls projekto žaidėjas yra bent kartą pasakęs, jog rls nk gero, bet vistiek jame dar iki dabar žaidžia.

END.

Labai būtų įdomu sužinoti jūsų nuomonę apie blogą, ar apsimoka kurti blog'us ?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

wtf vinces blogs? geras blogs gal dar per vasara kokių parašysi :3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Good job, my DPKT <3 įdomu buvo paskaityti tavo planus ir tikiuos, kad ne tik pinigų užsidirbsi, bet ir patirties įgysi. Sėkmės!! :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 4 valandų, Marijus_Destroy parašė:

Nu neblogas neblogas, kokią aprilia vairuoji? foto numesk ^^

http://www.part.lt/perziura/bacaf1ca3c4c364f6874330321dc969a167.jpg

visos mergos tavo - kol neužkuri -_-

Ačiū visiems už nuomones.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

7 minutes ago, Lukas_Powa parašė:

nu gers gers blogas, a sitas ne 70cc?

Nu biški prikišau nagus tai eina 120(aišku 49 tiek nein)

Redaguota . Redagavo Vincente_Delboske

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.