Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Lukas_Cola

NBA FRY EIDŽENSY ir 153 mln. O_O

Recommended Posts

Sveiki! Senai kažką rimtai rašiau čia apart to, kad įkėliau nesenai savo GFX'us kurie yra šūdų krūva bet nesvarbu :D

Šiandien pakalbėsiu apie šių metų NBA Free Agancy kurie šiais metais pritrenkė daug ką ypač vieno asmens apie kurį kalbėsiu gale, bet manau jus jau žinote apie ką aš :D

Čiko York Rose ir Rondo %

Kaip ir žinote pirmieji mainai prasidėjo su trenksmu kai Chicago Bulls ištradino Derrick Rose į New York Knicks... Čikaga gavo už jį Jose Calderon ir Jerien Grant. Krč Čikaga susišiko juodai darydama tokį treidą. Jie ne tik prarado Rose bet ir iš komandos išėjo Joakim Noah į New York'ą ir Pau Gason į Spurs. Iš mano perspektyvos Spursai gavo tikrai neblogą žaidėją, nes Duncan'as šį sezoną ko gero nežais tai manau Duncano pamaina yra tikrai nebloga ir tuo pačiu Noah į Knicks. Kalbant apie Knicks manau, kad jie tikrai neblogus gavo žaidėjus ir manau, kad čia būtu BIG 3 jei Rožė saugos savo kojas! Toliau buliai... :/ Rojon Rondo sukirto rankomis su Čikaga. Na Rondo... jis geras, bet pas jį yra dvi didžiausios problemos kurias jam reikia kuo skubiau ištaisyti nes kitaip bus katastrofa. Pirmoji būtu jo jumpshot'as, nes jo jomphostas tokia xujnia, kad priešininkai leidžia jam mesti, nes jie žino kad jis prames. Toliau kita problema būtu jo baudų metimai... :D Net gėda sakyti, bet ble kas čia per point guardas kuris *keiksmai* mėto 58% nuo baudų metimo linijos? :D Čia yra tiesiog apgailėtina ir.. Krč :D Jei jis tik susitvarkys su savo jumpshotu ir su baudų metimais manau jis per rungtynes pelnytu apie 19-21 PPG.

Softy, next center

Toliau apie #Pursuit (Houston "Rockets"). Jie prarado savo centrą Mr. Softy, Supermeną, vadinkite kaip norit Dwight Howord. Superman pasirašė 3 metų man atrodo 70 milijonų dolerių sutartį su Atlanta Hawks o jų centras, Al Horford nukeliavo į Bostoną. Dabar žiūrint į šiuos du centrus, taikliausias iš jų yra Horfordas nes pripažinkime, kad Howordas tiesiog negali pataikyti baudų :D Bet jei žiūrint į atletiškumą jų tai čia visi sutiktu, kad Howordas yra atletiškiausias centras. Vienu žodžiu čia galima ilgai ginčytis kuris centras geresnis arba gal jie net vienodi, bet man asmeniškai geresnis centras yra Horfordas. Atkovoti kamuoliai tikrai neblogi, buvo aišku ir geriau prieš Paul Millsap. Dabar Bostonui tikrai pasisekė su juo. Su šituo centru tikrai galima ką nuveikti. Toliau su Rockets... Kadangi jie prarado savo centrą, tai aš maždaug įsivaizduoju kaip bus pas juos.  Krč žiūrėkit :D Jie turi 3 PF kurie gali lošti net centrais. Vienas iš jų D-MO!!!! paskui Clint Cappela ir šių metų pickas, kinietis, Zhou Qi. Per pirmąsias rungtynes manau, kad kinietis sėdės ant suolo, nežinia kiek gaus žaisti, bet manau, kad greitai įsivažiuos. Dabar tarp Clinto ir D-MO. Manau logiškiausia yra dėti Clintą į centrą, nors jis yra 6'10 o Motiejūnas yra 7'0. Dabar kodėl taip? Motiejūnui dar reikia po tos nugaros traumos atsigauti nors jis ir žaidė startiniuose penketuose praėjusiame sezone ir per PO bet manau per šią vasarą jis turi laiko atsigauti dar ir jo nugara bus tvirta kaip plienas. PLYZ ATEIK I RINKTINE :( Bet nesupyksiu jei jis bus centru sezono pradžioje.

