Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Briusas_Pro

Atsigaukit nuopisos

Recommended Posts

(prie pavadinimo nekibkit - more offensive more visible)

Krč trumpai, suprantamai. Kas čia? RLS kasdienybė ar labiau būtų galima pavadint daugumos rls žaidėjų logika.

Ta prasme šią temą turėtų persiskaityt kiekvienas naujokas prieš pradedamas rimtai čia žaist..

Viskas vyksta labai paprastai, tačiau itin durnai.

Kaikuriuos žaidėjus:

1. pasiūsi n*
  2. nuveši į jail'ą (dirbdamas teisėsaugininku)
  3. sumesi "free" star
  4. išvadinsi negražiais žodžiais (įžeisi)
  5. nušausi
  6. gaudysi čytinant (būdamas adminu)
  7. ir begalę kitų idiotiškų veiksmu prives jus ne prie mute ban ar lban o ddos..

Kas bus? Gausi "ddos"

Kas tai yra "ddos" ? Lietuviškai ir liaudžiai suprantama kalba tariant jum atjungs intiką. Ir tai nėra sudėtinga. (pff, parašysiu certui ir bus gg jiem visiem) patikėkit manim, nebus to. Atjungtą intika jum gali laikyt ir pastoviai, jeigu tik netingės. (yra begalės būdų kaip sužinot ip adresą, čia jau apsisaugot faktiškai NEĮMANOMA)

Papraščiausia žaidžiant serveryje nereikėtų išsiskirti, suprasti kas ką valdo (kokios serverio grupuotės, kas už ką, kas prieš ką) tada prisimest palengva prie kokio gang'o ir tada tu jau rls'ietis! Per ilgą žaidimo laiką tikrai gausi bent kartą "ddos" (galbūt net pats nesuprasi, jog gavai) ir todėl kieno nors iš savo gang'o paklausi kaip tą padaryt, žinoma norint būt "kietu" jis tau detaliai paaiškins, ir tada tu jau tas pats briedas apie kokį kalbėjau pradžioj.

Tiesiog visas tas šūdas yra ahuėnai paplitęs, tačiau tai yra tik rls servery.

(nepiskit proto, kad tai ir kitur, kad visur dosina, t.t populiaru ir pnš - aš ne kūdikis, žinau ir su kuo viskas vyksta, todėl čia ddos'ai vyksta itin dažnai) Viskas yra labai paprasta. Jei kokiam nors sakiny buvau neaiškus - klauskit.

Paprasčiausia..

D9gOumM.png

Ačiū Svaika už įkvėpimą

Redaguota . Redagavo Briusas_Pro

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

(prie pavadinimo nekibkit - more offensive more visible)

Krč trumpai, suprantamai. Kas čia? RLS kasdienybė ar labiau būtų galima pavadint daugumos rls žaidėjų logika.

Ta prasme šią temą turėtų persiskaityt kiekvienas naujokas prieš pradedamas rimtai čia žaist..

Viskas vyksta labai paprastai, tačiau itin durnai.

Kaikuriuos žaidėjus:

1. pasiūsi n*
  2. nuveši į jail'ą (dirbdamas teisėsaugininku)
  3. sumesi "free" star
  4. išvadinsi negražiais žodžiais (įžeisi)
  5. nušausi
  6. gaudysi čytinant (būdamas adminu)
  7. ir begalę kitų idiotiškų veiksmu prives jus ne prie mute ban ar lban o ddos..

Kas bus? Gausi "ddos"

Kas tai yra "ddos" ? Lietuviškai ir liaudžiai suprantama kalba tariant jum atjungs intiką. Ir tai nėra sudėtinga. (pff, parašysiu certui ir bus gg jiem visiem) patikėkit manim, nebus to. Atjungtą intika jum gali laikyt ir pastoviai, jeigu tik netingės. (yra begalės būdų kaip sužinot ip adresą, čia jau apsisaugot faktiškai NEĮMANOMA)

Papraščiausia žaidžiant serveryje nereikėtų išsiskirti, suprasti kas ką valdo (kokios serverio grupuotės, kas už ką, kas prieš ką) tada prisimest palengva prie kokio gang'o ir tada tu jau rls'ietis! Per ilgą žaidimo laiką tikrai gausi bent kartą "ddos" (galbūt net pats nesuprasi, jog gavai) ir todėl kieno nors iš savo gang'o paklausi kaip tą padaryt, žinoma norint būt "kietu" jis tau detaliai paaiškins, ir tada tu jau tas pats briedas apie kokį kalbėjau pradžioj.

Tiesiog visas tas šūdas yra ahuėnai paplitęs, tačiau tai yra tik rls servery.

(nepiskit proto, kad tai ir kitur, kad visur dosina, t.t populiaru ir pnš - aš ne kūdikis, žinau ir su kuo viskas vyksta, todėl čia ddos'ai vyksta itin dažnai) Viskas yra labai paprasta. Jei kokiam nors sakiny buvau neaiškus - klauskit.

Paprasčiausia..

D9gOumM.png

Ačiū Svaika už įkvėpimą

Brangusis tu dar daug ko nežinai.

