Jump to content
​📌​​ Informacija, kaip atsisiųsti ir įdiegti žaidimą ×

Atsisiųskite SAMP 0.3.7 ir pradėkite žaidimą Mūsų serveryje!

Serverio statistika

Šiuo metu serveryje žaidžia:

Tazas_Romero

2017 NBA All Stars

Recommended Posts

Sveiki,

Kas domitės krepšiniu tie žinot, jog už kiek daugiau nei mėnesio NBA lygoje vyks visų žvaigždžių rungtynės. Į šias rungtynes galima nominuoti krepšininkus, ir tai gali daryti bet kas - fanai, treneriai, krepšininkai ir t.t. Ta proga, nuėjau į nba.com puslapį ir pats prabalsavau, mano sąrašas toks:

BKECGkA.png

Dėl Vakarų kaip ir viskas aišku manau, nėra daug ką kalbėt, nebent dėl Leonardo, kurį galėtum apkeisti su Durantu, arba Davisą, kurį galėtum apkeisti su Aldridge, tačiau tiek Leonardą tiek Davisą pasirinkau, nes jie yra geriausi žaidėjai savo pozicijose. Westbrook'o viduris yra fakin' trigubas dublis, Hardenas mano akyse yra šito sezono MVP, Boogie yra geriausias centras lygoje. 

Rytai kita istorija - realiai kiekvienoje pozicijoje galima įstatyti kitą žaidėją, išskyrus aišku LeFlop, kuris yra geriausias SF rytuose. Thomas'ą pasirinkau, nes jis demonstruoja išskirtinį sezoną, rinkdamas po 28 taškus ir išdalindamas po 6 su puse rezultatyvių perdavimų (reiktų nepamiršti, kad jo ūgis yra 175 cm ir Celtics ekipa nėra išskirtinė). Irvingas kaip ir aišku - tai geriausias PG rytuose (galbūt galėtų vietoj jo Kemba Walkeris būt, bet nebus greičiausiai). George ėmiau kaip PF, nes manau Love neturėtų būti starto penketo žaidėjas (turėtų patekt į rungtynes, bet ne starto penkete). Nors jis ir surinkęs daugiau balsų nei George. Dėl centro ilgą laiką galvojau - ar Porzingį, ar Embiidą. Embiidas manau gali būti geresnis žaidėjas, bet Porzingio komanda geresnė, tai ir nulėmė mano pasirinkimą. Pagal dabartinius balsus Embiidas pirmauja, bet dar galbūt pasikeis viskas. 

P.S. Norėjau į rytus įtraukt Giannį, galbūt vietoj George'o, bet man PG patinka, ypač turint omeny kokią traumą turėjo, so fuck it. 

Ką jūs galvojat apie mano pasirinkimus? Ką patys rinktumėtės? 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas
Pasidalinti kituose tinklapiuose

Svečias Matas_Jeremy

Na, iš tiesų, pritariu Westam's tikrai, bet Eastuose imčiau Embidą vietoj Pozingio, kuris po praleistų sezonų rodų tikrai nuostabų žaidimą, o PG pozicijoje vienareikšmiškai rinkčiausi Gianį. Nežinau kaip tau, bet man jis turbūt kažkoks mutantas iš Graikijos, tuo labiau Europos, o ne JAV, much wooow. Su viskuo kaip ir sutinku, laukia nuostabus savaitgalis kaip ir kiekvienas metais. <3 Beje, malonu, jog įmanoma sutikti krepšinio mėgėjų, +rep!

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

5 minutes ago, Matas_Jeremy said:

Na, iš tiesų, pritariu Westam's tikrai, bet Eastuose imčiau Embidą vietoj Pozingio, kuris po praleistų sezonų rodų tikrai nuostabų žaidimą, o PG pozicijoje vienareikšmiškai rinkčiausi Gianį. Nežinau kaip tau, bet man jis turbūt kažkoks mutantas iš Graikijos, tuo labiau Europos, o ne JAV, much wooow. Su viskuo kaip ir sutinku, laukia nuostabus savaitgalis kaip ir kiekvienas metais. <3 Beje, malonu, jog įmanoma sutikti krepšinio mėgėjų, +rep!

