Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Punto_Cvr

Punto_Cvr Pirmieji naujoko įspūdžiai serveryje.

Recommended Posts

35823e1ae8e00ea07e3207f491f58935461.png
Sveiki, nesitikėjau, kad vėl kažkada rašysiu atsiliepimą naujame serveryje, bet yra kaip yra, bet prisijungiau prie Rls bendruomenės.
Nežinau ar kažkas mane pažystat, bet prisistatysiu, tikrasis Vardas Karolis, man yra 18 metų, samp platformoje gyvenu apie 7 metus, viskas prasidėjo nuo 2011 metų.
Ką gi manau parašysiu apie savo įspūdžius serveryje;
Visų pirma kas mane labai sužavėjo, tai administratorių darbas serveryje, dar neesu matęs tokių kompetetingų bei motyvuotų žmonių samp platformoje nuo 2014, metų. Galiu pagirti tik juos, daugiau nieko. Kas man labai nepatiko, kad naujokams pradžia yra labai sunki, kadangi prisiregistravus neradau automobilių, bei negalėjau išsikviesti TAKSI, kadangi neturėjau telefono, išpradžių naujokams labai sunku komunikuot, reikia bėgti patiems iki vairavimo mokykloms, siūlyčiau savininkams kažką daryti dėl to. 
Kitas dalykas kuris mane labai nutraukė nuo serverio, tai pasenę darbai, o ypač sukėlė pasišlykštėjimą radistų bazė... CMON savininkai biški unikalumo, nukopijavot gryną bumeryno radistų bazė, automechanikų bazė taip pat, nieko gero neatrodanti, o kas ten buvo, prie airporto? Gaujos? Baikit juokus, šita vieta visiškai nesiderina gaujoms, kurnors toliau ją numeskit.
Dėl vieno dalyko kurį reik pakeist tai bazės, čia privalumas, surimtėkit, ir darykit ką privalot. 
Ties naujoku būdamas, labai sunku, žiūrėsim kaip čia bus toliau. 
Ačiū kas skaitėt, tikiuosi administratoriai atsižvelgsit į šį mano laišką. Cheers.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

6 minutes ago, Darius_Blogizzz parašė:

Sumappink, ir jeigu gerao atrodo ir ne tona objektu - ikels. Inside info

Ne aš atsakau už mapp darbus, bet tiesiog pasakiau, kad šie mapp darbai, yra 2014 metų stiliaus, kuris yra labai pabodęs.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Punto_Cvr parašė:

Ne aš atsakau už mapp darbus, bet tiesiog pasakiau, kad šie mapp darbai, yra 2014 metų stiliaus, kuris yra labai pabodęs.

Visos sistemos yra tų metų, bet ką padarysi, džiaugiamės tuo, ką turime. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tikrai nieks nėra copy paste, nes ką padare 2013-2015m tai ir viskas, nuo to laiko daugiau nieks nevyko. Tam mūsų savininkui sakyk ką nori nieko nedarys, neverta lyst į šikną, kad padarytų atnaujinimą, NES NEDARYS. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.