Toliau Memphis Grizzlies pratęsė sutartį su jų įžaidėju Mike Conley. Conley pratęsė su jais 5 metais 153 faking milijonų kontraktą. Čia yra maksimaliausias ir tuo pačiu didžiausias kontraktas NBA istorijoje... Wow... Dabar, Conley geras, bet ar 153 mil. geras? Jis net ne All-Star'as ble! Net nežinau ką apie tai rašyti... Leisiu jums komentaruose diskutuoti.

Na o dabar desertas :| kuris sudrebino visą NBA ir krč aplamai visą pasaulį, tai Kevin Durant ir Dwayne Wade.

Pradėsiu su Dwayne Wade... Man realiai yra gaila ir pikta. Aš ant jo nepykstu ir nepyksiu, nes tik jo dėka Miami turi tris žiedus, jo dėka jis priviliojo LeBroną ir Boshą į Miami. Aš pykstu ant Pat Riley.. Pat Riley yra prezidentas Miami Heat. Dwaynui buvo pasiūlytą iš pradžių 20 milijonų kontraktas pratęsti sutartį su Heatais... Realy blet? Jis *keiksmai* 2010 metais paaukojo savo pinigus, kad gautu Lebroną ir Boshą ir taip susidarė BIG 3. Negaliu pasakyti kiek tiksliai jis Wadas gaudavo tais metais pinigų, bet esmė tame, kad jis paaukojo tikrai didelius pinigus, kad gautu tuos du žaidėjus. Ir dabar blet jam siūlo 20 mil? Bitch please... Gerai Wadas pradėjo domėtis keliomis komandomis ir Patas pasiūlė 40 mil. Biški daugiau jo? O vat ne *keiksmai*. Dwayne Wade pasirašė 2 metam 47 milijonų dolerių sutartį su Buliais. Pat Riley padarė noob move, jau tokį šūdą sumalė, kad aš apsakyti negaliu. Buvo man tokia nuojauta, kad Wade pasitrauks iš šios organizacijos nes valdžia šūdą mala ir jiems px ant jų dievaičio, ant Miami beach talismano... Jei pamenate ankstesnes Heatų rungtynes, kai dar būdavo BIG 3. Kai prieš rungtynes sakydavo jų vardus ir išgirsdavo Lebrono publika užsivesdavo o kai Wade visi tiesiog rėkaudavo vien tik iš pagarbos, nes jis už šią organizaciją ilgai žaidžia. Po tų Čikago nesąmonių visgi jie nesusišiko. Nepamirškime, kad jis dar turi Butlerį kuris man atrodo dar turi 2 metų sutartį ar net šie paskutiniai ir paskui ko gero vėl pasirašys su jais.

Durantas... FAKING DURANTAS BLET! :D Prisiminkime šių metų PO... Thunderiai ir Warriors, Western Conference Finals. Thunder pirmauja serija 3-1! Visi galvojo, kad fsio, viskas... Thunderiai grįš į NBA Finals su CAVS'ais po 2012 metų ir mėgins iš naujo, tačiau per Game 5 viskas apsisuko aukštyn kojomis kai Durantas ir kiti pradėjo "chock'inti" ir taip prapiso seriją 3-4 bet laime, kad band waggonas buvo sustabdytas Clevlando. Todėl 72-10 rekordo palaužymas nieko nereiškė be žiedo.. Po sezono Durantas tapo laisvuoju agentu ir dauguma galvojo, kad jis eis arba į Bostoną arba liks Thunderyje. BET BLET negalvojau, kad jis eis į supistus band wagonerius Warriors... Labai nusivyliau... Dabar net neįsivaizduoju koks bus kitas sezonas kai Splash Broters, Durant ir ble Draymond Greenas terorizuos kitas komandos apart Clevlando. Vienu žodžiu Durantas pasidarė labai lengvą kelią sau link žiedo, bet nemanau, kad finaluose tas kelias bus tiesus kokį jus numatė. Oklohoma jį dievino o dabar kai jis spjovė ant SAVO komandos ir nuėjo į komandą kuri yra nekenčiama ir komanda kurios jis nesugebėjo įveikti su savo squadu kai jie pirmavo serijoje 3-1.. :/ Man patinka Durantas, jo žaidimas, jo atsidavimas šiam sportui, bet žingsnį kokį jis padarė tai yra tiesiog apgailėtina...  Net ir TIESA parašė per twiterį "If u can't beat um join um". Tiesą sako :D 

