Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Vincente_Delboske

Euras

Recommended Posts

Sveiki, nemažai laiko praėjo nuo mano pastarojo blog'o, tai turėdamas laiko sugalvojau parašyti dar vieną, tik šį kartą apie realybę. Šiandiena savo blog'e rašysiu apie eurą(valiutą).

Nuo euro įvedimo praėjo mėnesis ir 14 dienų*, asmeniškai man per pirmas savaites nebuvo labai sunku susigaudyti tik labai keistai atrodė jog už 2 eurus gali pavalgyti sočius pietus, ar nusipirkti nemažai maisto ir kitų dalykų. Kalbant apie senesnius žmones, tai manau jiems tikrai "kosmosas" dažnai eidamas į parduotuvę pensininkai ilgai užtrukdavo kasose ir aiškindavosi su pardavėju kartais net patys apskaičiuodavo ar tikrai gerai kainą rašo ant etiketės. Apskritai man nebuvo sunku priprasti prie to euro, nesu nei karto skaičiavęs kiek ta prekė išeitu senaisiais litais. Kartais ir tėvai buvo suklydę pietums davė 4 eurus, nesuprasdami kiek man davė ir ką už juos galiu nusipirkti.

Dar šiame bloge norėjau pakalbėti apie eurų sukčius. Pats nebuvau pakliuvęs su eurų sukčiais, nei mano draugai ar giminės. Tik per žinias girdėjau, pačiam kažkaip nekilo noras patikrinti ar tas euras padirbtas ar ne, bet pardavėjai bent jau plungėje pastebėjau retkarčiais pasižiūri. 

Ar jūs jau pripratote prie euro ? 

ar nebuvote susitikę su eurų sukčiumi ?

VINC

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Ish shio tavo blogo suzhinojau, labai daug idomiu dalyku. Pavyzdzhiui: nuo euro ivedimo praejo 2 menesiai ir 14 dienu. Prie euro jau pripratau, nebuvo trugdzhiu.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Su euru jau „bendrauju“ 9 metus, nes su tėvais skrisdavom į Turkija ir kitas šalis  tai pagrinde ir ten atsiskaitydavom eurais tai nėra nauja nauja valiuta man, o atsiskaitantis už prekęs nėra bėdų , o su apgavikais dar nesusitikau.

apgausiu ash tave vstk ;)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ish shio tavo blogo suzhinojau, labai daug idomiu dalyku. Pavyzdzhiui: nuo euro ivedimo praejo 2 menesiai ir 14 dienu. Prie euro jau pripratau, nebuvo trugdzhiu.

Klaidingų faktų prisiskaitei xd Šiap mėnesis ir 14 dienų tada buvo xd

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Su tuo euru - labai slidus reikalas, reikia labai žiūrėti, nes lengva būti apgautam. Vasarą dirbu padavėju, tai pasakysiu tik tai, kad kavinėse būtina tikrintis ir arbatpinigius, nes pasitaikė ir taip, kad sumokėjo normaliais eurais, o arbatos paliko padirbtus. Dėl to turėjau rimtų problemų vėliau.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 3 valandas, Tom_Haggen said:

Su tuo euru - labai slidus reikalas, reikia labai žiūrėti, nes lengva būti apgautam. Vasarą dirbu padavėju, tai pasakysiu tik tai, kad kavinėse būtina tikrintis ir arbatpinigius, nes pasitaikė ir taip, kad sumokėjo normaliais eurais, o arbatos paliko padirbtus. Dėl to turėjau rimtų problemų vėliau.

tas pats su litais, rubliais, svarais ar bet kokia kita valiuta xD 

Redaguota . Redagavo Tazas_Romero

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

On Thursday, July 28, 2016 at 17:56, Tom_Haggen said:

Najo reik skirt tikrus nuo padirbtų dirbdamas su pinigais 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandas, Mantas_Supp said:

na jo

Free posteris tu - najo.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

*keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai* *keiksmai*

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.