Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Pukelis_Cocain

srw klaidu isnaudojimas

Recommended Posts

Pranešimo apie čyterį anketa:

1. Pažeidėjo @Vardas_Pavardė: @Samurajus_Koste
2. Kaip buvo čytinama: kai miršta užspaudžia esc, kai buna užspaudes esc jis dar vis karo zonoje buna todėl reik kick nes niekad patys neatsijungs.. iškickinus jis prisijungia  toj pačioj vietoj ir su ginklais. panaši situacija su viena persona vierch rajon- su gyventi liko rr padare suvartojes, išvenge mirties taip, taip pat ir čia išvengia mirties
3. Įrodymai (būtina):https://streamable.com/u2k1jp , įrdm kad atsiranda su guns - 
https://streamable.com/e6s6sy jei už tai baninsit tai dar šita pribaninkit
4. Papildomi komentarai (nebūtina):srw klaidu isnaudojimas wtf

• Patinka 4
  • Cha Cha 1
  • Nepatinka 5

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

sw, nusovei mane ir karoc neisveze medinis kompas zinok sustingo viskas vietoj, nezinojau ka padaryt, bet aciu kad iskickinot(gal ir pc nauja nupirksit) tai karoc atlagino. nu ir nzn ka tu cia tuom irodyt nori ka man daryt kai toks kompas filmavima vos paveza bet deja sioj vietoj erora mete nezinojai ka daryt tai nzn uz ka banint kol man uzkrove tai tu spejai mane nusaut o as nieko nepadariau uz ka ban as vistiek pasiduociau tai koks cia isnaudojimas jei net nenorejau as paspaust esc

Redaguota . Redagavo Samurajus_Koste
pridedu, kad miriau ir uzlaginau su 0 hp nzn kas per bugas kad atspawninau su hp
  • Patinka 3
  • Nepatinka 7

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Samurajus_Koste parašė:

sw, nusovei mane ir karoc neisveze medinis kompas zinok sustingo viskas vietoj, nezinojau ka padaryt, bet aciu kad iskickinot(gal ir pc nauja nupirksit) tai karoc atlagino. nu ir nzn ka tu cia tuom irodyt nori ka man daryt kai toks kompas filmavima vos paveza bet deja sioj vietoj erora mete nezinojai ka daryt tai nzn uz ka banint kol man uzkrove tai tu spejai mane nusaut o as nieko nepadariau uz ka ban as vistiek pasiduociau tai koks cia isnaudojimas jei net nenorejau as paspaust esc

Visi žinom, kad jūs specialiai einat esc jau nebesimazink 

• Patinka 3
  • Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Čia yra tas pats, kas daryt RR suvartojus gyventi liko busenoje - rezultatas tas pats. 

Na, o su tokiom pasakom "uzlagino kai miriau, magiskai atlagino kai iskickino" galit eit toli toli. 

Žaidejas bus užblokuotas prie to pačio ir Tadas_Malbor. 

• Dėkingas (-a) 1
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.