Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tadas_Badas

Pirmieji žingsniai SA-MP

Recommended Posts

Sveiki visi, kaip jau supratote iš temos pavadinimo šiame blog'e aprašysiu savo pirmuosius žingsnius Grand Theft Auto San Andreas Multiplayer. 

Kaip aš čia atsidūriau?

Viskas prasidėjo su Samp'u maždaug kaip buvau 8-9 metų, taip išeina, kad prieš 8metus. Tuo metu buvo vasara ir aš buvau pas savo amžinatelsi močiūte. Pas ją leisdavau kiekvienus savaitgalius, kiekvienas atostogas. Buvau lauke, kaip visada dažniausiai, pradėjo lyti, grįžau ir žiūriu mano dėdė (mamos brolis), žaidžia GTA ir kalbas su draugu per skype. Susidomėjau ir visą vakarą tikriausiai prašiau, kad duotų ir man :D Kitą rytą anksti atsikėliau, kad galėčiau kol miega jis pažaist, tai įsijungiau kažkokį serverį ir rašo reikia pass. Nu aišku aš jo nežinojau. Atsikėlė, pakalbėjom, paaiškino man ir tada jau bėgau pas savo draugą, jam įrašiau dar iš disko GTA, samp nesugebėjau, kažkaip man sunkiai sekėsi rasti tą direktoriją, vis dėlto dar vaikelalis buvau. Taigi, pasikvietėm mano dėdę jis ir sutvarkė viską. 

Pirmasis serveris

Kaip nekeista mes su geriausiu draugu tiesiog kaip sakoma "gavom kablį" žaidėm naktim ir dienom, nebent mama nuvarydavo :D Arba visas kiemas eidavo laukan kąšį žaisti. Pirmasis mūsų serveris buvo kažkoks SF citylife gal, nebeprisimenu, ten tada žaidė apie 20-40 žmonių. Žaidėme kokius kelis mėnesius, kol vieną dieną kai įšėjom į lauką mano draugas pasakė, jog tas serveris buvo parduotas. Jis tuo metu buvo ir matė chat'us. Ši žinia ir mane, ir jį tikrai pribloškė. Ir kuriam laikui nustojom jį iš viso žaisti.

Tolesni žingsniai

Po pertraukos mes abu grįžom, tik žaidėmė per kelis serverius, neturėjom vieno serverio, todėl mūsų samp keliai išsiskyrė :D Jis nuėjo į visiems gerai žinomą serverį LS*, o aš pradėjau vaikščioti per šūdservius, tikėjausi lengvų privilegijų, be abejo ir gaudavau. 

Pirmasis mano serveris

Būdamas 12-13 metų paleidau pirmąjį savo serverį, GM buvo visiška kopija sfcity :D Susirinko ten apie 20žmonių, kažkas nusipirko savininką už tuo metu 20 ar 30 LT, man kaip vaikui tai buvo dideli pinigai, bet jis ir nusisavino tą serverį, nes nieko nemokėjau apart bendravimo. Tada paskui kelis kartus leisdavau serverius ant savo pc be host'o ir laukdavau, kol kas priv nusipirks ir uždarydavau :DDD Taip taupiaus Justhostui.

Pabaigai

Sampą žaidžiu ilgai, esu išmeginęs ne vieną ir ne du serverius. Bet visur kažkas neįtikdavo, bet galiausiai dabar aš esu čia RLS - Vincento Skol dėka. Ir apie šį serverį galėčiau pasakyti, jog viskas čia yra gerai, tik trūksta veiksmo serveryje, mano pasiūlymas būtų sukurti klubų sistemą, kur būtų klubų karai ir atsirastų veiksmo.

Ačiū, kad skaitėte.

• Patinka 1
  • Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Oho, tavo SAMP istorija įspūdinga - ne tik klajojimas iš vieno serverio į kitą, bet ir savo kūrimas! Kaip supratau, dar esi naujokas RLS serveryje, koks pirmas įspūdis? Kokios patirties įgavai čia? Norėtųsi plačiau sužinoti, kas tau patinka serveryje, ką norėtum keisti ir pan. Be abejo, linkiu sėkmės ir gero žaidimo. 

Redaguota . Redagavo Cynthia_Hand

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

9 minutes ago, Cynthia_Hand parašė:

Oho, tavo SAMP istorija įspūdinga - ne tik klajojimas iš vieno serverio į kitą, bet ir savo kūrimas! Kaip supratau, dar esi naujokas RLS serveryje, koks pirmas įspūdis? Kokios patirties įgavai čia? Norėtųsi plačiau sužinoti, kas tau patinka serveryje, ką norėtum keisti ir pan. Be abejo, linkiu sėkmės ir gero žaidimo. 

Klajodamas buvau ir čia užsukęs kažkiek žaidžiau tik jau, kai dabar grįžau acc buvau pamiršęs. Todėl man draugas atidavė :)) O dėl pakeitimų, tai sakau reikia daugiau veiklų, gaujų trūksta ir naujokam nelabai įdomu čia. Nes išmoksta stilius ir kas tada? Rc dirbt? :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On 2/3/2018 at 05:07, Tadas_Badas parašė:

Klajodamas buvau ir čia užsukęs kažkiek žaidžiau tik jau, kai dabar grįžau acc buvau pamiršęs. Todėl man draugas atidavė :)) O dėl pakeitimų, tai sakau reikia daugiau veiklų, gaujų trūksta ir naujokam nelabai įdomu čia. Nes išmoksta stilius ir kas tada? Rc dirbt? :D

Tada kaitint xp arba emigruoti, ir eiti į darbus su pakvietimu!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandų, Lukas_Panda parašė:

Tada kaitint xp arba emigruoti, ir eiti į darbus su pakvietimu!

Taip iš esmės ir buvo :D, bet galiu pasakyti, jog darbuose irgi trūksta veiklos. Apsaugoje ypač.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.