Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Armis_Txx

Mano istorija RLS serveryje (1 sezonas)

Recommended Posts

Sveiki, šiuose įrašuose, papasakosiu apie visą savo istoriją RLS serveryje, nuo pat pradžios.

RLS.WU.LT (pirmas sezonas)

Taigi, 2010 metų rudenį sėdėdamas prie kompo neturėjau ką veikt. Atsisiunčiau GTA:SA, pažaidžiau, bet greitai nusibodo, vėliau prisiminiau, kad draugai žaidė SA:MP, taigi nusprendžiau išbandyti ir aš. Atsisiunčiau sampą, pradėjau ieškoti serverių. Buvau radęs kažkokius kaimelius ir RLS, nusprendžiau užsukti į RLS, kadangi mano klasiookas turėjo serverį tokiu pačiu pavadinimu, todėl pamaniau, kad čia tas pats serveris. Prisijungiau į serverį, bet užtrukau su užsiregistravimu, nes sampą žaidžiau pirmą kartą, nežinojau kokį nicką darytis ir vis neeidavo prisijungti, nes nickai būdavo "Armis" "armis" ir t.t. :D Maždaug po 10 nesėkmingų bandymų prisijungiau. Serveryje  prisijungę buvo kokie trys, ar keturi žmonės. Užlipau ant dviračio ir pradėjau važinėtis, po SF (kadangi kai žaisdavau GTA:SA, niekada nebuvau daėjęs iki SF, daugiausiai būdavau LS), nustebau pamatęs keistus mapus (net neįsivaizdavau, kad įmanomas toks dalykas kaip "mapinimas"). Vėliau supratau, kad serveris ne mano klasioko, o visai kitų žmonių (tuo metu Deivido_Auhju ir Gaz_Dragon), bet nusprendžiau pasilikti, kadangi buvo įdomu. Vieną kartą kažkur važiavau su dviračiu, kažkas jį pavogė, vėliau sušaudė ir užsibuginau ligoninėje. Niekaip neėjo išeiti, adminai negalėdavo atiteleportuoti manęs, todėl sugalvojau suskurti naują nicką. Taip atsirado Armis_Txx :D Aišku buvo gaila, nes tame acc turėjau 2300xp (atrodė labai daug), bet vis geriau nei kabėti pakibusiam ligoninėje. Taigi, vėliau susipažinau su keliais žaidėjais, jie buvo Andriuxx_Andriuxxas (Andriuxx_Ballas), Justis_Tokyo, Martis_Hasas, Johnsonas_Beibinas ir kiti. Justis davė man 200k ir su juo išrinkome man namą, domėjausi iš kur tiek pinigų, sakė, kad laimėdavo iš eventų (buvo s0beiteris :D). Kartą bėgdamas gatve pamačiau ant kelio stovintį Gaz_Dragon su savo baltu Infernusu. Kažką jam rašiau, jis nieko neatrašė ir nusprendžiau, kad jis AFK. Sėdau į Infernus ir nuvažiavau :D Po kokių 2min, Infernusas sprogo ir galvojau, kad daugiau RLS nebepažaisiu, nes gausiu baną :D Bet niekas net nesužinojo kas ir kaip ten atsitiko ir žaidžiau toliau.

Po kokio mėnėsio tapau SZ (samdomų žudikų), o Justis_Tokyo Grove street gaujos ir Andriuxx_Andriuxxas ekstremalų (važinėji su mocais ir nieko neveiki :D) direktoriais. Vienu metu serveris beveik kiekvieną dieną mušdavo rekordus. Didžiausias buvo pasiektas 32 žaidėjų rekordas 2011 Kovo 24 dieną (tą datą dar iki dabar atsimenu). Nuo tos dienos žaidėjų skaičius pradėjo sparčiai mažėti. Serveryje žaisdavo apie 10 žaidėjų, vėliau nebeliko ir jų, dažniasiai žaisdavome tik mes tryse (aš, Andriuxx, Justis). Nusipirkau adminą mėnėsiui už 7lt (nes sužinojau, kad yra toks dalykas kaip /afondas :D, nors kai praėjo mėnėsis, niekas jo man nenuėmė :D), o Andriuxx už 3lt vipą (buvo akcija), vėliau tas pats Andriuxx gavo iš Gaz adminą nemokamai :D

Po kiek laiko Gaz_Dragon paliko projektą, nusprendė kurti savo serverį (buvo gaila, kadangi tuo metu jis man atrodė geresnis adminas nei Deividas, nes duodavo xp ir liepdavo nesakyti jam ;D). Deividas pradėjo darytis irgi labai neaktyvus, serveryje naujų žaidėjų beveik nesilankydavo, todėl serveris užsidarė.

Negaliu garantuoti, kad viskas čia tikra tiesa, kadangi ne viską iš tų laikų prisimenu.

Taigi pirmosios dalies pabaiga, rytoi arba šiandien vėliau parašysiu kas buvo toliau.

Jei kas blogai, rašykite komentaruose, norėčiau išgirsti jūsų nuomones, kadangi pirmą kartą rašau blogą :D

Antra dalis >> 

Redaguota . Redagavo Armis_Txx

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Va męs tryse t.y aš, Armis ir Justis ęsame tikri RLS serverio senbūviai, o ne tie kurie pražaidžia serveryje 2mėn ir jau sako esantys senbūviai.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Aš irgi žaidžiau maždaug tokiu metu atsimenu Gaz davė irgi free admin'ą ir liepė niekam nesakyti :D

Koks tavo nickas buvo? :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Visada norėjau sužinoti, koks buvo tas Rls.wu.lt, sužinojau ir labai patiko, puikus blog'as Armi. :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dėkui už komentarus. Rytoi parašysiu apie antrą sezoną, tik iškarto sakau - bus trumpesnis, nes nelabai kažką atsimenu :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.