Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Anton_Moretti

[A'M] Konkursai serveryje ir visokie event

Ar patiko blogas  

9 balsai

1. 1. Ar patiko mano 2'sis blogas?

Recommended Posts

(GFX)

A'N BLOGAS

Sveiki, po laiko ir vėl kuriu naują blogą, nauja tema, nauji įspūdžiai. Tai pirmiausiai noriu padekoti tiem kurie palaikė 1 bloge, dėl jų kuriu šitą. Na šis blogas bus apie serveryje vykstančius Konkursus visokius event, jų naudą. 

Konkursai kurių temos yra forume

Konkursų išties trūksta ir konkursų, temų su konkursais. Manau daug kas nekuria konkursų vien dėl to, kad neturi pinigų ar nenori jų paaukoti smagiam konkursui. Aš esu naujokas serverio, galima sakyti šiandien prisiregistravau ir sugebėjau ateiti į Medikų darbą ir svarbiausia sukurti konkursą nors turėjau tik 15k. ir konkursui skyriau iš savo tų pinigų 10k. Reikia apgalvoti, aš sugalvojau, kad rinksiu aukas iš serverio žaidėjų ir prizas didės, sukūriau sąrašą paaukotojų, tai lyg jiems padėkojimas. Ir štai šiandien dieną gavau malonų Poke su pasisiūlymu paaukoti konkursui 30k jo slapyvardis -  @Saška_Finazonik. Noriu jam padėkoti šiame bloge už jo pasiaukojimo, padėjimo naujoko konkursui. DIDELIS AČIŪ! Tai noriu pasakyti jei yra noras tai yra ir padarytas darbas. Aš nepatingėjau, nepagailėjau ir sukūriau. Bet yra minusiukas, kad niekas nedalyvauja. Galbūt ieško gražios vietos, galbūt dalyvaus. Serveryje GAMTOS labai pilną, jei toks konkursas būtų aš pirmas lėkčiau dalyvaut, pasuk akį kampu, apeik šonu ir surasi gražią gamtos vietą. Tai labai noriu visus pakviesti dalyvauti jame, paaukoti atn prizo didinimo. Kurie dalyvaus, fdalyvauja didelis ačių!!

Žaidime vykstantis EVENT

Žaidime tie EVENT visi greit prasieina, paskelbe, surenka, padalyvauji ir gauni pinigus, tai manau kiti nekuria tų konkursų forume, todėl, kad nenori laukti ilgai. Bet aš už serveryje Event. Jei moki rengti tuos eventus tikrai sugalvosi žiauriai OSUM ir žiauriai smagu gali būti. Tikrai serveryje smagūs tie EVENT, greiti pinigai, greitos emocijos ir daug įspūdžių. Bet ir taip serveryje tų greitų event nebūna. Manau dėl pinigų taupymo ir gailėjimo. Manau žmogus kuris nori dalyvauti dėl smagumo jam nereikia prizo, jis tik nori dalyvauti. Esu pravedęs klausimanija dėl pinigų, dažnas laimėtojas klausia "Kur prizas", nors jo nebuvo nurodytas. Tai manau reikia nepriaukinti prie prizų žaidimo EVENT, svarbiausia dalyvauti, laimėti, pralaimėti. Apie jų naudą serverui parašysiu apačioje. 

Naudą konkursų/EVENT žaidime

Paskutine blogo tema. Tai nauda iš konkursų ir EVENT žaidime. Visi nori atnaujinimų, nori didesnios veiklos serveryje, bet manau gerą atnaujinimą mes patys galime pasidaryti. Darymas daug smagių, įdomių konkursų ir EVENT tikrai žaidimas pasikeis,bus smagiau, bus daugiau veiklos, bus įdomiau žaisiti, galėsi ir prizų pasirinkti. Na yra tokių kurie EVENT'uose konkursuose nenori dalyvauti, bet yra daugelis kurie nori mano manymui. Aišku tie Konkursai ir EVENT neatsies gero serverio atnaujinimo, bet pakeis jo smagumą, ir veiklą. Manau kūrėjui Konkurso ar EVENT yra didžiausia laime nei dalyviui, jugi smagu rengti kažką, vadovauti, teikti džiaugsmą kitam žaidėjui ir užsiimti kažkokią veikla serveryje.

Tikiuosi kažkam patiko, skaitėte ir neužknisau su 2 blogu per dieną. Manau supratote mane. Sėkmės.  

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Dabar, Saška_Finazonik parašė:

Ner už ką. Mldc, kad kažką bandai daryti

Tai tu MLDC, kad paaukojai ir prisidėjai prie Serverio naujoko veiklos, kažko darymo. Dėkui už palaikymą. Sėkmės. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 minutes ago, Anton_Moretti parašė:

Dėkui už komentarą. Naudojote daugiskaitą, tai kas tie Malačiai? 

Tu su Saska  :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 18 valandų, Lukas_Monstr parašė:

neisivaizduojikaipidomuskaitytiapieeventusirjunauda

:D Sarkazmas. Na dėkui ir už neigiamą komentarą. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.