Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Makaras_Corleone

Rls.lt „apžvalga“ Nr. 2 - naujas leidinys.

Recommended Posts

icon_news02.jpg

Turbūt daug kas tikėjosi anksčiau išvysti „makarov“ laikraščio antrąjį leidinį, bet viskas pasisuko kita linkme. Neturėjau laiko ruošti naujo leidinio tad naujam pasirodymui nusprendžiau pasirodyti originalesnis ir pateikti visai kita laikraščio pavadinimą, labiau atitinkantį mano laikraščių kategorijai. Naujasis pavadinimas „apžvalga“, ir štai antrasis leidinys, bet skaitykime tai kaip debiutą. 

 

Turinyje trumpai aptarsiu serverio įvykius, pakeitimus ir bendra atnaujinimų istorija, aptarsiu net gi praeitį. Skaitykite viską tikrai nenusiminsite šiuo informacijos šaltiniu, būsite labiau apsišvietę ir daugiau žinosite apie serverį ir jo istorija.

 

Atnaujinimų apibendrinimas

Tikriausiai visi pastebėjome pagrindinio administratoriaus (Deividas_Auhju) neaktyvumą ir vis mažėjantį pastangų įdėjimą į serverį - nenuvertinkite jo. Viskas yra pateisinama ir ne be priežasties. Mūsų pagrindinį administratorių slegia mokslai, egzaminai - tikėkimės jog netolimoje ateityje jis vėl taps aktyvus ir kurs atnaujinimus kaip anksčiau. Paskutinis turbūt daugiausiai darbo pareikalavęs atnaujinimas 1.5.7 (įdėtos gaujos) pateikta Grove Street ir The Ballas - 2012.12.27. Žinoma nenuvertinu ir kitų svarbių serveryje pateiktų atnaujinimų pavyzdžiui 1.7.3 ("DirtRing" sistema) arba 1.6.9 (Bugfix bei daug pataisymų). Bendrai aptarus visus atnaujinimus jie yra serverio modifikacijos pataisymai arba papildymai, galbūt ateityje susilauksime kažko ko dar nematėme, galbūt tai pakeis žaidimo kokybę, manau jog administracija nenuleis rankų ir toliau mus stebins savo nuosmukiais ir dydžiais pakilimais. Tai tiek apie atnaujinimus. 

 

Direktorių priežiūros, kontrolės tarybos naujovės

Prasidėjus vasarai kontrolės tarybą stengsis vis stebinti žaidėjus įvairiomis naujovėmis. Pirmasis vaisius „teisėsaugos ir mafijų kvalifikacinis patikrinimas“, kas tai? Visiškai unikalios užduotys kurias turės vykdyti  mafija, teisėsauga. Už užduoties laimėjimą bus taikomi atitinkami prizai - finansuoja tarybos pirmininkas. Per šį kvalifikacinį tikrinimą bus išdalinta 3 milijonai virtualių žaidimo pinigų. Netolimoje ateityje tarybą pateiks dar naujų idėjų ir tikrai nustebins žaidėjus, direktorius. Kadangi turbūt galvojate kas laukia direktorių ateityje? Truputį atskleisiu. Direktorių, pavaduotojų laukia įvairios pramoginės kovos - kuriu metu ne tik pasipelnysite, bet ir parodysite ką sugebate - aktualu ne tik direktoriams, pavaduotojams, bet ir jų darbuotojams.

 

Direktorių ir jų pavaduotojų nepastovumas

Prasidėjus vasarai tai pradėjo liesti ir direktorius, pavaduotojus. Kodėl? Jie pasidarė nebeaktyvus, nerimtai žiūri į savo darbą, atsitinka net atveju kai užimdami rimtas pareigas daro nesąmones ir nesilaiko taisyklių - solidus požiūris į darbą dingo. Pirmasis vasaros padarinys yra gaujų direktoriai (Andrius_Foka, Martynas_Zinaii) - jie abu nušalinti. Gaujos turėtų skatinti nusikalstamą veiklą, joms net gi leista užgrobinėti pastatus - tarpusavio karai labiausiai turėtų palaikyti aktyvumą. Tai vis tiek negelbėja aktyvesniam direktorių žaidimui, tikriausiai dėl to kalta vasara.

 

Atsiprašau dėl trumpo leidinio dar papildyčiau paprasčiausiai neturiu laiko išvažiuoju. Negaliu tinkamai aprašyti poraštės kadangi tenka skubiai palikti tad skelbiu tema kokia yra. Trečiajame leidinyje pateiksiu visas čia nepateiktas mintis, jis pasirodys greit. Čia mažoji dalis mano idėjos...

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Leidinys visai netrumpas kaip tu sakai. Na Tazas (Apsaugos Direktorius) sakė jog apsauga liko nuskriausta, nes dėl kvalifikacinio patikrinimo principas yra kad tave turės saugoti teisėsauga, o juk Apsauga tam ir yra skirta kad apsaugotų asmenis o ne teisėsauga.

Na, bet ką čia gali žinoti gal greitu metu sugalvosi ką nors apsaugai.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Visiems kuriems patiko spaudžiam +REP, nes visų komentarų neskaitau, bet kai paspaudžiat matau visų nick'us. Dėkui už teigiamas nuomones, laikraštis tikrai labai trumpas, bet nenusiminkite, turėjau staigiai palikti kompiuterį tad publikavau nepapildęs temos. Neparašytas temas paskelbsiu kitame leidinyje.

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Na, kad direktoriai ir pavaduotojai (ypač Endukatas_Pro :D) tapo nebetokie aktyvūs pastebėjau ir aš. Bet ką padarysi, mokslai yra mokslai, o vasara lieka vasara. Už laikraštuką duočiau + rep, bet jau atidaviau kažkam kitam. Vis dėlto laikraštis nors ir trumpas, bet paskaityti tikriai yra ką. Taip ir toliau :).

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


  • Dabar skaito   0 nariai

    • Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri
  • Šią temą peržiūrėjo

    2 nariai peržiūrėjo šią temą:
    Andrius_Heets  Tpaba_Akgandzia 

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.