Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Briusas_Pro

Draugas

Recommended Posts

Gaudėm GS mes visi (teisėsauga) ,padariau visus GS NARIUS /pzu kurie DM darė ,padariau malviną /pzu - Speedas, padariau Tadą - skraido ,Padariau Bennasį - Inv. Tiesiog čia kaip ir sakei kokia yra valdžia tokie ir darbuotojai. Gal pakeisime visi ką nors su tuo /ban ,kurie naudoja SOB ,bet ką padarysi ,prarasi draugus ,bet kitos išeities NĖRA.

Ai Tadas skraido? Su vipu gal ane? Kaip atėjau į ts pasakei, kad kažkas kitas turi įrodymus, pateikit man įrodymus jai toks achuienas. Bl kalbat nesamones ir tiek kaip turėsit įrodymus tada parašykit, nes čia vapšie nusišnekat.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Exoticas tai Exoticas, ten kažkokia xu***ia įvyko, bet su pešliaku viskas buvo kitaip. Kaip ir Domas sakė, nesi su juo bendravęs, todėl ir nežinai, kodėl su juo taip buvo, pabendrautum - suprastum :D

O dėl tos visos tavo rašliavos, tai pilnai sutinku, dabar serveryje pilna tokių "mini gaujų", kurios susideda iš kelių adminų ir kelių čyterių (tie adminai dažniausiai irgi su s0bu ar kokiais cleo modais sėdi), kurie vieni kitų nebaudžia ir kartu daro nesąmones. Bet kai vienas iš jų gauna baną, tada prasideda tokios nesąmonės, kaip buvo ir su Exoticu. Žodžiu, vienas tu nieko nepadarysi :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Exoticas tai Exoticas, ten kažkokia xu***ia įvyko, bet su pešliaku viskas buvo kitaip. Kaip ir Domas sakė, nesi su juo bendravęs, todėl ir nežinai, kodėl su juo taip buvo, pabendrautum - suprastum :D

O dėl tos visos tavo rašliavos, tai pilnai sutinku, dabar serveryje pilna tokių "mini gaujų", kurios susideda iš kelių adminų ir kelių čyterių (tie adminai dažniausiai irgi su s0bu ar kokiais cleo modais sėdi), kurie vieni kitų nebaudžia ir kartu daro nesąmones. Bet kai vienas iš jų gauna baną, tada prasideda tokios nesąmonės, kaip buvo ir su Exoticu. Žodžiu, vienas tu nieko nepadarysi :D

Todėl ir rašau blog'ą, kad atvest žmones į protą, ir susigrąžint normalų žaidimą... Paimk Minde_Gti jis mano akim buvo kažkas tokio, kas banino visus iš eilės, ir nesvarbu kas jis toks, o dabar? Dar ir pats panaudoja, nu tai... bandykim viską grąžint

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tiesa, manau visiem labai aiški, aišku gal šiektiek perdėtas tas blogas. Čia jau tiksliai sakant jūs "wirai" viską pastebit tik polaiko, kodėl ? Ogi todėl, kad visas šitas šlamštas kuris dabar vyksta, visada ir buvo, iš niekur neatsirado, ir niekas jo neišmastė šiom dienom. Jūs darėt tai seniau, viskas atsisuka prieš jus. Suprantat, seniai seniai kai buvau dar naujokas, mažiukas tašiukas šitiame serveryje, nieko nepažinojau, ir manau jog viskas čia yra taip, kaip Briusas ir rašė, dėja, visos šitos "machinacijos" vyksta jau seniau nei jum atrodo, tik patys to nepastebėdavot, nes jas darydavot. (Kalbu apie jus Tazai, Bennasi ir kiti jau achujenai seniai čia bežaidžiantys, prasimuše ir t.t.) su kiekvienu iš jūsų dar būdamas naujokas, pakariavau tokiu pačiu budu, kaip ir tarkim labai "Exotic'o" .... Net nežinau kaip tą šūdą pavadint, egzekucija, pastebėjot tai labai geitai, o kodėl gi nematot ką darot patys ? Kiekvienas šiais laikais turėtu pradėti nuo savęs. Ir kuo mažiau lysti kitiems į akis, su savo "brukalais". Nepikit če tik mana nomone.

Aj beto Karolis. 

Nesigilinsiu ten į jo tą asmenybę, kuri tikrai daug kam ... Meh sakiau nesigilinsiu, nors čia ir yra didžioji problema.

