Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Deivis_Begalo

Peikiu Baila_Lameo

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė (@Vardas_Pavardė): @Baila_Lameo   
    1. Pažeidimo aprašymas:  Manau kad kiekvienas serverio zaidejas turi teise rodytis /tpdrage bet, pagal bailos* zodzius jus man trugdote todel free kilinsiu ( Atvaziavom priziureti Evento) - Niera taisykliu kurios nurodo kad mes negalime stebeti Evento + Laukiu irdoymu uz trugdyma!
  2. Pažeidimo įrodymai (foto/video): dv61l0M.png

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

kiek tu tu ašarų gali lieti , toj sukelsiu video ir viską paaiškinsiu.  Esi serverio didžiausias verksnys. Papildysiu komentarą . Žaidėjas piktybiškai ieško priekabių, norint pakenkti serverio administratoriams. Tokių žmonių daugiau serveryje nėra apart Misterio begalo. Situacija paprasta, rengiant drago eventa , antro raundo pabaigoje pradėjo rinktis pašaliniai asamenys, pradžiai gražiai bandžiau per /s pasrašyti kad nekeltų sumaištės , bet kaip matysis video , nelabai jiems rūpėjo ką rašiau, tada parašiau per /s jog pašaliniai evete bus /kill . Logiška kad neina suvaldyti kai tiek pašalinių žmonių evente, tad manau begalo Spiceliai atvažiavo žinant kad aš tikrai padarysiu tai ką pasakiau , ir įspėjau atskirai kad naudosiu /kill komandą , daviau 3s ir kaip matot rezultas papeikimas , siūlyčiau nustuoti verkti , gal tada kažkam patinktum.

https://youtu.be/Wc7IV2vgZZ0

https://youtu.be/QUC1OxlQF2M

Redaguota . Redagavo Baila_Lameo
  • Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Baila_Lameo parašė:

kiek tu tu ašarų gali lieti , toj sukelsiu video ir viską paaiškinsiu.  Esi serverio didžiausias verksnys. Papildysiu komentarą

Pildyk parodyk tu mums kur mes trugdem :)

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

52 minutes ago, Baila_Lameo parašė:

kiek tu tu ašarų gali lieti , toj sukelsiu video ir viską paaiškinsiu.  Esi serverio didžiausias verksnys. Papildysiu komentarą . Žaidėjas piktybiškai ieško priekabių, norint pakenkti serverio administratoriams. Tokių žmonių daugiau serveryje nėra apart Misterio begalo. Situacija paprasta, rengiant drago eventa , antro raundo pabaigoje pradėjo rinktis pašaliniai asamenys, pradžiai gražiai bandžiau per /s pasrašyti kad nekeltų sumaištės , bet kaip matysis video , nelabai jiems rūpėjo ką rašiau, tada parašiau per /s jog pašaliniai evete bus /kill . Logiška kad neina suvaldyti kai tiek pašalinių žmonių evente, tad manau begalo Spiceliai atvažiavo žinant kad aš tikrai padarysiu tai ką pasakiau , ir įspėjau atskirai kad naudosiu /kill komandą , daviau 3s ir kaip matot rezultas papeikimas , siūlyčiau nustuoti verkti , gal tada kažkam patinktum.

https://youtu.be/Wc7IV2vgZZ0

https://youtu.be/QUC1OxlQF2M

Ir kur mes trugdeme? saves ten nematau : Gaila kad nepripazysti kaltes atvaziuoji paziureti o tave /kill fainai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Deivis_Begalo parašė:

Ir kur mes trugdeme? saves ten nematau : Gaila kad nepripazysti kaltes atvaziuoji paziureti o tave /kill fainai.

perspėjau gi ir nevieną kartą. manau būtūm adekvatus žmogus tiesiog išvažiuotum :) o dabar provuokoji spiceliai, žinant kad tikrai padarysiu kill kad tik galėtum ppk rašyt. Geriau toliau nekomentuosiu, nes gausis įžeidimai, tegu sprendžia aukštesnieji

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Baila_Lameo parašė:

perspėjau gi ir nevieną kartą. manau būtūm adekvatus žmogus tiesiog išvažiuotum :) o dabar provuokoji spiceliai, žinant kad tikrai padarysiu kill kad tik galėtum ppk rašyt. Geriau toliau nekomentuosiu, nes gausis įžeidimai, tegu sprendžia aukštesnieji

Atvažiavome pažiūrėti parodyk kur is mušu puses provokacija? admina pasiemei free kilini ir dar kitus kaltini? tu už veiksmus atsakyk verhas, įmesk irdm kur nors kaskiek provokavom ar trugdem ir tada kaska rašyk o ne beprasmiskus sakynius orinukus kaskokius

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Deivis_Begalo parašė:

Atvažiavome pažiūrėti parodyk kur is mušu puses provokacija? admina pasiemei free kilini ir dar kitus kaltini? tu už veiksmus atsakyk verhas, įmesk irdm kur nors kaskiek provokavom ar trugdem ir tada kaska rašyk o ne beprasmiskus sakynius orinukus kaskokius

Išeik į kiemą, oj neturi sukuo gi, nes tokių niekas nemėgsta :) aiškiai situacija paskaityk ar tau sunkoka su teksto suvokimu? 

