Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Energy_Arnas

Man forumo dizainas patinka

Recommended Posts

Sveiki,

Pradėsiu nuo pradžių, dabartinis dizainas tiesiog stulbinantis, tik užėjęs į forumą pamačiau RLS.LT KARALIAUS kreivų rankų darbą. Žmogus matosi nėra net girdėjęs, kad galima centruoti su CSS, o ne kaip 10m. vaikui su "<center>" tagais.

204b58045f70f021a247f9256a868d62109.png

Toliau, lendant vis gilyn i tamsiąsias forumo gelmes pradėjau pastebėti dar daugiau šūdo, mūsų didysis karalius turbūt yra daltonikas, nes spalvų pritaikymas tiesiog baisus, vienoje panelėje balta, kitoje pilka, nors kodėl gi abėjojų mūsų "karaliaus" nenuginčijama logika. Toliau įsijungus temą pradeda ryškėti mūsų karaliaus kaip dizainerio potencialas, iš oro atsiranda tamsi spalva kuri visiškai niekur netinka. Galų gale mūsų didys programuotojas, palikdamas copyright sugebėjo iš oro panaudoti list "<li>" tagus, kurie šiuo atvėju labai ne į temą ir net nesugebėjo pastatyti teksto į vietą.

b711ad66e5c6da38a4a2ef3ccab1a698274.png

Dabar apie galutinį dizainą

Žmogus matosi nėra net girdėjęs, kad IPB galima panaudoti tokią funkciją kaip "{style_images_url}" todėl jam vos užtenko proto dizaino elementus laikyti paveikslėlių talpyklose :)

362a8f4f638b05af88ffd3a510c32fcf516.png

Toliau žmogus matyt darydamas dizainą supainiojo kokiam projektui daro, kad labai jau ne į temą atsiranda užblurinta mašina ant kurios uždėti du kreivi blokai – šūdiniausias headeris kokį ti man yra tekę matyti, betkas tokį su paintu galėtų per porą minučių daug mandriau padaryti.   

c8ae9eabe9908aa7dff9fea21431c5ff393.png

Na ir pabaigai didysis mūsų RLS.LT KARALIAUS debiutas, sprendimas vėl gi su iš oro panaudotu "<li>" tagu, bei visiškai nelogiškai ir dar kreivai parinkta jo vieta. 

53f655c6bfff0bc35676e2387f3f3628156.png

Nusipirk kvadratinį medalį, kad nepamestum, nes apvalus dar nuriedės.

Rest IN Peperonis (R.I.P) RLS.LT KARALIAU

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nieko negaliu pakomentuot kadangi koduot nė velnio nemoku xd o ten tas kur copyright parašyta, tai čia reiškia jog kopijuota nuo kito dizaino ar kaip?:D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kiek esu šitam serve, tai nei vieno dizaino nebuvo unikalaus, visi ripinti ir kopinti, galiu, kad ir dabar visų parsisiuntimo linkus numest, tik tiek, kad man kažkaip velniop tas dizainas, svarbu yra forumas, o daugiau nieko ir nereik. ;d

• Nepatinka 1

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O man visai gražus buvo nu ir kad nelygiai ar pnš. Galima patvarkyti ir tapati palikti dabar tas raudonas ir baltas dizainas man jis šlykštus tiesiog nei fotkes kokios viršuje nei dar konors tiesiog per mažai visko. Kodėl jus neleidžiat patiems mums nuspresti koki dėti dizaina... prabalsuotume ir paliktume koki vasarą ir rudenį.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

O man visai gražus buvo nu ir kad nelygiai ar pnš. Galima patvarkyti ir tapati palikti dabar tas raudonas ir baltas dizainas man jis šlykštus tiesiog nei fotkes kokios viršuje nei dar konors tiesiog per mažai visko. Kodėl jus neleidžiat patiems mums nuspresti koki dėti dizaina... prabalsuotume ir paliktume koki vasarą ir rudenį.

Na matai, jis dabar yra visiškai paplatintas: http://www.supergames.lt/topic/226185-rls-forumo-dizainas/, o čia jau gan stambus projektas, nedera laikyt ripintų dizainų, nors man jis irgi žymiai gražesnis.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Žmogus bent stengiasia, kai kiti nieko nedarė, koks skirtumas koks dizainas, jeigu sugebi geriau padaryti, tai kodėl nepadedi RLS ???. Headeris darytas tikrai ne fOmeN'o spėju serverio GFX.

• Nepatinka 2

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

ištikro tai taip, galėtų padaryt balsavimą kokio maždaug dizaino norėtume t.y kokios spalvos jame būtų..

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Žmogus bent stengiasia, kai kiti nieko nedarė, koks skirtumas koks dizainas, jeigu sugebi geriau padaryti, tai kodėl nepadedi RLS ???. Headeris darytas tikrai ne fOmeN'o spėju serverio GFX.

Ant sniego išmyžt geresnį galima. Jo pastangos tolygios mano tingėjimui.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ant sniego išmyžt geresnį galima. Jo pastangos tolygios mano tingėjimui.

Tai ponas TOBULUSIS, kodėl nesukuri geresnio dizaino, kiekvienas sugeba kirtikuoti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Tavo dizainai nei šūdo nėr verti, kaip ir pats. Eik plaukus susilaižyk, biberi :D

Svarbu mano dizainai bent kažko verti, priešingai nei tavo. Eik aliejų išsispaust iš plaukų, riebalini

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svarbu mano dizainai bent kažko verti, priešingai nei tavo. Eik aliejų išsispaust iš plaukų, riebalini

Ir ko tavo dizainai verti? Kritikos geriausiu atveju, nors ir tai pasivarginčiau duot jos, geriausiai pasakyt tiesiai šviesiai - šūdas tie tavo dizainai. Aliejų išsiplauk :DD O tu vis dar pavarai, jau maniau, kad neįmanoma tau daugiau nusišnekėt, bet visgi nustebint sugebi.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ir ko tavo dizainai verti? Kritikos geriausiu atveju, nors ir tai pasivarginčiau duot jos, geriausiai pasakyt tiesiai šviesiai - šūdas tie tavo dizainai. Aliejų išsiplauk :DD O tu vis dar pavarai, jau maniau, kad neįmanoma tau daugiau nusišnekėt, bet visgi nustebint sugebi.

Nu tai padaryk geresnį nekalbėjęs :DD, tu tik kalbėt ir tesugebi, nes realiai nieko daugiau apart tavo šūdinos "kritikos" nesugebi. Suprasčiau tavo kritiką, va kai Arno, o tavo kritika šūdo verta, nes nieko gero ir nepasakai

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

GFX'eriu karaliau sukurk geresni dizaina tomet visi kritikuosim tavaji :)))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Nu tai padaryk geresnį nekalbėjęs :DD, tu tik kalbėt ir tesugebi, nes realiai nieko daugiau apart tavo šūdinos "kritikos" nesugebi. Suprasčiau tavo kritiką, va kai Arno, o tavo kritika šūdo verta, nes nieko gero ir nepasakai

Geresnį nuripink*

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Geresnį nuripink*

Vėl tu šūde apie ripinimą, tai argumentuok mano ripinimą, nes vis dar nematau kažkokių konkrečių įrodymų

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.