18f1c600f23bb5ef80b12b519d73c0b2348.png

Toliau su Thunderiai planuoja ištradinti Westbrooką, bet čia ko gero bus geras tradas nes jis pats nori iš komandos išeiti ir taip ir įvyks, kada dar nežinia.. Dabar kaip žinote Westbrookas yra neįtikėtinas PG manau ko gero jis yra geriausias lygoje. Jis greitas, taiktus, atletiškas aš apie jį tik galiu vardinti ir vardinti. JEI jis liks Thunderyje, nors aš labai ir abejoju, tai jis ko gero bus MVP kitais metais. Nes jis temps savo komandą kartu su SABONIU!!!B)

Truputi sad facs:

153310897_opt.jpg

oklahoma-city-thunder-kevin-durant-russe

456389434-oklahoma-city-thunder-kevin-du

490527748-russell-westbrook-of-the-oklah

(LAIKINAI CE NEPISKIT PROTO!!)

Jei jau kalbu apie Sabonį turiu pakalbėti apie Kuzminską! Kuzminskas pasirašė 2 metų,6 milijonų dolerių sutartį su New York Knicks. New Yorkas šiais metais tikrai neblogų žaidėjų gauna. Kuzminskas kaip žinome yra tikrai greitas, taiklus ir t.t. ir tai tikrai gali pagelbėti Knicks'ams. Tikiuosi jį garbins ten taip pat kaip ir mūsų kaimyną Porzingį :D

Ar girdėjote apie tokį Egidijų Mockevičių? Jei ne, jums teks pradėti domėtis apie jį nes šį pacukas nebuvo draftintas, nors buvo labai tikėtina, kad bus draftintas, pasirašė sutartį(nežinau kiek laiko) su Brooklyn Nets. Manau, kad jie tikrai padarė paimdami šį jauną ir talentingą pacaną, nes jisai tarp visų NCAA žaidėjų buvo leaderis tarp reboundų todėl NBA žaidėjai gali net nesistengti kovoti dėl kamuolio tarp šio lietuvio giganto :) Ai ir bėja jisai buvo nominuotas konferencijos defensive MVP kažkas tokio :D(skaičiau wikipedijoje :D)

Manau viskas. Paminėjau žaidėjus kurie susilaukė daugiausiai dėmesio. Mockevičių parašiau, nes jis tikrai buvo žvėris NCAA sezone todėl negaliu pamiršti apie jį. Klaidų gali būti, ypač laukiu Tazo blogo apie NBA nes ten turėtu būti irgi įdomu.

Redaguota . Redagavo Lukas_Cola

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Smagu paskaityt.

Mano manymu:

Čikaga išlošė, nes kiek girdėjau Rose su Butleriu turėjo nesutarimų. Ir šiaip Rose po traumos jau buvo prastesnis, bet širdyje jautėsi MVP laikų ir bandydavo dažnai imtis iniciatyvos, o Butleris likdavo nuskriaustas. Žodžiu, kažkaip per daug jis sau leido, bet tikiuosi New Yorke atsigaus ir žais kaip geriausiais laikais, linkiu jam sėkmės.

Ps. Čikagos treneris man kažkoks lievs bšk atrodo, tai ragiec jiem

Howardas: šūdų krūvą, kuri po metų dviejų bus nieko neverta. Horford man yra daug daug geresnis.

D-Mo, dar dėl jo visiškai neaišku. Tikiuosi išeis iš Rockets, nes jie siūlydami tokį kontraktą( žinant, kad padidėjo algų kepurė) tiesiog tyčiojasi iš jo, tikrai. Ir šiaip man nepatinka Rockets  organizacija, kai dėl silpnų keušų Howardo ir tinginio Hardeno atleido gerą trenerį.. Dar D-Mo norėjo išmainyt, o po nesėkmingų mainų tipo visks gerai. LOPAI. Tegul sėdi su tokių pinigų nevertu Hardenu.( šnd pasirašė 4 metų naują kontraktą, lol)

Grizliai kaip ir Nets, kosmonautai su savo kontraktais, net nėra ką kalbėt.

Miami: manau išlošė ir joks čia ne blogas ėjimas. Na aišku, Wade visą karjerą atidavė jiems, bet jis tikrai nebus kitais metais vertas 47mln, tuo labiau dar po 2 metų.. Miamiui liks gana daug gero pinigo, aišku, jei dar spės ką nuveikt.