Najo kadangi eastai lievesni tai ir išsirinkt geriausius sunku :D Giannis laisvai tilptų vietoj George, Isiah neišimčiau, per daug geras šį sezoną. Ai, ir jis Graikas, bet jis iš Nigerijos man atrodo originaliai, taaaaai... :D 

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias Matas_Jeremy
3 minutes ago, Tazas_Romero said:

Najo kadangi eastai lievesni tai ir išsirinkt geriausius sunku :D Giannis laisvai tilptų vietoj George, Isiah neišimčiau, per daug geras šį sezoną. Ai, ir jis Graikas, bet jis iš Nigerijos man atrodo originaliai, taaaaai... :D 

Nu su eastais problema, bet kiekvieno skonis skirtingas. :D Tačiau šiaip jis gimęs Graikijoj ir tokį žaidėją Europai turėt, bent kuo pasigirt turi XDDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

West'uose kaip ir viską palikčiau, tik Leonard'ą Durant'u pakeisčiau.

Eastuose į pg poziciją statyčiau J.Wall arba D.Rose, Isiah startiniam netinka, nes čia all star, norime gražaus, efektingo krepšinio ir manau, kad Isiah tokio krepšinio nesukurtų. Irving'as privalo būti startiniame, karalių į sf poziciją, Gianni į PF ir centras - Porzingis.

Tokie būtų mano penketukai. :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

prieš 1 valandą, Lukas_Eptimo said:

West'uose kaip ir viską palikčiau, tik Leonard'ą Durant'u pakeisčiau.

Eastuose į pg poziciją statyčiau J.Wall arba D.Rose, Isiah startiniam netinka, nes čia all star, norime gražaus, efektingo krepšinio ir manau, kad Isiah tokio krepšinio nesukurtų. Irving'as privalo būti startiniame, karalių į sf poziciją, Gianni į PF ir centras - Porzingis.

Tokie būtų mano penketukai. :)

Dėl Thomas'o tai turbūt kolegai neteko šį sezoną jo matyt, nes jis vienas iš energingiausių, greičiausių ir efektyviausių žaidėjų šį sezoną NBA lygoje. John Wall gal dar galėtų būt pakeitimas, bet nemanau kad Rose su savo popieriniais kelėnais būtų geresnis pasirinkimas nei Isiah dėl gražaus ir efektingo krepšinio, kurio Rose jau nebežaidžia pora metų. (najo būna ten keli epizodai per savaitę, bet tik tiek). + Isiah Bostone žaidžia geriau nei Rose Knickuose ar Wall'as Wizarduose. 

Bet jo, balsus gauna ne geriausi sezono žaidėjai, o populiariausi. Todėl ir Curry vakaruose pirmauja pagal balsų skaičių, nors aš jo į startinį niekaip nedėčiau pvz. Nu arba dar už Zaza xDD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

12 minutes ago, Tazas_Romero said:

Dėl Thomas'o tai turbūt kolegai neteko šį sezoną jo matyt, nes jis vienas iš energingiausių, greičiausių ir efektyviausių žaidėjų šį sezoną NBA lygoje. John Wall gal dar galėtų būt pakeitimas, bet nemanau kad Rose su savo popieriniais kelėnais būtų geresnis pasirinkimas nei Isiah dėl gražaus ir efektingo krepšinio, kurio Rose jau nebežaidžia pora metų. (najo būna ten keli epizodai per savaitę, bet tik tiek). + Isiah Bostone žaidžia geriau nei Rose Knickuose ar Wall'as Wizarduose. 

Bet jo, balsus gauna ne geriausi sezono žaidėjai, o populiariausi. Todėl ir Curry vakaruose pirmauja pagal balsų skaičių, nors aš jo į startinį niekaip nedėčiau pvz. Nu arba dar už Zaza xDD

Matęs, kaip žaidžia, nu bet vstk neįsivaizduoju startiniame...

Zaza in all star xDxDxD javtokas jau geriau xD

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

realiai pas mane buvo pickas toks pats kaip pas tave, tik vietoj Porzingio JV paėmiau :DD ir vietoj Isaiah DRose :)

Pasidalinti pranešimu

Pranešimo adresas

Svečias
Ši forumo tema yra užrakinta, todėl tolimesnis komentavimas yra negalimas.

• Dabar skaito   0 nariai

• Registruoti nariai šiuo metu šios temos neperžiūri

Copyright © 2012-2025 RLS.LT Powered by Invision Community

Dizaino piešimas - rsrytis
Dizaino programavimas - mantas.dev
  • Sukurti naują...

Svarbi informacija

Naudodamiesi svetaine jūs sutinkate su registracijos taisyklėmis bei slapukais.