Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Kings_Lukas

Peikiu Pijus_Yuyern

Recommended Posts

1. Jūsų Vardas_Pavardė: @Kings_Lukas

2. Peikiamo darbuotojo @Vardas_Pavardė: @Pijus_Yuyern

3. Paaiškinkite susidariusią situaciją: Nuo pat pradžių man uždėjo įtarimą už policijos pareigūno neklausymą nors man jam uždavus klausimą jis vistiek į jį neatsakė. Klausiau jo kurioj vietoj aš jam trugdau stovėdamas prie savivaldybės ant bortuko? Čia viskas toliau aiškiai matosi nuotraukuose kokius 5 kartus bėga buvo uždėjęs, bet dėja... Šaudo, gaudo, vartoja necenzūrinius žodžius. "Totalus vaikas" aiškiai matosi už ekrano nesuprantu kaip tokius priima ne vis pročius ... Gėda už pačią policininkų komandą. Dar prie to pačio pamiršau, kad  sako pribėk išteisinsiu ir pnš :DDDD netgi glic atemė sukritęs.

4. Įrodymai, kuriuose matosi darbuotojo pažeidimas: https://imgur.com/a/C1kXZgs visi sc čia 🤣🤣

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Labas prisiimu atsakomybe už pareigūna, kadangi jis yra dar naujokas teisėsaugoje jam nekarta buvo sakyta jog nedirbtu vienas kol išmoks.. Tačiau nesužiūrėsi kaip nieko nėra online, visi kažkada buvome naujokai ir darėm klaidų bet išmokome, tačiau šis pareigūnas kiek matau vis nepasimoko ir neklauso kas jam yra sakoma. Laukių įrodymų @Pijus_YuyernIr žinok jeigu nebus teisingu įrodymu su teisėsauga atsisveikinsi ilgam. Sakiau tau turi laiko pateikti įrodymus iki 20:00 h.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Įrodymai yra tik už įžeidimus kitu įrodymu nematau. /hitreg nieko neįrodo tai pirma

Antra, nematau įrodymų kad būtų šaudyti du ar daugiau civiliai arba daroma drive by

Trečia. Nematau įrodymu jog jis bėgo nuo tavęs

Ketvirta. Bėga uždėta neaišku kokiu atstumu kai tuo tarpu bėga galima mesti tik nuo 0.15..

Sprendimas - Dėl gauto antro grubaus papeikimo, papeikimas yra priimamas.

Ir kad ir kaip būtų gaila matau jog šis pareigūnas nėra tinkamas atlikti savo tarnybą, pagrindinė priežastis neklausymas kas jam pasakyta buvo liepta dirbti su kolegomis ir mokintis BTT tačiau pareigūnas neklausė mano nurodymų. Tad šalinamas nuo pareigų ir yra įrašomas į grubių pažeidimų sąraša.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.