Mockevičiaus kontraktas, nėra kontraktas, jei jo nenorės, kas yra realu, tai su juo kontraktas nebegalios, tai jis tikrai manau nebus 5 Lietuvis nba, kai rašo žiniasklaida xDD

Tikiuosi Kuziai ir Sabui pasiseks. Sabas, gana aulštas pickas, turėtų atsiskleist. Kuzia, kiek supratau, iš jo yra daug visai tikimasi, taigi atsiskleisti turėtų gauti laiko.

Durantas.... omg.. Čia kažkokia pieva, jis tikriausiai prarado begale fanų.. Galėjo eit į bostoną, pradėt naują kelia ir eit toliau, arba likt Oklahomoj ir pats bandytų pasiekt, o čia į gsw.. Aišku, jam tai zjbs :D

P.S.  Man labai įdomu kaip seksis Timberwolfs. Turi gerą trenerį, daug jaunų, talentingų žaidėjų. Kiek girdėjau, mainys Rubio. Šiemet gavo 5 picka, kuris pirmose varžybose vasaros lygoje nevaikiškai užjudėjo.. Čia ne į temą, bet Minesota auga ir manau vėliau smagiai žiūrėsis. Tikiuosi paminėsit mano žodžius. :) 

Redaguota . Redagavo Respektas_Respektas
LAUKIAM TAZO BLOGO :P

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Wade išėjo nes pirmiausiai jam 10 mln pasiūlė ir ne jį labiausiai bandė išsaugot, o Whiteside, tai čia Wade geras sprendimas, išėjo į gimtąjį miestą. Dabar bus įdomu ką Miami nuveiks ateinantį sezoną.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Respektas_Respektas said:

Smagu paskaityt.

Mano manymu:

Čikaga išlošė, nes kiek girdėjau Rose su Butleriu turėjo nesutarimų. Ir šiaip Rose po traumos jau buvo prastesnis, bet širdyje jautėsi MVP laikų ir bandydavo dažnai imtis iniciatyvos, o Butleris likdavo nuskriaustas. Žodžiu, kažkaip per daug jis sau leido, bet tikiuosi New Yorke atsigaus ir žais kaip geriausiais laikais, linkiu jam sėkmės.

Ps. Čikagos treneris man kažkoks lievs bšk atrodo, tai ragiec jiem

Howardas: šūdų krūvą, kuri po metų dviejų bus nieko neverta. Horford man yra daug daug geresnis.

D-Mo, dar dėl jo visiškai neaišku. Tikiuosi išeis iš Rockets, nes jie siūlydami tokį kontraktą( žinant, kad padidėjo algų kepurė) tiesiog tyčiojasi iš jo, tikrai. Ir šiaip man nepatinka Rockets  organizacija, kai dėl silpnų keušų Howardo ir tinginio Hardeno atleido gerą trenerį.. Dar D-Mo norėjo išmainyt, o po nesėkmingų mainų tipo visks gerai. LOPAI. Tegul sėdi su tokių pinigų nevertu Hardenu.( šnd pasirašė 4 metų naują kontraktą, lol)

Grizliai kaip ir Nets, kosmonautai su savo kontraktais, net nėra ką kalbėt.

Miami: manau išlošė ir joks čia ne blogas ėjimas. Na aišku, Wade visą karjerą atidavė jiems, bet jis tikrai nebus kitais metais vertas 47mln, tuo labiau dar po 2 metų.. Miamiui liks gana daug gero pinigo, aišku, jei dar spės ką nuveikt.

Mockevičiaus kontraktas, nėra kontraktas, jei jo nenorės, kas yra realu, tai su juo kontraktas nebegalios, tai jis tikrai manau nebus 5 Lietuvis nba, kai rašo žiniasklaida xDD

Tikiuosi Kuziai ir Sabui pasiseks. Sabas, gana aulštas pickas, turėtų atsiskleist. Kuzia, kiek supratau, iš jo yra daug visai tikimasi, taigi atsiskleisti turėtų gauti laiko.

