Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Baila_Lameo

Peikiu Deiwis_Kranas

Recommended Posts

ANKETA:

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Deiwis_Kranas Deiwis_Black same acc 
  2. Pažeidimo aprašymas: free mute
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video):  laukiam įrodymų už ką mute + pažiūrim ką žmogus išdarinėja pats https://imgur.com/a/kzeM76b
  • Nepatinka 3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

hmm nuo kada 17 m vaikinuka pavadinus vaikėzu yra įžeidimas :) ? pasižiūrėjai įrodymus? Kai pasireiškiai? 

Linkiu subręsti , pradėjus DM karą nebėkt junkt acc kur admin'ą turi ir nebūtų problemų. Betkokiu atvėju įspėjima turėsi gauti , jei užskaitys ''vaikėza''  kaip įžeidimą , už pareigų piknaudžiavimą :)

Redaguota . Redagavo Baila_Lameo
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Klysti vaikinuk žodžius reikia rinktis ir nieko nebus, kas pradejo tu ar aš? Pasodinau tave y jaila nes turiu ird kad mąsiškai šaudei, mutinau už man asmeniškai ižeidima, jeigu net pareigunai gali mutint uz ,,mentas'' jeigu juos tai žeidžia tai kodėl aš turėčiau negalėt mutint už tai kas mane žeidžia? Šiuo atvėju susitaikyk. Sėkmės tau. 

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Linkiu subręsti ,, mane tai žeidžia,, tai nebūtinai tai įžeidimas :) tave gali betkoks žodis žeist , bet nereiškia jog tai įžeidimas ;) Sekmės. Nuspręs administracija :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.