1. Taip apsaugot save nuo doso yra papraščiau nei tau atrodo, tiesiog reikia tėvelių paprašyt, kad piniginę pravertu.

2. Dažniausiai tie visi kur šneka "gausi ddos" " tau pise" "karose dbr tau bus sapadlo be neto ", tai šneka tik 10 mečiai, kurie paskui man į AŽ, skype rašinėja - nudosink tą ir aną, dosiu sava mamaos ero foto.

3. RLS, tų kurie dosina yra nei daug nei mažai, per viduriuką lyginant su kitais didesniais projektais, mačiau rašiai ten tau "tipa viską žinau če nesu durns" bet so tokiais blogais, man kaip tik kvailai atrodyt pradedi.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Brangusis tu dar daug ko nežinai.

1. Taip apsaugot save nuo doso yra papraščiau nei tau atrodo, tiesiog reikia tėvelių paprašyt, kad piniginę pravertu.

2. Dažniausiai tie visi kur šneka "gausi ddos" " tau pise" "karose dbr tau bus sapadlo be neto ", tai šneka tik 10 mečiai, kurie paskui man į AŽ, skype rašinėja - nudosink tą ir aną, dosiu sava mamaos ero foto.

3. RLS, tų kurie dosina yra nei daug nei mažai, per viduriuką lyginant su kitais didesniais projektais, mačiau rašiai ten tau "tipa viską žinau če nesu durns" bet so tokiais blogais, man kaip tik kvailai atrodyt pradedi.

Turėčiau kažkaip tai eilinį kartą sureaguot, bet..

b075e0ab54253bc66bf193318198d52063691729

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Turėčiau kažkaip tai eilinį kartą sureaguot, bet..

b075e0ab54253bc66bf193318198d52063691729

Ok, tada paaiškink man, kam reikšti savo klaidingą ir apsurdišką nuomonę kuris belekaip kvailai skamba ? Tuo labiau skirtą naujokams, kaip pats rašiai savo bloge. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ok, tada paaiškink man, kam reikšti savo klaidingą ir apsurdišką nuomonę kuris belekaip kvailai skamba ? Tuo labiau skirtą naujokams, kaip pats rašiai savo bloge. 

Tai n* blog'as jei negaliu reikšt savo nuomonės?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tai n* blog'as jei negaliu reikšt savo nuomonės?

Tiesiog paprašiau, kad giliau išdėstitum savo mintis, jeigu tave slegia tie visi dalykai apie ką tu parašiai, tai prašom, dalinkis mintimis iki galo, o ne pyrst ant popieriaus ir še jums, blogas, nesvarbu, kad smirda, visvien niekas neskaito.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kiti jau pamiršo ką reiškia „it's just a game“

tikra tiesa.

dabar taip ypač gaujiniai mes čia dirbam GS mes loxai nes tb susirenka kiečiausi kurie turi ddosus, mus nuddosins pasiims zonas, atmazins kad ne jie. Tas pats šikna kažkada atėjo į kanalą irmantui sako nori pailsėt(Prieš tai pastūmė) tas pasakė kažką ir iškart connection lost

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

tikra tiesa.

dabar taip ypač gaujiniai mes čia dirbam GS mes loxai nes tb susirenka kiečiausi kurie turi ddosus, mus nuddosins pasiims zonas, atmazins kad ne jie. Tas pats šikna kažkada atėjo į kanalą irmantui sako nori pailsėt(Prieš tai pastūmė) tas pasakė kažką ir iškart connection lost

Ne GS loxai, o jūs (toksliau tokie kaip TU ) yra loxai :):):)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ne GS loxai, o jūs (toksliau tokie kaip TU ) yra loxai :):) :)

ok nieko nesakysiu, užstūmei+ nenoriu irvėl ddos prasileist nes tu nebežinai tokio žodžio žaidimas, pas tave yra čytinimas, va tas lox tą reik nuddosinti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

ok nieko nesakysiu, užstūmei+ nenoriu irvėl ddos prasileist nes tu nebežinai tokio žodžio žaidimas, pas tave yra čytinimas, va tas lox tą reik nuddosinti.

Rašai tai kaip koks mikelandželas, toks vaizdas kad sėdi visą gyvenimą ant taburetės ir matai tik tai kas kompe. Tau vienas dalykas galvoje sukasi "dosai dosai", ir kas ant ko per chat'ą užstūmė... Jezau, taip giliau pagalvojus, iškyla klausimas - kaip tokius kaip tu dar žemelė nešioja ?

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nežinau, aš *keiksmai* ant ddoserių ir viskas. Tai tiesiog paprasti prasmirdę žemės vabalai, kurie nieko negali pasiekt patys, geriau pašalina žmogų kuris jiems trugdo. Tiek jau tos logikos.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nežinau, aš *keiksmai* ant ddoserių ir viskas. Tai tiesiog paprasti prasmirdę žemės vabalai, kurie nieko negali pasiekt patys, geriau pašalina žmogų kuris jiems trugdo. Tiek jau tos logikos.

Pasirodo moki ir normaliai rašyt

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.