Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vincente_Delboske

Dabartinė serverio prižiūrėtojų komanda.

Recommended Posts

[logo link'o galiojimo laikas baigės :(]

Sveiki, nemažai praėjo laiko nuo pastarojo blog'o, priežastis visiems manau aiški - Apsaugos direktorius ir prasidėję mokslai, vakar būtų blog'as parašytas, bet kaip rašiau būsenos atnaujinime prie pabaigos išsikrovė loptopo baterija, šį vakarą esu laisvesnis tai parašysiu blog'ą ta pati tema - Apie dabartinius serverio prižiūrėtojus, gero skaitymo :)

Svaika_Badboy - Vienas iš geriausių dabartinių serverio prižiūrėtojų, šis viska baudžia lygiai t.y draugas ne draugas, kaimynas ne kaimynas visi yra vienodai baudžiami, ar esate matęs kada Svaika už mute/jail'ą/ban'ą neturėtu įrodymu tikrai taip nėra buvę ! šis prižiūrėtojas yra vienas iš mano mėgstamiausių ir manau tikrai prižiūrėtojumi išbus visą kadenciją.

Erikas_Ciole - Prieš gaudamas prižiūrėtoją, Čiolė turi žymiai didesnę reputaciją, o dabar kas dedas ? dosai/įžeidimai/free ban'ai bet vis dėlto manau jie yra visiškai bereikalingi kodėl ? Čiolės visi nekenta vien dėl to jog jis viską banin'ą, liaudiškai "ožina", kas gi mėgs serverio ožius, manau tik patys sąvininkai. O kol buvo Čiolė labai aktyvus jis viską puikiai atlikdavo, pastaruoju metu gal ir nebėra toks aktyvus, dažnai sklinda gandai jog jis net nebežaidžia serverio, pats su Čiolė daug nebendraujam pykstamės dėl to jog Kuce "nuvertė nuo direktoriaus", bet čia ne prižiūrėtojas kaltas.

Eris_Balex - Iš pradžių kol Eris buvo aktyvus buvo vienas iš geriausių mano manymu prižiūrėtojų, bet su laiku jo aktyvus pakripo priešinga kryptimi. Kol Eris buvo aktyvus padėdavo visiem žaidėjams, banindavo savus / nesavus, bet labiausiai šis prižiūrėtojas išsiskyrė, dėlto kad manau daugiausiai šis prižiūrėtojas darė event'u ir jo event'o vedimo gebėjimai buvo tėsiog nuostabūs ! Jeigu būtų šis prižiūrėtojas aktyvus, manau būtų taip pat vienas iš geriausių.

Hipster_Limon - Hipster'is kaip ir kiti prižiūrėtojai pradžioje įrodynėjo jog jis yra vienas iš geriausių prižiūrėtojų būdavo aktyvus/padedavo žaidėjams/gaudydavo čyterius. Hipsteris manau nelabai kuo išsiskiria iš kitų tiesiog yra puikiai savo darbus atliekantis prižiūrėtojas kaip ir dera. Pastaruoju metu vėl pradėjai normaliai pražaisti minučių, nors prieš savaitę tavęs nebuvo matyti serveryje ir manau tu taisaisi, visada kai paprašau padarai get/heal ar dar ko nors.

Rokas_Baranauskas - Šis prižiūrėtojas iš pradžių man atrodė visai neblogas, kol pradėjo būti neaktyvus ir visiškai pakrypo mano nuomonė į kitą pusę, kol buvau aktyvus [maždaug taxi direktoriaus kai buvo] būdavo puikus čyterių gaudytojas ir pagalbos tiekėjas. Linkiu tau vėl sugryžti į tą aktyvumą kuris yra pagrindinė prižiūrėtojo savybė.

Sniegiuz_Pukis - Kol Sniegius negavo šios pareigos, jis atsimenu nebūdavo toks aktyvus kaip dabar. Manau Sniegių tikrai puošią jo užimamos privilegijos, visada matau Sniegių rašanti per /s jog administratoriai tekia pagalbą, gaudo čyterius, prižiūri mainus tėsiog viskas super ! Manau kaip ir Svaika viska atlieki teisingai visada turi įrodymus ir mano manymu protingas žmogus vertas prižiūrėtojo. MLDC !

Don_Black - Kaip ir kiti prižiūrėtojai iš pradžių dominavo savo paslaugumu, padėdavai žaidėjams, gaudydavai čyterius. Per laiką mano manymu tavo aktyvumas sumažėjo [arba mūsų žaidimo laikai nesutinka]. Vienas dalykas dėl ko stebini tai dėl to jog įrodei, kad esi aktyvus dėl prižiūrėtojo, apibendrinus kiekvienas prižiūrėtojas kur nors dirba, o tu išbuvai bedarbis 3-5 dienas vien teikdamas pagalba ir gaudydamas čyterius, tai man atrodo be galo geras bruožas prižiūrėtojui, įrodei kad prižiūrėtoją gavai ne vien žaidimui palengvinti !

Respektas_Respektas - Taip pat mano manymų vienas iš geriausių šiuometinių serverio prižiūrėtojų, nors šis asmuo yra mafijozas jis niekada manau nėra nuskriaudęs kokio nors civilio, ar nušovęs teisėsaugininką su /spalva. Visada atsakinėja į jam užduotus klausymus, visada su įrodymais taip ir toliau !

