Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Markis_Life

Markio pasaka...

Recommended Posts

Man dabar baisu užmigti, šiaip tai gera pasaka, norėčiau daugiau tokių pasakų,  tas plikis man kažkur matytas žinai ir tas kitas bilkis 

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Šita pasaka mane gazdins, nes sapnuosiu smirdinti paršiuką. Visai juokinga ir idomi pasaka prieš miegą :)

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

2 minutes ago, Moon_Demon parašė:

Man dabar baisu užmigti, šiaip tai gera pasaka, norėčiau daugiau tokių pasakų,  tas plikis man kažkur matytas žinai ir tas kitas bilkis 

gal tik panašius esi mates :D  šiaip jie išgalvoti personažai :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Vienas dalykas yra hatint ir kitas tiesiog bandyt paaiškint kad content'as kurį kuri yra 2012 metų lygio ir jo pats nežiūrėtum jei kitas žmogus įkeltų, tačiau su šituo video nors kažkokio orginalumo ir juokingumo sugebėjai išspaust, žinoma rezoliucija pasirinkta prastai tai black barai ir kaip gi be minutės juodo ekrano pabaigoje, skubi tą video išstumt visiem, o jo kokybės net nežiūri, haterių tik daugės, jei nežadi tobulėt ties kiekvienu klipu kurį sukuri.

TIKIUOSI 3 DRAUGAI SUSES NORMALIAI PRIE STALO IR APTARS RIMTA ATSAKA, NES CIA PASITYCIOJIMAS VISAPUSISKAS BUVO.

• Patinka 5
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Rajono_Dyleris parašė:

Vienas dalykas yra hatint ir kitas tiesiog bandyt paaiškint kad content'as kurį kuri yra 2012 metų lygio ir jo pats nežiūrėtum jei kitas žmogus įkeltų, tačiau su šituo video nors kažkokio orginalumo ir juokingumo sugebėjai išspaust, žinoma rezoliucija pasirinkta prastai tai black barai ir kaip gi be minutės juodo ekrano pabaigoje, skubi tą video išstumt visiem, o jo kokybės net nežiūri, haterių tik daugės, jei nežadi tobulėt ties kiekvienu klipu kurį sukuri.

TIKIUOSI 3 DRAUGAI SUSES NORMALIAI PRIE STALO IR APTARS RIMTA ATSAKA, NES CIA PASITYCIOJIMAS VISAPUSISKAS BUVO.

Ačiū už nuomone ir laisvas 😘

Redaguota . Redagavo Markis_Life
  • Cha Cha 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Markis_Life parašė:

Ačiū už nuomone ir laisvas 😘

Tu visiškai nemoki priimt kritikos (net normaliai argumentuotos, kaip viršuje), nei turi noro tobulėti. Kas juokingiausia, kad tu šitom nesąmonėm gyveni. Kaip tiek laiko investuot ir dar tokį šudą kurt, reikia spec. sugebėjimų.

• Patinka 1
  • Dėkingas (-a) 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

23 minutes ago, Benas_Offensive parašė:

Tu visiškai nemoki priimt kritikos (net normaliai argumentuotos, kaip viršuje), nei turi noro tobulėti. Kas juokingiausia, kad tu šitom nesąmonėm gyveni. Kaip tiek laiko investuot ir dar tokį šudą kurt, reikia spec. sugebėjimų.

Kam viska išpūs video kaip video ir tiek... Neapsikraunu kritikuokit kiek norit. Pabaiga specialiai prailginau... Bet samgu jog sekat mano veikla ir negalit nežiurėt ir kažko neparašyt butinai kursiu ir toliau dėl jūsu. 😉 P. S kuriu kaip noriu kiek noriu ir su kuo noriu, laisva "šalis".  Susitiksim kitam filmuke lauksiu nauju pastebėjimu ir kritikos žinau neatsispirsi drauge 🥳

Redaguota . Redagavo Markis_Life
  • Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.