Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Barrio_Guerilla

Barrio modpack'as

MODPACKAS  

65 balsai

1. 1. AR NORIT ENB?

• Noriu. <3
    • Labai noriu(pakomentuoti)

Recommended Posts

Sveiki, taigi kaip matote dalinuosi modpack'u. Žinau, kad daug žmonių jo labai norėjo, bet aš vis nesidalindavau ar nekeldavau, o šiandien pasidalinsiu. Modpack'as bus vientisas, ta prasme jūs parsisiunčiat ir vsio, nieko instaliuot nereikia - žaidžiat, kodėl taip? nenoriu poros šimtų modų atskyrinėt ir ieškot kas kaip, jeigu norėsit tik tarkim tik dangaus modo, ten kažkokios car modo, parašysit į AŽ surasiu ir atsiųsiu tik tą modą. Šitas GTA bus be ENB, jeigu norėsit ENB(reikia stipraus kompiuterio), tai įsirašysit patys, link numesiu. Kuom įpatingas tas GTA? Jis yra pritaikytas visiems WINDOWS, ten pvž kitiem crashina ir panašiai win10 tai tokių dalykų nebus, aš viską sutvarkęs ir parsiuntęs reikiamus failus. GTA yra užmodintas pilnai, išskyrus keletą transporto priemonių. Filmavau be ENB, nes neturėjau galimybių filmuot su ENB, mano PC neišveža, filmuojant laggina. Skinų nefilmavau, žr daug laiko užimtų, kurio aš neturiu labai daug. Prašau nesidalint kituose projektuose.

Kaip matot dar link nėra(nežinau ar verta man iš vis jį kelt, seniau bv daug norinčių, o db nžn), neturiu tokio gero interneto, kad viską greit įkeltų, tai jei bus daug norinčių(įmesiu apklausą) tai jei surinksiu daug norinčių įkelsiu šiandien vakare, arba ryt vakare link.

GTA SU ENB: 

6CaOwtV.png

dZgPeNM.png

QgBGWCt.png

NaOHqp5.png

Qni7fI4.png

k3WcK68.png

Mk4FGV5.png

MOD PACKAS: http://www.mediafire.com/file/m296j0fa4xrj15k/GTA-SanAndreas.rar/file

ENB: http://www.mediafire.com/file/zf7da4a3oi7ec5k/Barrio ENB.rar

Jeigu kils betkokių problemų - AŽ.

Redaguota . Redagavo Barrio_Guerilla
  • Patinka 6
  • Dėkingas (-a) 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Per daug moduose nenusimanau, čia enb žaidimui ar nuotraukom, filmavimui? Jeigu žaidimui, bus problemos su 1050ti, i7-7700hq 4gb vaizdūške, 8gb ram pc?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, The_Smecher parašė:

Per daug moduose nenusimanau, čia enb žaidimui ar nuotraukom, filmavimui? Jeigu žaidimui, bus problemos su 1050ti, i7-7700hq 4gb vaizdūške, 8gb ram pc?

Pas jį 1030, ir jam kiek matau nelagina, o su enb palošt gali low 0.024 ar koks ten būdavo op atrodydavo colormodą išauni gera, medžiai daungus ir t.t., laisvai paveš tau, jei lagins gta orginalia žole išimk ir vsio tu kai drk tai į rm kai važiuojat daug ten jos būn. 

Patiko kaip atrodo dieną, bet naktį man atrodo kaip tragedija, tas dangus naktį tai xdd, medžiai irgi kai kuriose vietose nepatiko, nekrovė jų greit iš video matės, bet kai tik foto naudoji tai neblogas enb

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, The_Smecher parašė:

be laggų žaisi, aš jį pats naudoju, žr išgražina gta :D

8 minutes ago, Benas_Master parašė:

Pas jį 1030, ir jam kiek matau nelagina, o su enb palošt gali low 0.024 ar koks ten būdavo op atrodydavo colormodą išauni gera, medžiai daungus ir t.t., laisvai paveš tau, jei lagins gta orginalia žole išimk ir vsio tu kai drk tai į rm kai važiuojat daug ten jos būn. 

