Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Deividosas_Galaxy

jeff_roman aka gabrielius_tiesiog

Recommended Posts

Anketa papeikimui
1.Jūsų V_P: D_G
2.Darbuotojas kuris nusižengė: @Gabrielius_Tiesiog
3. Kokį nusižengimą padarė darbuotojas, įrodymai: https://imgur.com/a/a09B4a8
4. Papildomas komentaras: norėčiau įrodymu dėl avarijos sukelimo ir stulpu dauzymo. bet gali ir visus ikelti

Redaguota . Redagavo Deividosas_Galaxy

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pirmieji įrodymai, kaip nepakluso sustoti ir t.t... https://youtu.be/RkEJQiy-LPE   

Antri įrodymai, kaip gerbiamas @Deividosas_Galaxy važinėja per žole, bando užkišti transporto priemone, kad, tik prie jo nepriartėčiau. https://youtu.be/D28_nP5qQ7E    https://youtu.be/8Vpeo6vml3M

Tai žodžiu esmė yra tame, kad gerbiamas Deividosas važinėjo ne pagal kelių eismo taisykles, tai yra ant žolės, kirto ištisines, bandė sutrukdyti man prie jo priartėti, todėl buvo baudžiamas kuo griežčiausiai, todėl manau, kad jo papeikimas neturi prasmė, ir norėčiau, kad būtų baudžiamas forumo įspėjimu, kaip už bereikšmi papeikimą, gražios dienos 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

o kur čia avarijos sukelimas? pats į mane trankaisi :DDDDD kur stulpu dauzymas ka???  ne vieno stulpo nenupisau net 

Redaguota . Redagavo Deividosas_Galaxy

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

4 minutes ago, Deividosas_Galaxy parašė:

o kur čia avarijos sukelimas? pats į mane trankaisi :DDDDD kur stulpu dauzymas ka???  ne vieno stulpo nenupisau net 

Tai net pirmame vaizdo įraše buvo matoma, kaip atsitrenkei i kelio atitvara, tai manau vien to jau užtenka, o kad tipo nesukėlei avarinės situacijos, tai nebeskiesk, puikiai matosi, kaip aš suku i viena puse tu iš kart pasuki i ta pačia puse kaip aš ir bandai užkišti savo transporto priemone, įrodymai aišku ir pagrindžiantys tavo nusikalstama veika.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dabar, Gabrielius_Tiesiog parašė:

Tai net pirmame vaizdo įraše buvo matoma, kaip atsitrenkei i kelio atitvara, tai manau vien to jau užtenka, o kad tipo nesukėlei avarinės situacijos, tai nebeskiesk, puikiai matosi, kaip aš suku i viena puse tu iš kart pasuki i ta pačia puse kaip aš ir bandai užkišti savo transporto priemone, įrodymai aišku ir pagrindžiantys tavo nusikalstama veika.

PARODYK MAN KUR AŠ STULPUS DAUZAU IR JUOS NUTRENKIU BENT JAU 2 JUOS :D :D :D :D 

Tu pats mano šikna bučiavai :DDDDDDD reike aplenkti kažkaip Romanai 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sveiki, nemanau, jog reikia platesnių diskusijų šiame papeikime... 

1. Darbuotojas pateikė dalį įrodymų ir dauguma įtarimų buvo sudėti teisingai. (tai įtakoja mano galutinį verdiktą) 
  2. Dėl stulpų trankymo darbuotojas pripažino, jog neturi įrodymų, todėl šis įtarimas uždėtas neteisingai. (tai įtakoja mano galutinį verdiktą)
  3. Dėl avarijos sukėlimo... Šiuo atveju avarija buvo sukelta bandant nustumti jį nuo kelio ir taip įgauti pranašumą bėgant. Todėl įtarimas buvo uždėtas teisingai. (tai įtakoja mano galutinį verdiktą)
    1. Dauguma nesureikšmina ir nededa šio įtarimo, tačiau šiuo atveju darbuotojas nusprendė jį uždėti ir tai atliko teisingai. 

Darbuotojas bus įspėtas vienu įspėjimu, nes padarytas pažeidimas nėra labai didelis. Pasikartojant panašiam pažeidimui - bausmė bus griežtesnė. 

@Deividosas_Galaxy susisiek dėl kompensacijos. 

@Mode_Weeed užrakink temą boss.

• Patinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.