Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

NBA MVP

Recommended Posts

Sveiki. Šiame bloge pakalbėsiu apie itin aktualia tema krepšinyje, tai NBA MVP (Most Valuable Player)

Kaip jau žinome yra 4 žaidėjai kurie verti to MVP, tai: James Harden, Russel Westbrook, Shephen Curry ir žinoma LeBron James. Tai vienu žodžiu vienas iš jų gali tik tapti. Dabar ilgai paieškojęs internete daug šaltinių apie šias žvaigždes, tai suradau tikrai daug informacijos kuri parodo kas taps MVP. Tai pradėsiu nuo visiems puikiai žinomo žaidėjo, karaliaus, tai yra LeBron James. Iš kart sakau, kad jis negali tapti MVP. Kodėl? Vien dėl to, kad rezultatai neprilygsta pačiam James Harden ir Russel Westbrook. Taip, kad šiam karaliui, karūną teks perleisti kitam. Toliau sekantis, kuris padarė didelį įspūdį, tai Stephan Curry. Na šis žaidėjas šiais metais laimėjo All Star trajakų konkursą. Čia yra geras pliusas jam, bet vėl gi, stats parodo, kad Russel ir Harden yra geresni. Bet pripažinkime, kad Stephan yra kur kas geresnis tritaškių metikas negu bet kuris iš jų. Toliau Russel Westbrook. Na šis žaidėjas padarė milžinišką pasiekimą. Bet reikia nepamiršti, kad MVP yra viso sezono naudingiausias žaidėjas. Russel vasarį parodė neįtikėtiną pasirodymą ir iki šiol darbuojasi kuo puikiausiai, vis dar laužo trigubus dublių rekordą. Tai man Russel Westbrook yra antras pagal sąrašą. Na o pirmas pagal mane tai James Harden. Praitų metų pabaigoje, kai jie žaidė rungtynes (neprisimenu prieš ką jie žaidė xd) tai vienu žodžiu aš sau sakiau, kad James Harden yra MVP. Man viskas buvo aišku. Bet kai Russel pradėjo trigubus dublius laužyti, aš tada susimasčiau. Bet iki šiandienos supratau, kad Haren pirmauja ir aš garantuoju, kad jis taps MVP. Nes visame sezone turi pasirodyti kuo puikiausiai.

Ačiū kas skaitėte. Kas nesupratot apie ką aš kalbėjau :DD tai krč... Trumpa lentelė kuri parodo, kas gali tapti MVP:

1. James Harden

2. Russel Westbrook

3. Stephan Curry

4. LeBron James

...

...

...

70. Respektas (šjp sugalvojau xd)

Labai įdomi jūsų nuomonė, kas taps MVP šių metų. Rašot komentaruose :))))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

net neįsivaizduoju, visi ahuenai verti, westbrookas dahuja pro šoną meta, james overall daug atidirba, bet nevisad moka išsaugot [pergalės, manau gal curry arba westbrook

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Lebrons nelaimės manau :x
Westbrooks, tai jis tik čia žiauriai pavarė, o šiaip, tai daug meta, daug prameta, nemanau, kad jis vertas.
Hardenas, tikrai rimtas pretendentas.
Manau, kad laimėt turėtų Curry, nes ne tik jis, bet ir komanda ant sparnų.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

HarDen pirmauja 

Pataisyk

Manau kad hardenas ir curry yra kaskuris is geresniu bent jau man taip atrodo o ruselis tai tikrai ne 2 o 3. Taip hardenas ira irgi mldc surenka kaikada per zaidima 30 tasku

Taigi cia apie curry

Current Season Stats PTS REB AST PIE

23.8 4.4 7.7    18%

o cia apie hardena

27.1 5.8 7.1 19%

o cia apie lebrona

26 5.8 7.3 17.1%

o cia apie westbruka 

27.4 7.1 8.3 19.2%

Daugiausiai tasku westbrook atkovotu kamoliu westbrook perdavymu westbrook  ir dar pie kaskokiu irgi westbrook

Tai reiskia kad westbrookas laimi :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias ♪Deivydas_Bmw

Man tai geriausias Hardenas, o James tai mano nuomonė nebe taip lošia kaip seniau, Curry daug trajakų. 

1.Harden

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

James'as Harden'as turėtų būt MPV PAGAL LOGIKĄ:

Jis beveik visą sezoną tempią komandą vienas (D. Howard'as amžinai traumuotas). Nepaisant to, kad nėra Howard'o, Harden'as išlaiko Houston'o ekipą 3-4 vietoje West konferencijoje. Renka po 27/6/7, tiesiog neįtikėtina kaip tokioje situacijoje.

LeBron'as su Westbrook'u neturi šansų, nes:

LeBron'as - sunki ir banguota sezono pradžia, praleistos varžybos.

Westbrook'as - neaišku net, ar žais playoff'uose, praleidęs nemažai varžybų. Nors ir pradėjo pastarąjį mėnesį žaisti kaip žvėris.

Daugelis čia komentavusių visiškai pamiršot, kad OKC vos playoff'uose sėdi. Nuo OKC Pelikanai atsilieka vos vienomis rungtynėmis ir žaidžia tikrai neblogai.

BET duodu 95 proc, kad MVP apdovanojimą laimės Curry's, nes:

1. GSW pirmoje vietoje West'uose.

2. Įspudinga sezono pradžia.

3. Įspudingas individualus sezonas (kaip ir Harden'o)

Nors Curry's ir nėra toks vertingas GSW kaip Harden'as Houston'ui. Patys pagalvokit - išėmus Curry iš GSW lieka Thompson'as, Speights'as, Iguodala, Bogut'as, Lee, Barnes'as. Išimam Harden'ą iš Rockets'ų - Realiai tik Brewer'is bei gal Ariza/Smith'as + nelieka kas valdytų puolimą.

Tad logiškai MVP yra Harden'as, bet aišku, žiniasklaida balsuos už Curry.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.