Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Briusas_Pro

Draugas

Recommended Posts

Išsikalbėjom su Justas_Bennasi, ir gavau minčių, ką serveryje reiškia "draugas", kaip jūs galvojat?

...Viską trumpai ir aiškiai.
Manau servery draugas yra per daug svarbus dalykas, ir žmonės yra iš*izdėję dėl savo veiksmų prie draugų, ar su jais.
Jei tu mano draugas, tai aš prie tavęs čytinu, tu manęs neskųsi, tai tu prie manęs, aš tavęs neskųsiu/nebausiu..
WTF? Nuo kada tai vadinama draugas?

Draugas prieš metus ar pusantrų budavo kai susirenki chebra, varai dm, ar šeip kokias nesąmones paveikt, o čia? s0b on. cleo 100 on. Ir davai į karą, per daug teisėsaugos/mafijos ? Tai ką čia žaist junkis rapid'ą. Greit kert ? pffff. invą junkis gi..

Viso to tikrai nesuprasi, kol nedirbsi teisėsaugoje ar mafijoje/gaujoje. Visa tai yra per daug paversta draugiškumu, ir jei tu naudoji neleistinas programas, tai tavęs niekas ir nelies, nes TU DRAUGAS.

Tikrai to niekad nebuvo, kol visko nepradėjo keli žmonės, kuriuos teisingai nubaudė buvę draugai, ir jie juos išvadino visokiausiais žodžiais, ir buvo užsiundyti ant viso serverio.

Paimkim Pešliaką

Kas jis? Iš kur jis? Kas jis toks buvo? Kodėl čia visi ant jo stumia? Ką jis padarė tokio blogo? Kodėl visi visur rašo, kad jis d*chas. Tokie klausymai sukosi mano galvoje, kai aš prisijungiau į servą, viska atrodė maždaug : Flood'as per visą chat'ą Pešlius d*chas.
Dar iki šiol nežinau, ką jis tokio blogo padarė, kad visi jo šitaip nekenčia.

Bėje, teko sutikt protingą, žmogų, serverio senbuvį, kuris tikrai sakė, kad tas pešliakas buvo sąžiningas, ir laikėsi serverio taisyklių, todėl visi jo šitaip nekentė (kažkas panašaus į šitą draugų sistemą)...

Kad ir Karolis_Exotic

Kas čia buvo? Kodėl visi ant jo stumia? Ko tas šikna čia šakojas db? vpš idiotizmai vykst...

Pagalvokit patys, kai jis atėjo į rls, kas buvo? Geriausias Rdj rls-fm, geras balsas, š*do nemala, eventai, ir pnš, visi draugai, visi geri, jis mldc. Užbanino čytą, gavo pats ban'ą, vienas žmogus suvienyjo serverį, ir gg Karoluk, dabar puse servo ji vadiną d-chu, ir net nežino už ką..

Tai jeigu aš laikyčiausi serverio taisyklių, ir paverščiau žaidimą įdomesniu ir labiau įtraukiančių, ar aš taip pat būčiau visokiais žodžiais išvadintas? Užduokit šį klausimą sau, bei man bandykit į jį atsakyti.

Pagalvojau ir nusprendžiau, DRAUGE, jog jeigu tu, MANO DRAUGAS, su kuriuo aš dabar gerai sutariu, nusižengsi taisyklėm (neleistinos programos) aš tave bausiu kaip ir kiekvieną naujoką, kuris tai padaro, ir atleisk man, bet reikia kažko imtis.

Man dėl viso tai gręsia pešliako ar exotico likimas, bet man nesvarbu, nėra padeties be išeities.

O tu, kuris sėdi, ir viską supranti, bet nieko dėl to nedarai, ir nebandai visos šitos nesąmonės pakeist, tai tu nieko ir nepasieksi, sekmės gyvenant tokioje rūtinoje.