Max_Lingo - Iš pradžių kai gavai prižiūrėtoją man labai nepatikai dėl to jog nežaisdamas RLS gavai prižiūrėtoją(buvai leavinęs čj), bet kai pradėjai savo darbą man labai patikai. Labiau susibendravome RM iš tavo ištikimybės mafijai daviau pavaduotoją, man labai patikai jog būdamas RM tu vistiek sugebėdavai visiems padėti, atsimenu kažkada važiavome "DM'inti" ir sakei "pala naujokas prašo pagalbos" "pala rašo jog vienas čytina" ir manau jog puikiai atlieki savo pareigas !

Apskritai manau jog geriausiai savo darbą atlieka : Svaika, Sniegius, Respektas, Lingo.

Aš savo nuomonę apie kiekvieną prižiūrėtoją išreiškiau, laukiu jūsų nuomonės apie dabartinius prižiūrėtojus.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

nžn, skaičiau tik apie save, tą savaitę buvau pasileidėlis ir krč, neverskim lapų atgal.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Sniegiuz_Pukis - Kol Sniegius negavo šios pareigos, jis atsimenu nebūdavo toks aktyvus kaip dabar. Manau Sniegių tikrai puošią jo užimamos privilegijos, visada matau Sniegių rašanti per /s jog administratoriai tekia pagalbą, gaudo čyterius, prižiūri mainus tėsiog viskas super ! Manau kaip ir Svaika viska atlieki teisingai visada turi įrodymus ir mano manymu protingas žmogus vertas prižiūrėtojo. MLDC !

Apskritai manau jog geriausiai savo darbą atlieka : Svaika, Sniegius, Respektas, Lingo.

Begalo ačiū už tokia nuomonę, taip pradėjau vėl aktyviai žaisti, vien dėl prižiūrėtojo pareigų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

buvo ir man taip, kad neturėjau įrodymų, kartais pasitaiko, neišsisaugoja fraps užlužta, kartais ne tą mygtuką paspaudi (tarkim f10 vietoj f9), nu bet žiauriai ačiū už gerą nuomonę ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias Aurimas_Šamp

Baranis tai neaktyvus nes mergike susirado, aš ateinu per jo acc kartas nuo karto pažet mainus, pagaudyt čyterius ir panašiai. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dėl Erio galiu pasakyti, kad tikrai žmogus stengiasi ir vertina savo pareigas, bet dabar sakai neaktyvus, jis neaktyvus tik dėl to, kad jam sugedęs kompiuteris. Mano favoritai - Sniegiuz, Respektas, Eris, Svaika.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kaip nekeista geriausi mano atžvilgiu, geriausi prižiūrėtojai yra Svaika, Sniegius ir Respektas. Dėl kitų prižiūrėtojų nieko nesakau. Ir nesakau, kad jie yra prasti, bet labiausiai aš pastebėjau tą "dream 3".

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Dėl Erio galiu pasakyti, kad tikrai žmogus stengiasi ir vertina savo pareigas, bet dabar sakai neaktyvus, jis neaktyvus tik dėl to, kad jam sugedęs kompiuteris. Mano favoritai - Sniegiuz, Respektas, Eris, Svaika.

Ačiū Gabka.

Vincentai Ačiū be galo už šią savo nuomonę. Aš neprisijungiu apie savaitę ar dvi jau, dėl to, jog sugedęs yra mano kompiuteris. Stengiuosi greičiau įsigyti kitą, bet ne taip greitai paeina reikalai. Gausiu kompiuterį ir vėl būsiu aktyvus, bei toks prižiūrėtojas, kaip Tu ir parašęs esi tik dar geresnis, nes atsigriebsiu už nebuvimą serveryje. Dėl eventų vedimo gebėjimo taip pat ačiū. Turiu daug patirties, tad kartu su patirtimi turiu ir atitinkamus gebėjimus. Parašei tiesą Vincentai, vėl tuo įsitikinsi, kai įsigysiu kompiuterį.

Ignai Ačiū Tau taip pat labai.!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

berneydidnotread.gif

Jei rimtai tai labai daug tiesos pas tave. Respe, Svaika, Sniegiuz turbūt geriausi šiuo metu prižiūrėtojai. Eris irgi būtų, jei ne problemos su aktyvumu. Čiole su Lingo irgi visai mldc

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

berneydidnotread.gif

Jei rimtai tai labai daug tiesos pas tave. Respe, Svaika, Sniegiuz turbūt geriausi šiuo metu prižiūrėtojai. Eris irgi būtų, jei ne problemos su aktyvumu. Čiole su Lingo irgi visai mldc

Nu bl*t, kompiuteris netikėtai sugedo, tai ką man padaryt. :D Koks likau Prižiūrėtojas, toks likau.. :) Nereikia nuvertinti manęs, kai beveik visą laiką aktyviai skiriu šiam postui. Va paskutinė pamoka, už 15 min einu iki draugo pasiimsiu kompiuterį, kitam paskambinsiu, parveš iki namų, ir pradėsiu žaist, jei viskas gerai bus. :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.