Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!

Lukas_Monstr

Narys (-ė)
  • Pranešimų skaičius

    2.823
  • Užsiregistravo

  • Paskutinis apsilankymas

  • Laimėta dienų

    44

Visas forumo dalyvio Lukas_Monstr turinys

  1. Papeikimas atmestas. Sharan, kitą kart įsijunk /timestamp prieš darantis įrodymus dėl flood.
  2. Trūksta įrodymų, jog Sharan'as buvo /pzu režime. Papeikimas atmestas.
  3. Nors ir kažkokios padarytos žalos neįžvelgiu, Gintaras neprašė tavęs atsiteleportuot ir siūlyt šarvus, už tai skiriu žodinį įspėjimą.
  4. Tyčinis būvimas darbo bazėje, esant pašaliniu žaidėju, kai darbo valdžia ar darbuotojai reikalauja iš jos pasišalinti. Įkalinti galima tik žaidėją perspėjus, jog tokia bausmė šiam gresia. (/bausti lentelėje pasirenkama bausmė "atrankų, treniruočių, event trukdymas) - 2700 s. (45 min); Už tyčinį būvimą bazėje taikomas įkalinimas, ne nužudymas. Šį kart Gintarai skiriu žodinį įspėjimą, nors ir pažeidimas iš Dovio pusės akivaizdus, tačiau taikyk bausmę kuri parašyta, ne tokia, kokia nori.
  5. Įtarimas taikomas kai įžeidimai rašomi bendrame chat'e, papeikimas atmestas.
  6. Pagal įrodymus tai buvo klausimas, ne skelbimas. Kaip Nedas ir rašė, skelbimai nėra tinkama vieta uždavinėt tokius klausimus, tai kur jam daugiau teirautis jeigu ne vip chat'e? Įspėtas.
  7. Nors ir Sharan'as nesusijęs su šiuo papeikimu, tačiau pakomentavo tą patį ką būčiau atsakęs ir aš. Jau ne viename papeikime tai buvo rašyta. Administratoriaus taisyklėse aiškiai parašyta: "Administratorius privalo naudoti komandas tik pagal paskirtį siekiant užtikrinti kiekvieno serverio lankytojo pasitenkinimu žaidimu. Griežtai draudžiamas bet koks savivaliavimas administratoriaus statusu.". Šiuo atveju, interpretuojant situaciją, /pzu naudojai, jog išvengti policijos. Įspėtas.
  8. Papeikimas dėl to, nes nepadarė event'o pagal tavo prašymą? Serverio prižiūrėtojai neprivalo šokti aplink žaidėjų norus. Prižiūrėtojams yra rekomenduojama rengti event'us kylant žaidėjų skaičiui, kad renginiuose dalyvautų didesnis kiekis žmonių, ir juos laimėtų ne tie patys 5 žmonės. Su Toyo esam tos pačios nuomonės, čia labiau panašu į bandymą nuversti/pakenkti, nei realų papeikimą dėl kokių nors pažeidimų.
  9. Blokavimai tikrinami VVP, dėl jų rašyti papeikimų nereikia. Esant reikalui, įspėjimus uždėsiu pats.
  10. Tema perkelta į administratorių papeikimų skiltį. Tarp individo ir invalido skirtumas labai didelis. Papeikimas atmestas.

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.