Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Rokas_Russia

Peikiu Bad_Viski

Recommended Posts

ANKETA:

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Bad_Viski
  2. Pažeidimo aprašymas: Free mute esu mafijozas bendrame chat'e keiktis, bei įžeidinėti tssg galiu pavadinau žodžiu "storas" šovė mute
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/ExnA9Q0
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

3 minutes ago, Rokas_Russia parašė:

ANKETA:

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Bad_Viski
  2. Pažeidimo aprašymas: Free mute esu mafijozas bendrame chat'e keiktis, bei įžeidinėti tssg galiu pavadinau žodžiu "storas" šovė mute
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video): https://imgur.com/a/ExnA9Q0

Visupirma  ponas sedejai jaile negaliu nei ant nei ita tau det kai sedi jaile . Kitas dalykas tu mane izeidei pasakius storas todel galiu mute nes tssg komandu as jaile negaliu naudot :)  https://imgur.com/63qxa0Q

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Bad_Viski parašė:

Visupirma  ponas sedejai jaile negaliu nei ant nei ita tau det kai sedi jaile . Kitas dalykas tu mane izeidei pasakius storas todel galiu mute nes tssg komandu as jaile negaliu naudot :)  https://imgur.com/63qxa0Q

Tu nors supratai ką čia parašiai? Aš mafijozas bendrame chat'e galiu keiktis, įžeidinėti tik tssg, o tu kas ne tssg?

Laukiam Svidersko  atsakymo.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Rokas_Russia parašė:

Tu nors supratai ką čia parašiai? Aš mafijozas bendrame chat'e galiu keiktis, įžeidinėti tik tssg, o tu kas ne tssg?

Laukiam Svidersko  atsakymo.

Seniukas sio atveju tu buvai jaile as tau negaliu nei ita nei ant det todel panaudojau admin komanda /bausti . Jei tu pacaniuk butum ne jaile mane izeidinejas taip tikrai turiu ita det o ne mute .

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Bad_Viski parašė:

Seniukas sio atveju tu buvai jaile as tau negaliu nei ita nei ant det todel panaudojau admin komanda /bausti . Jei tu pacaniuk butum ne jaile mane izeidinejas taip tikrai turiu ita det o ne mute .

Tau matau nekažką sekasi čia aš ir kad ne jaile būčiau tu man itos negalėtum dėt nors bučiau pavadinęs kitaip, mafijozai gali įžeidinėti tik tssg.

Dabar, Rokas_Russia parašė:

Tau matau nekažką sekasi čia aš ir kad ne jaile būčiau tu man itos negalėtum dėt nors bučiau pavadinęs kitaip, mafijozai gali įžeidinėti tik tssg.

Jeigu tau tai neaišku sulaukiam Svidersko

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Rokas_Russia parašė:

Jeigu tau tai neaišku sulaukiam Svidersko

Seniukas tu ka vartojas moki skaityt taisykles ;D ???????????? GERAI laukiu manto. Sprendimo nebesiparink atmes ta ppk :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Rokai, patarčiau pirma pačiam pasiskaityti bausmes, prieš aklai 5 kartus, kartojant tą patį rašinėti nebūtus dalykus.

Citata iš bausmių: "Kalėjime teisėsaugininkai taip pat gali bausti už įžeidimus, kadangi kalėjime negalima dėti įtariamumo lygio".

Užtildymas teisingas, atmesta.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.