Žodžiu viskas prasidėjo, nuo "ožinimo" taigi, suprantu jis darė gerą serveriui, mes patys kalti, kad čytinam. Bet ėsmė tame, kad jis net žmones kurie juo pasitikėdavo, vis išduodavo ir panašiai, tiesiog kenkdavo tau to nežinant, aš žinojau jo kenkimus, visą tą laiką, tylėjau, laukiau viską ir man buvo pochui. žinau kad jis man daro blogą, bet nedaro mano "draugam" viskas buvo lyg ir gerai, kol jis nepradėjo jiem kenkti, vienam, tai kitam, tai trečiam, skusdavosi man kokie jis blogi, kaip jie jam daro bloga, nors pats mane bandė tiek kartų pakišti,(kalba netik apie samp). čia pz net pagalvojus pikta darosi ant jo. Vieną dieną, man tiesiog neišlaikė kantrybė, ir už visas patirtas klaidas, jam pradėjau keršyti, dariau tai lėtai, kaip ir jis man darė, bent jau stengiausi daryti po biški, po vieną mažą žingsnį, kol perdaug isijaučiau su tais Blokavimais. -REP buvo žmonių pasirinikmas, čia jau tikria nesiruošiau kažką kažkam sugadinti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jūs darėt tai seniau, viskas atsisuka prieš jus. Suprantat, seniai seniai kai buvau dar naujokas, mažiukas tašiukas šitiame serveryje, nieko nepažinojau, ir manau jog viskas čia yra taip, kaip Briusas ir rašė, dėja, visos šitos "machinacijos" vyksta jau seniau nei jum atrodo, tik patys to nepastebėdavot, nes jas darydavot. (Kalbu apie jus Tazai, Bennasi ir kiti jau achujenai seniai čia bežaidžiantys, prasimuše ir t.t.)

Srr, bet "machinacijom" niekada neužsiimdavau. Kaip tik kovodavau už lygybę ir teisybę servę, bet to neįmanoma padaryti vienam.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Srr, bet "machinacijom" niekada neužsiimdavau. Kaip tik kovodavau už lygybę ir teisybę servę, bet to neįmanoma padaryti vienam.

Nekalbu asmeniškai apie tave. Nu taprasme, tuometine "šaiką" ar barikado pusę.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jei tu pradėsi/padėsi - pavyks. Kaip ir ne vienas sakė, tavo reputacija neveltui tokia.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O papasakosiu viena ir istorija. O viskas prasidėjo , kaip mums mūsų gerai žinomas Ass_Hole (Šiknaveidis) [DAR PATS PRAŠO JĮ TAIP VADINT] gerai suėjo Edvinas_Drifter , jie abu visada čytino , kol galiausiai tas idiotas šiknaveidis nepadarė video/ss ir neįkėlė įrodymų. Va čia tai stukačius krc, pats čytinina ir dar kitus stukačina stukačius. O Excotic buvo duxas ir liks duxu. PABAIGA.

Knyga parašyta pagal Nausėdos - Bulvėgalvio istorija.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias ♪Deivydas_Bmw

O papasakosiu viena ir istorija. O viskas prasidėjo , kaip mums mūsų gerai žinomas Ass_Hole (Šiknaveidis) [DAR PATS PRAŠO JĮ TAIP VADINT] gerai suėjo Edvinas_Drifter , jie abu visada čytino , kol galiausiai tas idiotas šiknaveidis nepadarė video/ss ir neįkėlė įrodymų. Va čia tai stukačius krc, pats čytinina ir dar kitus stukačina stukačius. O Excotic buvo duxas ir liks duxu. PABAIGA.

Knyga parašyta pagal Nausėdos - Bulvėgalvio istorija.

Kada kita tavo knygą?Labai patiko xD

Tiesa parašyta ir tiek :|

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

čia ką ir ant exotic'o stumia? bet jis gi mldc žmogus,nafik ant jo stumt?

Ką,jau šitų laikų nebeprisimenat,kai kiekvienas jį gerbėt,prašydavot kad dar tokių surengt? Gerai padarė kad užbanino čyta. D*has čia tas,kuris ir pradėjo stumt ant jo.
P.s. duokit exotico skype

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kada kita tavo knygą?Labai patiko xD

Tiesa parašyta ir tiek :|

Nieko nežinau apie naują išleidimą , bet galiu atskleisti , kad jis tikrai būs ir patiks skaitytojams. Ačiū.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Serveri yra šiokios tokios grupės,vieni nemėgsta vienu kiti nemėgsta kitu. Bet tai yra normalu?  Labai sumenkini žodi "draugas" tarkim relybiška situacija 

Tavo draugą gaudo Mentai,bet artėja kalno galas ir jis staiga krenta bet užkimbą už akmens jam reik tavo pagalbos,ką darysi elgėsi kaip draugas,ar kaip tas kuris pakenkė draugui.

Čia tas pats tik kitaip suvokiama , taip ir serveri aiškiau mažiau ją čia draugai negu relybei bet vistiek jai skaitai jos draugais,tai jams pakenkti manau būtų blogai,bet koks skirtumas jai tavo draugas tarkim čytina bet niekam nekenkia? Tau skauda galva gal? privalai ji užbaninti ir gaivinti serveri? armijos tikrai nesurinksi kuria darys kaip tu , vienas kitas bus bet ne visi. Serverio kaip seno žmogaus praktiškai nepakeisi.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Briusai aiškiai su Pesliaku nebendravai jis tira duxas, nes yra buves toks prikolas kad aš ant jo nestūmiau kaip tik gyniau bet poto pamačiau kad bereikalo, kadangi buvo tokia situacija kad jis manę pakaziolino kad pats išsisuktų.

Poto pats pamačiau kad jis dalbajobas.