Durantas.... omg.. Čia kažkokia pieva, jis tikriausiai prarado begale fanų.. Galėjo eit į bostoną, pradėt naują kelia ir eit toliau, arba likt Oklahomoj ir pats bandytų pasiekt, o čia į gsw.. Aišku, jam tai zjbs :D

P.S.  Man labai įdomu kaip seksis Timberwolfs. Turi gerą trenerį, daug jaunų, talentingų žaidėjų. Kiek girdėjau, mainys Rubio. Šiemet gavo 5 picka, kuris pirmose varžybose vasaros lygoje nevaikiškai užjudėjo.. Čia ne į temą, bet Minesota auga ir manau vėliau smagiai žiūrėsis. Tikiuosi paminėsit mano žodžius. :) 

Timberwolfai visada gerus pickus gauna. Paskutiniai du pickai kaip žinai buvo ROTY tai gal užjudės ir šių metų pickas. Jei tai tiesa su Rubio yra tada Westbrookui nes kol kas nematau normalios vietos jam :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

durantas isejo todel kad su westbrooku nesutare, abu norejo buti komandos lyderiais. Ir siaip manau nelabai reikalinga tema, nes kam idomu tie domisi ir zino.

Redaguota . Redagavo Andriuxxx_Ballas

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Ech... Dauguma stumia ant Duranto, kad išėjo į Oklandą... Najo... O aš esu GSW fanas, ji mano mėgstamiausia komanda NBA, tad džiaugiuosi, kad Durantas nusprendė žaisti už Oklandą.

Įdomu, kaip bus su Westbrooku, į kokią komandą pereis. Neturiu minčių į kokią galėtų... Šiaip, norėčiau, kad jis pasiliktų Oklahomoje, nes be jo OKC rip... Na gal po kelių metų pradėtų žibėti naujokai ir iškeltų komandą į aukštumas.

Knicks... Manau, jog ši komanda išlošė labiausiai. Turės stiprų startinį penktą ir neblogą 2 liniją... Į PO turėtų tikrai išeiti. Gal Knicks taps mano mėgstamiausia komanda Rytų konferencijoje :)))

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 9 valandas, Andriuxxx_Ballas said:

durantas isejo todel kad su westbrooku nesutare, abu norejo buti komandos lyderiais. Ir siaip manau nelabai reikalinga tema, nes kam idomu tie domisi ir zino.

Tai kad Durantas išėjo, nes jam pasiūlė geresnes sąlygas. Dar jam atsibodo pralaiminėt jaučiu. Ir šiaip tikrai reikalinga tema, nes įdomu padiskutuot ir pažiūrėt ką mano kiti.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 2 valandas, Black_Devil said:

Mldc :) Rankos nepavargo? xD

Net nežinau dėl ko jos turėjo pavargti :D

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Buvau Duranto fanas, dabar visiškai prakeikiau jį, mano atžvilgiu jis pasielgė tragiškai, skaičiau kažkur straipsnį, jog jis pasirinko lengvą kelią ,nors yra toks ahuenas, profesnioanals, vietoj to galėjo padėt komandą atvest į pergales, bet.. angry o Spursai, hmm Gasolis jau senis irgi, tik ,kad jis turi tikrai daug žaidybinės patirties, bet žmogus irgi jau metuose,bet nieko nesakau, gera varianta nukirto spursai. Apie NY, malonu matyt kaip jie atsinaujino, tikiuosi su tokia sudėtimi pakils jie aukštai, labai norėčiau asmeniškai, svarbu va ,kad dar Kuzei paeitų ten reikaliukai, tai tada šaunu išvis.. :) Sezonas nusimato tikrai įdomus, įvyko daug įdomių mainų, kurių net nesitikėjau.. GO BULLS,CAVS! <3

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

45 minutes ago, Andriuxxx_Ballas said:

Bl jus tik pamatot kad geresni kontrakta gavo ir reiskia kad del to isejo butinai xdd beje nemaciau kad bloge tema sukuriai

Geresnės sąlygos, nereiškia geresnio kontrakto. Geresnės sąlygos gali būti ir lengviau pasiekiamas čiampionų titulas, geresnis treneris, geresnė organizacija, o gal tik tada geresnis kontraktas.

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Atsakyti...

×   Įklijuotas tekstas turi teksto formatavimą..   Pašalinti teksto formatavimą

Only 75 emoji are allowed.

×   Nuoroda buvo įterpta automatiškai.   Įterpti kaip paprastą nuorodą

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Kraunasi...

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.