Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Karolis_Ispanas

UEFA CHAMPIONS LEAGUE 2019

Recommended Posts

SusijÄs vaizdas

Sveiki visi! Visų pirma su šventėmis! O dabar sugalvojau sukurti temą, apie UEFA CAMPIONS LEAGUE 2019. Kaip žinote buvo ištraukti burtai, o burtai išties įspūdingi ir įdomus, taigi jeigu nors kiek domitės futbolu, norėčiau, kad perskaitytumėte šią temą iki galo!

Vaizdo rezultatas pagal užklausÄ âuefa champions league 2019 round of 16â

Taigi, burtai mane išties labai nustebino, vien jau pažiūrėjus, kad susitiks prieš akyje susitiks tokios komandos, kaip Bayern ir Liverpool, Atletico ir Juventus, Tottenham ir Borussia, Manchester United ir PSG iš tiesų darosi karšta.

Mano manymu į kitą etapą išeis šios komandos:

Manchester City

Atletico Madrid

Paris Saint Germain

Tottenham Hotspur

FC Barcelona

AS Roma

Real Madrid

Bayern Munchen

Komanda kurią aš palaikau:

Atletico Madrid, kodėl? - Gal būt ši komanda nedemonstruoja gražiausio žaidimo, dažnai pradeda žaidimą nuo gynybos, labai mažai atakuoja, mažai kontroliuoja kamuolį, tačiau mane ši komanda žavi dėl disciplinuotos gynybos, ypatingai žavi treneris Diego Simeone, taip pat smagu, jog klubas turi ateitį, o ne, kaip anksčiau pardavinėdavo žaidėjus ir panašiai, šiuo metu komanda turi tokių žvaigždžių, kaip Antoine Griezmann, Diego Costa, Thomas Lemar, Lucas Hernandez, Jan Oblak... galėčiau vardinti ir vardinti.

Vaizdo rezultatas pagal užklausÄ âatletico madridâ

Todėl klausimas būtų jums, kokia komandą palaikote ir kokios komandos išeis į kitą etapą!

• Patinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Aš esu kaip ir su tavo nuomone, tačiau išskirsiu atletiką ir juventusą, kadangi esu didelis Ronaldo gerbėjas, tai automatiškai noriu, kad su savo ekipa keliautu į kitą etapą :D statistiškai gal ir stipresnis atletikas, tačiau vistiek norėčiau juvės pergalės. Dar išsskirčiau paskutinę porą bayerna su liverpuliu. Liverpulis šį sezona demonstruoja gražų futbolą, išnaudoja sukurtas progas, puikiai išnaudoja varžovų klaidas bei už jas nubaudžia. Bayernui šis sezonas ne rožėmis klotas, stringa bundes ligoj,nedemonstruoja labai gero futbolo kaip praėjusiais sezonais, todėl manau kad liverpoolis turi daug šansų išlošti šiuos 2 susitikimus tiek namie, tiek išvykoje. 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Deshawn_Wilson parašė:

Aš esu kaip ir su tavo nuomone, tačiau išskirsiu atletiką ir juventusą, kadangi esu didelis Ronaldo gerbėjas, tai automatiškai noriu, kad su savo ekipa keliautu į kitą etapą :D statistiškai gal ir stipresnis atletikas, tačiau vistiek norėčiau juvės pergalės. Dar išsskirčiau paskutinę porą bayerna su liverpuliu. Liverpulis šį sezona demonstruoja gražų futbolą, išnaudoja sukurtas progas, puikiai išnaudoja varžovų klaidas bei už jas nubaudžia. Bayernui šis sezonas ne rožėmis klotas, stringa bundes ligoj,nedemonstruoja labai gero futbolo kaip praėjusiais sezonais, todėl manau kad liverpoolis turi daug šansų išlošti šiuos 2 susitikimus tiek namie, tiek išvykoje. 

Na, kad ir kaip ten bebūtų - turėsime labai labai smagius ilgus vakarus.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

as uz FC Schalke 04 nes jie turi lolo komanda ir zesim ka gero parodis rungtynese

Redaguota . Redagavo Msw_Lukas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

City eis toliau, dėl atletiko ir juventus nzn nzn, PSG manau po nelengvos kovos praeis pro man utd, bvb eis toliau, barca irgi turėtu be problemu praeit, roma irgi praeis, reala išrūrys ajaxas lauk. O desertas Liverpool - Bayern tai manau bus gražios rungtynės ir manau jog Bayernui pavyks vargais negalais eit toliau. - P.S Lewandowski muš

Redaguota . Redagavo Vincente_Delboske

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Juokingai skamba, bet manau MU pateks toliau 1 ivarcio persvara

Redaguota . Redagavo Justas_Morello

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Manau į kitą etapą išeis šios komandos:

• Man City
  • Atletico Madrid
  • PSG
  • BVB
  • BARCAA <3
  • Porto
  • Real Madrid
  • Bayern

Na, o aš palaikau barcelona ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš asmeniškai už vokiečius - Bayerną. :D Tiesiog, mėgstama komanda, jeigu turiu FIFOS žaidimų seriją, visados stengiuos žaist su ja, turtingas klubas, komandoje tikrai yra perspektyvių ir gerų žaidėjų, nežiūrėsiu, bet bandysiu sekti rezultatus.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Malonu, kad diskutuojame. Taip pat malonu, jog yra nemažai čia ir futbolo fanų, šie metai čempionų lygoje manau bus ypatingi, nes jau šitie burtai nustebino žiauriai :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.