Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ray_Allen

šėk tėk apė vasarą

Recommended Posts

Taigi sveiki visi, tai yra pirmas mano blogas. Jį rašau tam, kad sudalyvaučiau konkurse,kažkaip susidomėjau, gal tai mane užkabliuos ir daugiau kursiu? Tiesą sakant nė nenutuokiu ar tai man patiks ateityje. :D 

Mano pirmame bloge aš norėčiau atskleisti save, kokia esu asmenybė. Taigi realiame pasaulyje esu tikrai darbštus bei bendraujantis, į svarbius reikalus žiūriu rimtai ir atsakingai, esu labai ambicingas, kartais net per daug :D Kartais bandau tai kas labai sunku ir gan pavojinga, pvz kaip nuo vieno medžio peršokt ant kito kurie yra tarp upės panašiai 4 metrų atstumu :D Patikėkit gan baisoka :D Dar kai upėje matai bekyšančius pagalius bei kokius akmenis :D Beto kartais mėgstu papokštauti, kas nemėgsta? Bet dabar šių dienų tema yra apie vasaros nuotykius tai keliaujame ten. 

Taigi ką gero nuveikiau per vasarą?

Mūsų mokykloje šiais metais tikriausiai jau buvo rengiama gal kokia penkiolikta WIESCO anglų kalbos stovykla. Iš Amerikos atvyksta mokytojai ir veda mums visokius užsiėmimus. Čia gali man rodos dalyvauti nuo 3 iki 10 klasės mokiniai. Šiais metais buvo atvykę man rodos 6 mokytojai iš Amerikos, 2 jų pagalbininkai bei vienas paauglys Armėnas. Ši stovykla vyksta 2 savaites, ryte 9 prasideda ir baigiasi panašiai 15:30. Na kadangi stovykla mokykloje, tai mes ten ne miegam ir nepasiliekam o grįžta kiekvienas namo. Būtų cool gyventi 2 savaites shulėj :D Šiais metais buvo įdomiau nei praeitais, nes buvo daugiau mokytojų, anais metais buvo tik bene 6 mokytojai iš Amerikos. Bet kas buvo įdomiau preitais tai, kad varėm dar ir į Palangą. Ir mes taip visi einam Basanavičiaus gatve link jūros, ir žiūriu bam ant gatvės guli 5e, žiūriu nieks nemato eina toliau, greit nuvariau pasėmiau :D Vėliau prie jūros jau buvom ir galvojau reik paieškot gal kokį gintarą rasiu, ir taip bam šviečia toks kokių 2 cm skersmens gintaras. Laiminga dienelė buvo. Bet gi dabar turi būti blogas apie šią vasarą, bšk nukrypau nuo temos. Tai šiais metais kas nepatiko stovykloje, kad reikėjo vos ne kiekvieną dieną eit į aktų salę ir dainuot angliškas dainas. Ir kas šūdiniausia, kad reikėjo dainuoti daineles trečių klasių vaikų amžiaus. Na buvo tikriausiai kelios dainos normalios, bet kai reikia kiekvieną dieną dainuoti tai žiauriai nusibosta. Gan įdomu buvo World Cup žaidynės. Na tai buvo ne futbolas :D Mums reikėjo atlikti iš viso 6 užduotis, bet nevardinsiu, nes per daug aš čia prirašysiu. Tai aš pakliuvau į Švedijos rinktinę ir spėkit kas laimėjo pirmą vietą? Aišku, kad Švedija, antrą vietą paėmė gal Prancūzija, nebežinau :D Komandos buvo visiškai random, buvo maišyta tiek ketvirtokų tiek aštuntokų grupėje, tai dar iš kitų klasių. Vėliau kitą savaitę vyko žaidynės Scavenger Hunt ligu, gerai nebeatsimenu pavadinimo.Grupės vėl buvo tokios pat kaip ir per World Cup. Per žaidynes mes gavome ant lapo surašytus daiktus, kurie buvo paslėpti visoje mokykloje arba kitus daiktus turėjo mokytojai iš Amerikos. Gavome taip pat ir 103 klausimus :D Klausimai buvo susiję su viskuo, reikėjo parašyti kokia tai vėliava, kokios valstijos, iš kur kilęs žmogus ir pnš. Ir męs atsakėme į 102 klausimus bei radome visus daiktus. Ir galvojome, kad jau laimėjom, ne bam Prancūzija šį kart mus aplenkė :D Jie surinko 103 taškus :D Tai toks sakyčiau gruzas kai vienu tašku aplenkia. Na, bet taip išeina, kad Prancūzija ir Švedija sužaidė lygiosiomis :D Abi rinktinės po pirmą ir po antrą vietas užėmė :D Tiek apie žaidynes. Dar fun buvo, visi mokiniai taip pat ir mokytojai gavo po baltus marškinėlius ir kiekvienas galėjo pasirinkti savo stilių, kaip juos nudažysi, ir pats galėjai juos nusidažyti. Tai fry maikes gavom :D Iš pradžių mano marškinėliai taip cool atrodė, įsidėjau į maišelį ir maišelyje išsispaudė dar dažai iš maikutės ir sugadino spalvas. Tai atrodė žiauriai negražiai, bet vėliau išsiplovė ir gan gražiai atrodė, įmesiu ft. 

Maistas

Ėjom į kavinę kiekvieną dieną per pietus. Pirmas patiekalas būdavo sriuba. Visada buvo padėtas koks nors gėrimas, tai sultys, kompotas. Antrą patiekalą dažniausiai duodavo kepsnį, bet vieną dieną kai atnešė tai...Atnešė 3 mažus mėsos gabaliukus padaže, padaže taip pat buvo ir ananasai. Ir dar įdėjo bulvių su salotom. Sakyčiau geras derinys mėsa su ananasais :D Ir dar kai gauni 3 mažyčius mėsos gabaliukus tai kažkaip.. :D Keista, preitais metais visada ant stalo dar būdavo padėta tai sausainių, tai kokių keksiukų, o dabar nebuvo :( 

Amerikos dienos paminėjimas.

Kaip ir praeitais metais minėjom Amerikos dieną, aktų salėje dainavom himną, ir dar pristatinėjom visokius projektus. Vėliau po pietų lauke kepėme zefyrus, juos dėjom ant sausainių ir dar užsidėjom šokolado. Patikėkit taip skainiai buvo :D Pabandykit kada nors. 

Na manau kaip pirmam blogui ir užteks, papasakojau apie savo nuotykius, vasarą, ir sakau jums iki.

Va marškinėliai :D -  37648012_1917485731635934_8806447148976570368_n.thumb.jpg.42385d0ca6e3c37c72bfc09321c04da6.jpg
Laukiu ir kritikos, sakykit apie ką galėčiau kitą blogą parašyt, ar serverį ar tikrą gyvenimą. Gal ir man patiks, gal ir jums patiks tai skaityt.

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.