Jump to content

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Ranpo_Edogawa

peikiu Death_Stalker

Recommended Posts

1. Pažeidimą įvykdžiusio administratoriaus Vardas_Pavardė @Death_Stalker
  2. Pažeidimo aprašymas: Gavau mute dėl įžeidinėjimo, kai nieko blogo neparašiau. Abugėlis net nėra įžeidimas, praktiškai reiškia namisėda. Ir aš į nieką jo nenukreipiau, tiesiog juoko forma parašiau. 
  3. Pažeidimo įrodymai (foto/video):https://imgur.com/a/ze6rGwU

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

https://imgur.com/a/7pSKtft Čia matosi kaip paprašė jog tave užmūtinčiau ir kai kurie gali įsižeisti dėl žodžio "Abugėlis" 

Bei matosi pažiūri kas /rc chate vyko, kad tas žodis buvo galimai traktuojamas jam ;)) gero vakaro

Redaguota . Redagavo Death_Stalker

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai tada "durneu" irgi įžeidimas. Ir gal aš tik prisidėjau prie juokavimo. Visiškai neteisingas mute. Ir žodis "galimai" prie argumentavimo netinka. 

Redaguota . Redagavo Ranpo_Edogawa

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nesimazink pažeidimą padarei nesvarbu supainiojai ar ne, žmogus įsižeidė ir paprašė tave nubausti...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

1 minute ago, Death_Stalker parašė:

Nesimazink pažeidimą padarei nesvarbu supainiojai ar ne, žmogus įsižeidė ir paprašė tave nubausti...

Nematau tame įžeidimo kai net neminėjau jo vardo. Ir tu argumentuoji tai "galimai".

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nereikia vardo žiūrėk į kontekstą, jis susimaišė tada morello parašė skaityt išmok ir tu parašei abugelis viskas vsio dwj gero vakaro

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Death_Stalker parašė:

Nereikia vardo žiūrėk į kontekstą, jis susimaišė tada morello parašė skaityt išmok ir tu parašei abugelis viskas vsio dwj gero vakaro

Juokas yra juokas, Tada tas kas parašė "durneu" irgi turėtų mute gauti. Nes abugelis nieko blogo nereiškia. 

Ir tas susimaišymas man atrodė labiau kaip melas humoro forma.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Death_Stalker parašė:

.... Aš žmogus neskanuoju to chato manes paprašė aš užmūtinau gi ne viską eina pamatyti

Tai prieš kažką mutinant reikia perskaityti ir įsigilinti, Čia tas pats kaip išbaninti random žaidėja, kuris nušovė Joną, o šis supyko ir paprašė, kad jis gautu bana dėl čytų.

Redaguota . Redagavo Ranpo_Edogawa

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tik primenu, kad čia žaidimas ir už kiekviena pirstelėjima tikrai nereikia bausti. Į visa šita situaciją buvo tikrai galima atlaidžiau žiūrėti, dabar už visiškai random parašyti žodi gaunamas mute. 

Vien 2 nuotraukose, matau, kad dar 2 žaidėjai turejo būti užtildyti, bet ne, geriau užtildykim naujoką.. 

Administatorius įspėtas.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.