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Baila_Lameo parašė:

Išeik į kiemą, oj neturi sukuo gi, nes tokių niekas nemėgsta :) aiškiai situacija paskaityk ar tau sunkoka su teksto suvokimu? 

Tau sunkoka gyvenime kad žmones ateinančius pažiūrėti Eventa juos nuzudai? kiauras esi visiškai eik egzam ruoškis geriau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 minutes ago, Deivis_Begalo parašė:

Tau sunkoka gyvenime kad žmones ateinančius pažiūrėti Eventa juos nuzudai? kiauras esi visiškai eik egzam ruoškis geriau.

Dar syk paskaityk ką rašiau , nes tikrai sunku suvokti ką rašau. Vaikeli kokiem man egzam ruoštis tu siūlai? mane pažįsti? Žinai kiek metų man? Žinai ką gyvenime veikiu? tiesiog neberašyk ir susitaikyk koks esi , tiesiog žmogau atsipeikėk ir dar syki sakau pradėk skaityti ir suvokti kas rašoma.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sakai esas naudojantis komanda teisingai? tavo pačiuose irdoymuose aiškiai matosi kaip tu rasai jog mes trugdome tai pateik bent menkiausius įrodymus kur mes trugdeme o ne bandyk isisukineti kaip boba. Tavo pačio žodžiai ( Jus man trugdote )

https://i.imgur.com/3UgZd5n.mp4

Ir mes nebuvo tie kas kėlė sumaisti tai kodėl kill komanda ant musu naudojai? jei aiškiai parašėme atvarem paziuret.

Redaguota . Redagavo Deivis_Begalo

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Visas įrodymas esi evente tu kaip nedalyvis tad man trugdai jopapa ko tu nesupranti esi pašalinis evente, aukščiau skaityk kodėl negali būti pašalinių, tu durnas ar tik apsimeti tokiu? 

Redaguota . Redagavo Baila_Lameo

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 7 valandų, Baila_Lameo parašė:

Visas įrodymas esi evente tu kaip nedalyvis tad man trugdai jopapa ko tu nesupranti esi pašalinis evente, aukščiau skaityk kodėl negali būti pašalinių, tu durnas ar tik apsimeti tokiu? 

:DDDDDDDDDD iskur tu tokias taisykles susikuri? visi turime teise žiūrėti, tai jei as padarysiu gaudimo eventa ir tavęs nenorėsiu serve irgi kick galėsiu? mastyk ka sneki

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandų, Deivis_Begalo parašė:

:DDDDDDDDDD iskur tu tokias taisykles susikuri? visi turime teise žiūrėti, tai jei as padarysiu gaudimo eventa ir tavęs nenorėsiu serve irgi kick galėsiu? mastyk ka sneki

Pabandysiu aš tau paaiškinti , kad net tu suprastumo kodėl negalėjo būti pašalinių evente. Iš pradžių galėjo būti visi, nes jie tik pažiūrėt atvažiavo, viena minute žiūri kita jau šaudo, kadangi mašinų atstatymas brangus, nusprendžiau kad pašalinių negali būti evente, nes jų buvo ne 1, o keli , ir vienam suvaldyti visus tikrai buvo sunku, todėl mano sprendimas neleisti niekam atvykti ir žiūrėti event'o yra būtent dalyvių naudai, o kad tu atvažiavai pažiūrėti , nors aiškiai buvau parašęs kad negalima atvažiuoti. Viskas buvo daroma dalyvių saugumui, bet atsiranda tokių kaip tu kuriems į viska nusispjauti. 

P.s. Išmok priimti pralaimėja ne prašinėjas įrodymų.

Tai buvo mano paskutinis komentaras, jei dabar nesupratai, vadinas jau niekas tau nebepadės.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Baila_Lameo parašė:

Pabandysiu aš tau paaiškinti , kad net tu suprastumo kodėl negalėjo būti pašalinių evente. Iš pradžių galėjo būti visi, nes jie tik pažiūrėt atvažiavo, viena minute žiūri kita jau šaudo, kadangi mašinų atstatymas brangus, nusprendžiau kad pašalinių negali būti evente, nes jų buvo ne 1, o keli , ir vienam suvaldyti visus tikrai buvo sunku, todėl mano sprendimas neleisti niekam atvykti ir žiūrėti event'o yra būtent dalyvių naudai, o kad tu atvažiavai pažiūrėti , nors aiškiai buvau parašęs kad negalima atvažiuoti. Viskas buvo daroma dalyvių saugumui, bet atsiranda tokių kaip tu kuriems į viska nusispjauti. 

P.s. Išmok priimti pralaimėja ne prašinėjas įrodymų.

Tai buvo mano paskutinis komentaras, jei dabar nesupratai, vadinas jau niekas tau nebepadės.

Faktas yra faktu kad sakei jog mes tau trugdeme tavo irodymuose tai matosi, o dabar tai neigi negalejai tenai kilinti musu. Savo taisykles kuri

• Cha Cha 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kėlėt visi sumaištį event'e, buvot perspėti apie pasėkmes - to nesilaikėt ir buvot nužudyti. Džiaukitės, jog gavot ne įkalinimus, o tik /kill, kuris buvo puikus būdas išspręsti problemą.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.