Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vincente_Delboske

FIFA WORLD CUP 2018

Recommended Posts

Sveiki visi kurie domisi kažkiek futbolu ir aplankė šią temą. Prieš savaitę buvo suskirstytos grupės po 4 komandas kaip visada. Tad man labai smalsu kurią rinktinę palaikysite ? Kuri grupė jums atrodo įdomiausia ? Kuri rinktinė triumfuos WC 2018 ?

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „world cup 2018 groups“

Aš palaikysiu šį kartą dvi rinktines: Angliją / Lenkiją, Anglams atrodo nesunku bus išeiti iš grupės, bet kas žino, jie sugeba per greitai išvažiuoti namo, o su lenkais bus kita situacija, jeigu rodys vienu metu anglus ir lenkus žiūrėsiu tikrai lenkus, nes grupė išties įdomi - kiekviena rinktinė(Senagalas - Mane, Colombia - Falcao, Rodriguez, Japan - Honda, Kagawa) turi savo kozirių, bet jeigu lenkai rodys tokius rezultatus kaip per EC 2016 ir per kvalifikaciją į WC 2018, manau turėtu ramiai išeiti.

Vaizdo rezultatas pagal užklausą „lewandowski gif“

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Kadangi pats palaikau vokiečius, tai norėčiau, jog jie ir laimėtų,bet... Prancūzija, Brazilija, Ispanija rimtos kandidatės į šį titulą, nes turi labai stiprias sudėtis. Taip pat ir Anglija, kuri su savo jaunaisiais talentais irgi gali nustebint, tikiuos nesusimaus kaip visada. Also, dedu viltis ir į Lenkiją, Belgiją. Sunku nuspėt kas laimės, baisiai sunku. 

o sjp kaip manai kas golden shoe ims ir golden ball?

Redaguota . Redagavo Gabis_Plaipa

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

11 minutes ago, Gabis_Plaipa parašė:

Kadangi pats palaikau vokiečius, tai norėčiau, jog jie ir laimėtų,bet... Prancūzija, Brazilija, Ispanija rimtos kandidatės į šį titulą, nes turi labai stiprias sudėtis. Taip pat ir Anglija, kuri su savo jaunaisiais talentais irgi gali nustebint, tikiuos nesusimaus kaip visada. Also, dedu viltis ir į Lenkiją, Belgiją. Sunku nuspėt kas laimės, baisiai sunku. 

o sjp kaip manai kas golden shoe ims ir golden ball?

Na batelį realus šansas kad Cavani ims, nes Prancūzijoj Neymaro ir Mbbape draugijoj įmanomas variantas, o kamuolį kaip bebutų gaila vėl ims Messi arba Ronaldo.

Šnd Bayern - PSG prognozė: Lewandowskis muš.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Vincente_Delboske parašė:

Na batelį realus šansas kad Cavani ims, nes Prancūzijoj Neymaro ir Mbbape draugijoj įmanomas variantas.

Truputį nesutinku su tavo nuomone

PSG jis pelno daug įvarčių, nes PSG saugų grandis stipri, turi gerų ir patikimų progų kūrėjų, o Urugvajaus rinktinėj to nėra. Be to, šalia jo yra dar vienas aukšto reitingo puolėjas (Suarez), todėl sunku bus pelnyt daug įvarčių.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Gabis_Plaipa parašė:

Truputį nesutinku su tavo nuomone

PSG jis pelno daug įvarčių, nes PSG saugų grandis stipri, turi gerų ir patikimų progų kūrėjų, o Urugvajaus rinktinėj to nėra. Be to, šalia jo yra dar vienas aukšto reitingo puolėjas (Suarez), todėl sunku bus pelnyt daug įvarčių.

Ai aš visai apie kitką pagalvojau ne apie WC, o apie https://en.wikipedia.org/wiki/European_Golden_Shoe xdd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Palaikysiu:

Prancūzus, manau, kad jiems bus tikrai lengva išeit iš grupės, be to man jie labiausiai patinka iš international komandų, palaikiau juos per EURO 2016, buvo gaila, kad jie pralaimėjo :(

Brazilus, nes jie kartais moka sudomint su savo žaidimu ir šiaip man jie patinka.

Belgija, dėl tokių žaidėjų kaip Hazard'as, kuris visad sugeba sužavėt su savo driblingu ir Lukaku, nes esu Man United fanas :D

Ir gal net Anglus, manau, kad jų jaunesnieji komandos atstovai tikrai turėtų sužybėt.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.