Jump to content
⚠️⚠️ Atsisakome SMS mokėjimų! ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Dėmesio! Jūs matote tik dalį forumo diskusijų. Norint matyti visas diskusijų skiltis bei jose dalyvauti, reikia užsiregistruoti arba prisijungti!
Deimantas_Flee

Pasiulymai serveriui

Recommended Posts

  • Vardas_Pavardė serveryje: Deimantas_Flee
  • Pasiūlymo aprašymas: Taigi 1 siulau prideti reporteriu darba prie darbo su pakvietimais tai yra Kad reporteriai turetu direktoriu ir pavaduotoja . Kad reporterius galima butu issikviesti . Ir pvz kad skelbimus galima butu pirkti . Vienam serve maciau kaip skelbimus parduoda su komanda /siulytisk [Nick] [skelbimu skaicius] [Kaina] Nu ir t.t. Nes kai sitas darbas be drk zmones daro ka nori ... Skelbia kas ka nori ... Taip bendrauja su kitais zaidejais . Keikiasi , izeidineja kitus ir t.t. Padarydami direktoriu sito darbo uzdraustumet Skelbti skelbimus per radija . Per vip chatus ir t.t. Zmones galetu pirkti skelbimus pvz darbo metu 1 arba 2 k. O ne darbo 2 x brangiau .. ir skelbt butu galima tik kad kazkas kazka parduoda/perka . Siulo/iesko tarkim ridos kelejo ir t.t. 

2. . Grieztai priziureti ka zaidejai skelbia per radija (Radistus)  .. Padaryti taip kad i eteri ateit galetu tik 1 darbuotojas . Ir tik tam kad skelbtu kazkokia rubrika ir t.t. Nes dabar vyksta taip : 2 zmones daro savo rubrikas patys painiojas nzn kas ka sneka . O dar 3 prisijungia skelbdamas skelbimus o 4 isvis kazka izeidineja sneka su kitais zaidejais ir t.t. 

 

3. Jai zmones siulo pasiulymus ir jie yra atmesti tiesiog uzrakinti temas kad niekas negaletu komentuoti ir taip neerzintu administracijos . 

  • Pasiūlymo nauda serveriui: Manau ivygdzius sita ideja butu truputeli idomesnis zaidimas . Zmones nefloodintu ir nesneketu ko nereikia . ir patys radistai butu tvarkingesni biski nes tikrai kaikurie tik skelbia rubrikas kiti dar prisijungia i eteri ir skelbia skelbimus ir taip chaosas gaunasis visi pradeda floodinti ir taip erzina daugeli zaideju . 
  • Vaizdinė medžiaga arba nuotrauka(/os):

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

1 prieš, geriau iš vis išimt tuos reporterius ir būtų ramu

2 už

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Negalima išimt reporterių, kur Tazas dirbs ?  :(

 

srr, nepagalvojau :(

Pasidalinti pranešimu


Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.


  • Dabar skaito   0 nariai

    • Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2023 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
×
×
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.