Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Laimis_Zenkasdraugs

[Reikalinga INFO]: Statybos inžinerija.

Recommended Posts

Sveiki, dabar esu 11-okas ir galvoju studijuoti statybos inžineriją po 12-os klasės, galbūt į KTU, bet neatmetu ir Vilniaus.

Skaudi tiesa ta, kad man nelabai sekasi su tiksliaisiais, ta prasme reikia daug juodo darbo įdėti, o socialiniuose moksluose turiu pakankamai smegenų ir viskas ten sekasi labai gerai, tačiau iš socialinių daug nesitikiu ateity. Jau iki rytojaus reikia pasirinkti tam tikras pamokas, rinksiuosi fiziką A, matematiką A ir galvoju dar braižyba pravers. Taip pat žiūrint į ateitį, kaip dėl rusų kalbos (anglų jau yra)

• Taigi, jei čia yra tokių žmonių, kas žadat rinktis arba jau pasirinkot šią sritį, gal galėtumėte šiek tiek pasidalinti savo sukauptas žinias, nuoskaudas (girdėjau sunkus dalykas) apie tai? Kokios pamokos reikalingiausios? Galbūt asmeninės patirties turit ir nesunku šiek tiek pakomentuoti?

Nepagailėsiu +REP už išsamius arba įdomius atsakymus. :)

Redaguota . Redagavo Laimis_Zenkasdraugs

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Nu tai tikslieji pagrinde tau reikalingi. 0,4 jaučiu matematika sudaro kaip ir daugumoje dalykų KTU, 0,2 fizika, lietuvių ir pasirinktinas dalykas. O mokytis bet ką su Matematika/Fizika nėra lengva, priklauso nuo to, kiek pats rodai noro ir įdedi darbo.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Kaip alternatyvą turiu istoriją A lygiu, tačiau taip pasidalinu į 2 kryptis ir daug sunkiau mokytis, tačiau istorija man sekasi, todėl ji sudaro tik 0.5 juodo darbo lyginant su tiksliaisiais (matematika ir fizika).. Nežinau, čia geras ar kvailas variantas, kadangi istoriją pasirinkau praeitais metais, o dabar taip nusprendžiau siekti tiksliųjų dalykų.. :D Laukiu daugiau nuomonių, man jos reikalingos! Viskas man sutelpa, tačiau norėčiau dar įterpti 2 rusų pamokas per savaitę (A lygiu), bet ar jos daug lems atestate ar ne, kad jas tiesiog lankiau ir teigiamai išlankiau?

cde69e66ef2caf9b9e2c3789a39b9f61708.jpg

Redaguota . Redagavo Laimis_Zenkasdraugs

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Jei tik dėl rusų, taip jos lems tau daug ką, kadangi antra užsienio kalba yra privalumas, tiek stojant, tiek įsidarbinant ;)

Pats irgi esu rusų pasirinkęs :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Am, šiaip Laimi, žiūrėk kas lengviau tau, nes palyginus su chemija ir fizika, fizika savaime lengviau, o istorija su geografija, tai geografija lengviau, čia žiūrint pagal save, šiais metais tapau 10 - oku, man ir reiks rinktis kitais metais :D, tiesiog šiandien mokytoja tokią mintį pakišo. Jei gerai supratau, ko tau reikėjo.

Redaguota . Redagavo Domantas_Hoonigan

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Stok ten ir rinkis tuos dalykus, kuriuose esi gabus. Yra tikrai neblogų specialybių socialinėje srityje (socialinė politika, socialinis darbas, TSPMI, sociologija ir t.t.) tad jos nurašyti nevertėtų. 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.