O dėl tų draugų, mažai jų yra kadangi čia virtuali erdvė , niekada nežinosi koks tas žmogus yra iš tiesų pvz: tas ''draugas'' au į akis gali sakyti sveikas broli, o už tavo akių tavę apkalbinėti.

Aš asmeniškai draugais laikau tokius kaip Safari, Sky, Vegas, tokius žmones su kuriais visada randu kalba, su kuriais galima šnekėt apie viska, jais pasitikiu.

Sori už klaidas rašau iš bulvės ;xd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Esmė tame, kad to pesliako jau nekenčia iš vieno projekto visi ir jis jame labai pasidarė populiarus ''du**as'' kaip tu sakai nes jis riaumoja kaip nesveikas, iš lempos rėkauja, šneka nesamones kartais ir visa kita...

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias Gintaras_Blogizz

Pešliakas galima sakyti darė ir nedarė tas nesąmones, aišku aš tarkim manau, kad jisai buvo neblogas DPKT vienas iš geresnių. Kodėl? Neturėjo draugų, rinko viską savo nuožiūra ir į žaidėjo nicką nekreipė dėmesio, žiūrėjo vien tik į anketą bei veiklą (nekreipė dėmesio į tai ar ant jo stumia, ar ne)

Tačiau, Pešliakas darė ir šiokių tokių nesąmonių įžeidinėjo atėjęs į ts jaunesnius žaidėjus, kol galiausiai kažkas iš stipresnių tą jaunesnį apgindavo ir pešliakas išeidavo, arba užbanindavome :D

Draugu RLS aš nei vieno nelaikau, nors ir ne su vienu ir dviem žaidėjais gerai sutariu. Tačiau draugo virtualiame gyvenime aš nepripažystu, labiau priskautau tai į asmenį su kuriuo mano mintys sutampa.

Neturėjo draugu :DDDDDDDDDDDDDDDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kad ir draugus užbaninsi nieko nuo to nepasikeis, gal su vadinamais draugais susipyksi, bet va užbaninsi kitą žaidėja gali gaut Ddos, nes kadangi nuskriaudei Ddoserį tai jis iš pykčio bandys nubausti tave, RLS logika.

vat pajiemi ta ddoseri ir parasai policijai, arba tikriems hackeriams kurie tokius tvarko, nes esu gaves ne viena grasinima, nebijau, nes jiems tik blogiau

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

3 lvl prižiūrėtojai - čytina, gėda pelėda, lai jus šunys ėda, Suprantama, naktį paprikolint, bet kai banini kitus už čytus, o pats čytini....

Administratoriai kurie dirba mafijoi labai megsta grasinti, ir kai pagauni cheatai on ir gaudyk dar karta

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Serveri yra šiokios tokios grupės,vieni nemėgsta vienu kiti nemėgsta kitu. Bet tai yra normalu?  Labai sumenkini žodi "draugas" tarkim relybiška situacija 

Tavo draugą gaudo Mentai,bet artėja kalno galas ir jis staiga krenta bet užkimbą už akmens jam reik tavo pagalbos,ką darysi elgėsi kaip draugas,ar kaip tas kuris pakenkė draugui.

Čia tas pats tik kitaip suvokiama , taip ir serveri aiškiau mažiau ją čia draugai negu relybei bet vistiek jai skaitai jos draugais,tai jams pakenkti manau būtų blogai,bet koks skirtumas jai tavo draugas tarkim čytina bet niekam nekenkia? Tau skauda galva gal? privalai ji užbaninti ir gaivinti serveri? armijos tikrai nesurinksi kuria darys kaip tu , vienas kitas bus bet ne visi. Serverio kaip seno žmogaus praktiškai nepakeisi.

delto ir reikia grupuotis kad atgaivint serveri, su normalaus proto zmonemis bus imanoma tai padaryt

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Viskas priklauso nuo to, kas tuo metu valdžioje. Kai aš buvau CN direktorius, ir kai kovodavome prieš teisėsauga, tai cleo ar s0b'as buvo negirdėti dalykai, nes buvau įvedęs tam tikrą kontrolę. Man pasisekė, kad teisėsaugos direktoriai (tiesa, ne visi) buvo supratingi ir irgi beveik visados nenaudodavo neleistinų programų. Tada ateina "chebra" į valdžią ir iš darbo padaro landynę, kur viskas galima, kur niekas niekam pagarbos neturi, ir kur tu esi "draugas" tol, kol kažko blogo ar negero padarysi.

Kad ir tas pats Exoticas tapo viso to auka - jis buvo teisėsaugoje, papeikė CN narį Ass, ir visi Ass kavalerijos bičiukai ant jo užstumė, primetė -rep ir jis tapo, kaip tu sakai, tam tikroje vietoje.

Viskas priklauso nuo valdžios - kas valdžioje, taip ir bus elgiamasi. Tai galioja ne tik serveryje, bet ir realiame gyvenime.

Aš tuo metu CN valdžioje buvau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

vat pajiemi ta ddoseri ir parasai policijai, arba tikriems hackeriams kurie tokius tvarko, nes esu gaves ne viena grasinima, nebijau, nes jiems tik blogiau

1313211040001.png

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.