Patiko kaip atrodo dieną, bet naktį man atrodo kaip tragedija, tas dangus naktį tai xdd, medžiai irgi kai kuriose vietose nepatiko, nekrovė jų greit iš video matės, bet kai tik foto naudoji tai neblogas enb

Benukai tu dar nelabai supranti apie modus :D Ten tas objectų krovimas tai ir yra padarytas - nes jei aš padaysiu, kad jie jau būtų užkrauti, tai numažins daug FPS'o tai ;) gi čia filmavau be enb  

13 minutes ago, Benas_Master parašė:

o be to įsirašiu ENB, skybox naktinis mod pasikeičia toks kaip foto

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

10 minutes ago, Barrio_Guerilla parašė:

be laggų žaisi, aš jį pats naudoju, žr išgražina gta :D

Benukai tu dar nelabai supranti apie modus :D Ten tas objectų krovimas tai ir yra padarytas - nes jei aš padaysiu, kad jie jau būtų užkrauti, tai numažins daug FPS'o tai ;) gi čia filmavau be enb  

o be to įsirašiu ENB, skybox naktinis mod pasikeičia toks kaip foto

Tai koks tolkas paimsiu pavyzdį įsijungti ultra grafikas, bet lošti su fpsų pakelenčiomis programomis, geriau tada nesirašyt tų medžių ir t.t., bet, kad viską normaliai krautu kaip turi būt, nes jei važiuoji ir tau pries pora ms krauna nu tai koks tolkas tada xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Darius_Blogizzz parašė:

Jeigu keli i siuntinius dek linka, jei ne - perkeliu.

vakare įkelsiu 

Dabar, Benas_Master parašė:

Tai koks tolkas paimsiu pavyzdį įsijungti ultra grafikas, bet lošti su fpsų pakelenčiomis programomis, geriau tada nesirašyt tų medžių ir t.t., bet, kad viską normaliai krautu kaip turi būt, nes jei važiuoji ir tau pries pora ms krauna nu tai koks tolkas tada xD

realiai koks skirtumas kaip ten kraus tuos objektus ir btw gi čia mano modai, kaip noriu taip vartau, nepatinka neimkit xd 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nesupratau kur pasirinkimas nekelk pls?? Meh, fotkese gal ir normaliai su enb, bet video tai nieko blatno :D Taip uzsimodint 20min "darbas"

Nori - kelk, nenori - nekelk, lyg cia kazkam baisiai reiktų tų tavo modų;dd

Redaguota . Redagavo The_Vodkius

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

24 minutes ago, The_Vodkius parašė:

Nesupratau kur pasirinkimas nekelk pls?? Meh, fotkese gal ir normaliai su enb, bet video tai nieko blatno :D Taip uzsimodint 20min "darbas"

Nori - kelk, nenori - nekelk, lyg cia kazkam baisiai reiktų tų tavo modų;dd

per 20 min xddd tas jausmas kaip pavydi ir neturi ką pasakyt, geriau iš vis nekomentuotai 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

16 minutes ago, Barrio_Guerilla parašė:

per 20 min xddd tas jausmas kaip pavydi ir neturi ką pasakyt, geriau iš vis nekomentuotai 

nekomentuotai:DDD

jo baisiai pavydziu mechaniku tackiu is gamemoding pzDDDDD 

sudas nemodpackas;DD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Augalija tragiška, mašinos 80% darbų irgi tragiškos arba tiesiog random sumestom (apie apsauga kalbu ir ftb+mocas 3:37 ((kaip supratau nrg)) visiškai netinka) ir colormodas diena dar p*, bet nakty tai tragiškesnio dar nelabai esu matęs. Iš dalies sutinku su vodkium, kad tokį gta užsimodint galima per 20min. 

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 5 valandų, Barrio_Guerilla parašė:

tas jausmas kaip pavydi ir neturi ką pasakyt

seneliuzeli jei butu per nominacijas rls modder duociau tau visus savo vote

o sejp baisulinei zheurei gerulis gerutelis modpacas davai link plz (ipac ftb, pd, tb, gs, rm masin)u

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

watafak :DDD čia kažkas prašė jūsų nuomonių, koks tas modpackas yra šūdas? nieks neprašė, tj nieko ir nekomentuokit. Daug žmonių prašo modų tj va įmesiu šiandien visus ir turėsit, kas kam patiks tas tą įsikels, nepatiks - ištrins. 

• Patinka 1
  • Cha Cha 1
  • Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 4 valandų, Darius_Blogizzz parašė:

Tu parašei temą - reiškia jie gali reikšti savo nuomonę, jeigu nepriimi kritikos, galiu užrakinti temą.

nu tai, kad čia jau gaunasi grynai free postai - pasityčiojimas

• Liūdnas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.