Redaguota . Redagavo Briusas_Pro

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Pešliakas galima sakyti darė ir nedarė tas nesąmones, aišku aš tarkim manau, kad jisai buvo neblogas DPKT vienas iš geresnių. Kodėl? Neturėjo draugų, rinko viską savo nuožiūra ir į žaidėjo nicką nekreipė dėmesio, žiūrėjo vien tik į anketą bei veiklą (nekreipė dėmesio į tai ar ant jo stumia, ar ne)

Tačiau, Pešliakas darė ir šiokių tokių nesąmonių įžeidinėjo atėjęs į ts jaunesnius žaidėjus, kol galiausiai kažkas iš stipresnių tą jaunesnį apgindavo ir pešliakas išeidavo, arba užbanindavome :D

Draugu RLS aš nei vieno nelaikau, nors ir ne su vienu ir dviem žaidėjais gerai sutariu. Tačiau draugo virtualiame gyvenime aš nepripažystu, labiau priskautau tai į asmenį su kuriuo mano mintys sutampa.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kad ir draugus užbaninsi nieko nuo to nepasikeis, gal su vadinamais draugais susipyksi, bet va užbaninsi kitą žaidėja gali gaut Ddos, nes kadangi nuskriaudei Ddoserį tai jis iš pykčio bandys nubausti tave, RLS logika.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kad ir draugus užbaninsi nieko nuo to nepasikeis, gal su vadinamais draugais susipyksi, bet va užbaninsi kitą žaidėja gali gaut Ddos, nes kadangi nuskriaudei Ddoserį tai jis iš pykčio bandys nubausti tave, RLS logika.

O nepagalvoji ,kad jam GG bus ,kaip ir Domui_Pwn Doss varė ,paskambino interneto tiekėjams savo ,pasakė viską ir jei dar kartą būtų jam Doss ,kalėjimas on fire (kažkas panašaus man taip jis sakė). Tad..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nu ir kiek gi jis mane ddosins? Galu gale pasikeisių ip, vieną kartą, antrą kartą, tada patys interneto tiekėjai arba mane pasiūs n', ir intiko nebeduos, arba gaudys tą ddoserį, ir visa kalba.. nusipirksiu ip changerį, nu ir kas tada? 3000 ip'ų. užteks gal

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Vos neapsiverkiau...:D Iš tikrųjų ką parašė Briusas yra tiesa, dauguma žmonių, kurie neseniai pradėjo žaisti šiame projekte, stume ant žmonių kurių net nepažinojo, nebendravo ir pnš, bet tiesiog nori prisitaikyti prie kitų ir pritapti..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Vos neapsiverkiau... :D Iš tikrųjų ką parašė Briusas yra tiesa, dauguma žmonių, kurie neseniai pradėjo žaisti šiame projekte, stume ant žmonių kurių net nepažinojo, nebendravo ir pnš, bet tiesiog nori prisitaikyti prie kitų ir pritapti..

Būtent tai, kas šiuo metu vyksta.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O nepagalvoji ,kad jam GG bus ,kaip ir Domui_Pwn Doss varė ,paskambino interneto tiekėjams savo ,pasakė viską ir jei dar kartą būtų jam Doss ,kalėjimas on fire (kažkas panašaus man taip jis sakė). Tad..

PWN greičiausiai labai perdėjo :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

manęs nebaninsi, valio :D

DRAUGE, jog jeigu tu, MANO DRAUGAS, su kuriuo aš dabar gerai sutariu, nusižengsi taisyklėm (neleistinos programos) aš tave bausiu kaip ir kiekvieną naujoką, kuris tai padaro, ir atleisk man, bet reikia kažko imtis.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Viskas priklauso nuo to, kas tuo metu valdžioje. Kai aš buvau CN direktorius, ir kai kovodavome prieš teisėsauga, tai cleo ar s0b'as buvo negirdėti dalykai, nes buvau įvedęs tam tikrą kontrolę. Man pasisekė, kad teisėsaugos direktoriai (tiesa, ne visi) buvo supratingi ir irgi beveik visados nenaudodavo neleistinų programų. Tada ateina "chebra" į valdžią ir iš darbo padaro landynę, kur viskas galima, kur niekas niekam pagarbos neturi, ir kur tu esi "draugas" tol, kol kažko blogo ar negero padarysi.

Kad ir tas pats Exoticas tapo viso to auka - jis buvo teisėsaugoje, papeikė CN narį Ass, ir visi Ass kavalerijos bičiukai ant jo užstumė, primetė -rep ir jis tapo, kaip tu sakai, tam tikroje vietoje.

