Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
King_Vegeta

Peikiu Karolis_Streetas

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Karolis_Streetas
  2. Pažeidimo aprašymas: Tokia situacijas.. As jo paprasiau kad uzmutintu zaideja, kuris mane pavadino ,,ss matysis,, Taigi parasiau adminui ir tt susitarem, viskas ok mate jisai ss, bet jam mutes nedejo as jo klausiau ir pns kodel neuzmetei ir pns, o jis man dejo mute uz flood, nors neperspejo, kad tu man nerasyk, nervuoji mane ar kazka pns, nes is pradziu chatinom ir maniau viskas, ok/ Taigi manau kad cia verta daugiau nei 1isp, nes free mute ir dar neuzmutino nusizengusiu zaidejo kai nusisunciau sms ir pns ,, Matyt tomas issiverke :)..
  3.  
  4. Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/7UBCl

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 minute ago, King_Vegeta parašė:
  1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Karolis_Streetas
  2. Pažeidimo aprašymas: Tokia situacijas.. As jo paprasiau kad uzmutintu zaideja, kuris mane pavadino ,,ss matysis,, Taigi parasiau adminui ir tt susitarem, viskas ok mate jisai ss, bet jam mutes nedejo as jo klausiau ir pns kodel neuzmetei ir pns, o jis man dejo mute uz flood, nors neperspejo, kad tu man nerasyk, nervuoji mane ar kazka pns, nes is pradziu chatinom ir maniau viskas, ok/ Taigi manau kad cia verta daugiau nei 1isp, nes free mute ir dar neuzmutino nusizengusiu zaidejo kai nusisunciau sms ir pns ,, Matyt tomas issiverke :)..
  3.  
  4. Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/7UBCl

Mamos, neduokit vaikams kompiuterių... Gerai, easy čia, vistiek negausiu įsp.
Pradedu nuo to, kad atsinarkašink nuo kompiuterio, neturiu laiko prilipes sedėt, reikėjo palaukt biškutį gal sakyčiau? Šneku negražiai, bet atsibodai tu jau man. Kai grįžau prie kompo, mačiau tavo pilna smsu, tai kai galėjau ir užmutinau Toma, viska parodysiu nuotraukose ir video. O už užknisima ir tau už flooda dėjau. Neprivalau perspėt, bet jei neturiu laiko tai nereikia floodint, sakiau, kad užmutinsiu, vadinasi užmutinsiu... Bereikalingai laika gaišini Tazui. Įrodymai apačoi, palauk kol Tazas atsakys, o ne užknisk su savo teiginiais. Visiems jau atsibodai žaidime. Manau Tazai suprasi, kad įrodymai galioja 24h, jei neturėjau laiko, iškart ir nemutinau.
Dėl mutes King_Vegeta:

Kad užmutinau Toma prieš užmutinant King'a: http://www.part.lt/perziura/49370c196cb30d7e5debae00bd997b3b444.png

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

blmb nemaciau, kad castela butum uzmutes xdddd gerai neisterikuok viskas cia ok :DDDDDDD Parasiau, nes nemaciau kad detum tu jam mute xdddd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.