Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Ridas

Nemokamas pitakas ir RLS 200KRD - VERSE

Recommended Posts

Sveiki,

pastaruoju metu mačiau reklamuojamą VERSE pitako uždarbį per dešimt minučių, susigundžiau ir aš - iš neturėjimo ką veikti karantimo metu pabandžiau ir galiu pats patvirtinti, kad veikia. Per 10min pasidaryt pitaką ir dar nahaliavai gaut kreditų yra gana cool, ane ? :)

Jums reikės:

• Turėti banko sąskaitą (turėti kur persivesti pinigus atgal)
  • Turėti fizinę kortelę (įvest skaičiukus nuo jos)
  • Turėti asmens tapatybės kortelę arba pasą (nufotkint tapatybės patvirtinimui)
  • Turėt banko sąskaitoj 5e, kurį reikės įsidėti į Versę (iškart išimt galėsit)

Ką reikia padaryti?

• Atsisiųsti Verse appsą telefone.
  • Atsisiuntus užsiregistruoti
  • Visa kita realiai rasite pačiame appse, išlis laukas kuriame parašys ką reikia atlikti norint gauti nemokamai pitaką: Įsidėti į verse pitaką ; nusiųsti draugui tą pitaką (nusiųsite man, aš jum jį grąžinsiu) ; patvirtinti tapatybę
  • Pagrindiname lange, viršuj, kairėje, matote savo vardo pirmą raidę. Paspauskite.
  • Raskite lauką "Enter a promocode", atsidarę jį įveskite kodą - BCV7PK.
  • Į Verse sąskaitą įsidėkite 5e.
  • Įdėtus 5e atsiųskite man (ar kokiam draugeliui, realiai jokio skirtumo, bet mane matysite jau iškarto savo adresų knygelėje ir aš jums tą pitaką grąžinsiu). Mokėjimo priežastyje nurodykite savo nicką, ant kurio uždėti 200 kreditų.
  • Patvirinkite tapatybę
  • Vuolia, jūsų sąskaitoje atsiranda nahaliavas pitakas.
  • Tą pitaką kurį man pervedėte, grąžinsiu tada kai pamatysiu - šalia savęs telefoną dažniausiai turiu vakarop, 16-22h, bet pamatęs anksčiau, tą padarysiu iškarto.
  • Iškarto galite persivesti nemokamai gautus pinigus. Appse apačioj, dešinėj yra mėlynas rutuliukas su rodyklytėm. Paspaudžiam pirmą pasirinkimą ir ten liks tik nurodyti banko sąskaitą į kurią pervesti pinigus.

Kokia nauda man? Aš irgi už "pakviestą draugą" gaunu nemokamai pitaką, dėl ko dar siūlau jums už tai ir nemokamų kreditų. Jums nemokamas pitakas ir du šimtai kreditų, man pitakas.

VERSE mokėjimai veikia kaip SEPA - SEB, SWED, REVOLUT naudotojai (dėl kitų lt bankų nežinau) pinigus gaus iškart, t.y. mokėjimai vyksta instant.

Jei nepavyksta, rašykit į discordą man arba forumo žinutę, padėsiu.

----

Yra 10 vietų tik.

Liko 7.

----

https://verse.me/invite/BCV7PK

DĖMESIO! Kadangi appsas reikalauja patvirtinti tapatybę, pagalvokite ar tikrai norite tą daryti. Neprisiimu atsakomybės už šitą reikaliuką ir nežinia ar kada nors nebus pasinaudota jūsų tapatybe.

• Patinka 3
  • Cha Cha 8
  • Pasimetęs (-usi) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

skaičiau, kad už inactivity po 3 mėnesių pasiima sau mokestį, bet nežinau kiek čia teisybės tos, jeigu iš verse balanso pasiima tai dzin, bet, jeigu iš kortelės.. :D 20e pasidariau ir ištryniau acc. O į laiškus neatsako suskiai, 2 kart rašiau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

11 minutes ago, Hipster_Limon parašė:

skaičiau, kad už inactivity po 3 mėnesių pasiima sau mokestį, bet nežinau kiek čia teisybės tos, jeigu iš verse balanso pasiima tai dzin, bet, jeigu iš kortelės.. :D 20e pasidariau ir ištryniau acc. O į laiškus neatsako suskiai, 2 kart rašiau.

Gali būt, tai viską pasidarius galima kaip ir minėjai delete account ir fsio, rami galva :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.