Viskas priklauso nuo valdžios - kas valdžioje, taip ir bus elgiamasi. Tai galioja ne tik serveryje, bet ir realiame gyvenime.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

DRAUGE, jog jeigu tu, MANO DRAUGAS, su kuriuo aš dabar gerai sutariu, nusižengsi taisyklėm (neleistinos programos) aš tave bausiu kaip ir kiekvieną naujoką, kuris tai padaro, ir atleisk man, bet reikia kažko imtis.

kk :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

safari prajuokin, ban už afk :D šiaip vien dėl tos priežasties, kad nesipykti su žmonėm taip mažai žaidžiu mafijoj, nueičiau gaučiau ban nors ir nenaudočiau nk, tiesiog nušovei, o man "pasirodė" kad tu čytas...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Viskas priklauso nuo to, kas tuo metu valdžioje. Kai aš buvau CN direktorius, ir kai kovodavome prieš teisėsauga, tai cleo ar s0b'as buvo negirdėti dalykai, nes buvau įvedęs tam tikrą kontrolę. Man pasisekė, kad teisėsaugos direktoriai (tiesa, ne visi) buvo supratingi ir irgi beveik visados nenaudodavo neleistinų programų. Tada ateina "chebra" į valdžią ir iš darbo padaro landynę, kur viskas galima, kur niekas niekam pagarbos neturi, ir kur tu esi "draugas" tol, kol kažko blogo ar negero padarysi.

Kad ir tas pats Exoticas tapo viso to auka - jis buvo teisėsaugoje, papeikė CN narį Ass, ir visi Ass kavalerijos bičiukai ant jo užstumė, primetė -rep ir jis tapo, kaip tu sakai, tam tikroje vietoje.

Viskas priklauso nuo valdžios - kas valdžioje, taip ir bus elgiamasi. Tai galioja ne tik serveryje, bet ir realiame gyvenime.

Apie ką aš ir rašau..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gaudėm GS mes visi (teisėsauga) ,padariau visus GS NARIUS /pzu kurie DM darė ,padariau malviną /pzu - Speedas, padariau Tadą - skraido ,Padariau Bennasį - Inv. Tiesiog čia kaip ir sakei kokia yra valdžia tokie ir darbuotojai. Gal pakeisime visi ką nors su tuo /ban ,kurie naudoja SOB ,bet ką padarysi ,prarasi draugus ,bet kitos išeities NĖRA.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Gaudėm GS mes visi (teisėsauga) ,padariau visus GS NARIUS /pzu kurie DM darė ,padariau malviną /pzu - Speedas, padariau Tadą - skraido ,Padariau Bennasį - Inv. Tiesiog čia kaip ir sakei kokia yra valdžia tokie ir darbuotojai. Gal pakeisime visi ką nors su tuo /ban ,kurie naudoja SOB ,bet ką padarysi ,prarasi draugus ,bet kitos išeities NĖRA.

Nepakeisi užbanindamas, bet jo, kaip ir sakei, prarasi draugus. Tavo išvardinti žaidėjai turi per daug įtakos ir ryšių, kad tu kažką pakeistum. Nebent tavo pusėn stotų arba Skrudžas, arba puse servo, tada gal kažką ir pakeistum :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nepakeisi užbanindamas, bet jo, kaip ir sakei, prarasi draugus. Tavo išvardinti žaidėjai turi per daug įtakos ir ryšių, kad tu kažką pakeistum. Nebent tavo pusėn stotų arba Skrudžas, arba puse servo, tada gal kažką ir pakeistum :D

Gal gal ,bet suprask baninsi ,baninsi ir visi kuo mažiau naudos sob :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O kodėl gi ne? Serverį suvienyti yra įmanoma, tik reikia juos atvest į protą. Tikrai, kai užbanini žmogų, kuris kaip tu sakai turi ryšių, į /sms gauni mldc, pagaliau,senai laiks ir panašių žinučių, tik visi bijo tai garsiai pasakyt, NES BIJO GAUT BAN AR DDOS.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.